Huize Dijckwegh Muziek zones

”Allure & innovatief muziek streamen in Huize Dijckwegh Naaldwijk”.

Wij hebben hiervoor een designvol Yamaha Multiroom Muzieksysteem geplaatst !

Achtergrond locatie:

Huize Dijckwegh wordt binnenkort officeel geopend en biedt een warme, vertrouwde en comfortabele omgeving met persoonlijke zorg en dienstverlening voor senioren. (voormalig Bernadette School)

Het huis, met 21 woningen, zal een hoogwaardig alternatief vormen voor het regulier verzorgings- of verpleeghuis. Een alternatief waar de bewoners een echt thuis vinden, waar aandacht is en waar respect heerst. Een warm thuis met optimale begeleiding. Buiten de prachtige woningen zijn er algemene ruimten, zoals een woonkamer, eetkamer, bibliotheek, kapsalon/pedicure etc en is er een groot terras en ruime parkeergelegenheid.

On-topic kwaliteit:
Wij hebben hier in de gezamenlijke ruimtes o.a. gezorgd voor een 3 voudig Yamaha Restio multiroom muzieksysteem. Yamaha is op dit moment, naast Sonos als roepnaam, één van de grote spelers op het gebied van online en compact muziekstreamen. Niet alleen design, bediening maar ook de geluidskwaliteit gaat bij Yamaha verder dan menig ander compact speaker-streaming-systeem.

De luidsprekers voor deze locatie zijn per ruimte gelinkt noemende: Woonkamer, Eetkamer, Bibliotheek etc. De kabels- stroomadapters zijn weggefreesd/gewerkt in de muren voor een naadloze (draadloze) afwerking.

Eenvoudig muziek streamen:
Het systeem is eenvoudig bedienbaar met de ZenPad 7.0 Asus tablet welk wij custom made per zone hebben geprogrammeerd. Het systeem werkt d.m.v. de Yamaha MusicCast App die toegang verleent om feilloos via Bluetooth, Netradio en Spotify alle content te streamen naar het Yamaha luidsprekersysteem.

Meer extra’s
Tevens hebben we in de woonkamer een geavanceerd Android TV/BD systeem geplaatst die toegang geeft tot online content en toekomst connecties precies zoals de klant wenste.

Deze locatie is weer voorzien van alle muziek-/ beeld ambiance en alle bedieningsgemakken.
Wij wensen het personeel en de bewoners veel plezier toe met dit nieuwe muzieksysteem.

Bekijk hier alle foto’s : https://www.facebook.com/OPTIMIZER.CO/posts/1051111498292090

Meer weten over deze integratie of een andere multiroom oplossing?

 

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” Verbinder in techniek & comfort ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Business adviseurs & realisatie: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” project denkers & doeners ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01