Yamaha Multiroom AV boost

Yamaha bestaat al ruim 125 jaar en is een grootheid en specialist op het gebied van muziekinstrumenten (PRO) Audio/Video, maar ook bekend in (boot/jacht) motoren. ( de ‘’M’’ van Yamaha A/V is verschillend met de ‘’M’’ van motoren, kijk maar eens goed wie het merk niet kent )

Middels hebben ze ook een groot assortiment in Professional AV-pro apparatuur op de markt gezet die door vele bekende producers en artiesten de aanbeveling genieten als het gaat om klankkwaliteit. Het merk wordt o.a. toegepast van kleine tot grote concertzalen maar ook in (RTL) TV programma opstellingen.

In het verleden zijn op basis van de DSP (digitale sound processing) technologie van Yamaha Dolby zelfs bioscopen ingemeten. Je ziet nu alleen al hoe groot dit merk in de markt staat.

M_EltonJohnYamahaConcert630_012313

Wij als bedrijf OPTIMIZER.CO zijn al jaren ‘’fan’’ van het merk Yamaha en wij kennen van de oude generatie beamers, plasma en de succesvolle M-/ Z- serie eindtrappen tot de nieuwste generatie Aventage AV producten door én door.

Oudere succesvolle M-serie eindversterker Yamaha:

YamahaM50front

Waarom ben je fan? Wij staan voor stabiliteit en kwaliteit en kunnen Multiroom absoluut garanderen en aanbevelen met het merk Yamaha.

Ik zal je de achtergrond uitleggen…

Foto: OPTIMIZER.CO geeft ondersteuning/uitleg en doet geluid kalibratie bij Dealershows van Yamaha:

10858347_737597442976832_1552691286701504441_n

De laatste jaren hebben wij ons nog meer gefocust en sterk verdiept in de materialen en software en het DNA van Yamaha zijn producten. In samenwerking met Yamaha zijn wij sterk gespecialiseerd om de moeilijke stap van klanten naar Multiroom te vereenvoudigen ( in ruimtes verschillende beeld en geluid zones te bouwen/ op te lossen met 1 Yamaha receiver ) .

Wij maken één tastbaar Yamaha Aventage Home Entertainment systeem voor ieder willekeurig villa/huis maar ook geschikt voor zakelijke toepassingen.

x022RXA3040-o_detail23

Hoe doen we dat?

Met onze programmatuur kunnen wij al jaren receivers programmeren maar met de vernieuwde methode kunnen we de Yamaha nog preciezer programmeren als een ”computer” die naar u luistert, en doet wat u wilt in bediening.

551496_768470039889572_2023370628474944150_n

Door ons wordt niet alleen de Yamaha Aventage receiver sound gekalibreerd maar ook worden alle Multiroom ruimtes exact benoemd in bron en toepassing met de juiste DSP en video beeldschakelingen. De programmering resulteert direct de eenvoud van de App bediening via uw Smartphone / tablet of PC. Ongeacht welk ander merk, type of input als bronkeuze wordt geselecteerd. Een beeldbron of geluidsbron kunnen wij ook nog eens andersom vouwen met een bepaalde input. Het wordt dus zo eenvoudig dat u op het ene scherm een presentatie ziet maar het geluid krijgt van bv uw mediasysteem of visa versa. Niets is te gek.

Dit is o.a. mogelijk voor de Mainzone (bv woonkamer/zaal)  maar ook voor alle andere zones. ( bv Zone2 (Keuken/ontvangstruimte) of Zone3 (slaapkamer/lounge) of Zone4 (Tuin/office) etc.

430BDC4CAA5644E5AAFCCA94CF8B6580_12074

De aansluitmogelijkheden die de Yamaha toelaat zijn talloos. Je kunt genieten van o.a. Netradio / Spotify, USB-music, PC Server / HD audio streaming, 4K beeldtechniek, Wi-Fi direct, Tuner, ca 7x AV HDMI, component, analoog audio en nog veel meer…

yamaha_rx-a3040_5

Kortom: Wil je een power aan beeld/geluid kwaliteit met een eenvoud in app bediening ontdek dan een grenzeloos gemak met onze AV aansluitmogelijkheden van Yamaha.