Yamaha dealershow iEar’

11 & 12 november 2017 is het weer zover. De iEar’ | Ultimate Sound and Vision 2017 in het Willem II Tilburg stadion.

OPTIMIZER.CO is er weer bij en ondersteunt Yamaha Music bij demo’s en de presentatie van hun nieuwste streaming, entertainment en natuurlijk de Dolby Atmos Soundbar.

De komende weken zijn er unieke Yamaha Cashback acties op de streaming producten en speakers van Yamaha. Wil je ze zien en beleven kom dan absoluut naar de iEar’ Show!

Om de demonstraties nog leuker en interessanter te maken zullen er Special Guests aanwezig zijn.

KEN ISHIWATA

Positie Zaal Noord 3 – 1e verdieping (Sound United)

De Brand Ambassador van Marantz uit Japan zal neerstrijken op de show om zijn absolute meesterstukken in hoogst eigen persoon te demonstreren, de Marantz PM-10 en Marantz SA-10

MATHILDE SANTING

Positie Meeting Point – 1e verdieping (GP Acoustics)

Als gast van GP Acoustics (KEF & Hegel) zal Mathilde Santing muzikale omlijsting op de show verzorgen. Een zangeres, virtuose en muziekproducente uit het Nederlandse vakgilde

JAAP VEENSTRA

Positie Open Air – 2e verdieping (Alpha Audio)

Audio testgoeroe Jaap veenstra van Alpha Audio komt lezingen en workshops geven over koptelefoons. Neem je eigen hoofdtelefoon mee en laat deze testen op de speciale meet installatie van Jaap!

JOHAN COORG

Positie Meeting Point – 1e verdieping (GP Acoustics)

Ook dit jaar is de Brand Amabassador van KEF weer van de partij om op zijn geheel eigenzinnige wijze de KEF demonstraties te verzorgen. Dat wordt dus weer genieten.

CONRAD MAS

Positie Skybox 0 – 2e verdieping (IDC Klaassen)

Grondlegger en ontwerpen van AVID draaitafels komt zijn fameuze good-better-best draaitafel line-up demonstreren. Alles wat je nog niet wist over draaitafels kun je bij hem navragen.

ALAIN AINSLIE

Positie Zaal Zuid 4 – 1e verdieping (Dimex)

Van Melco komt Alain Ainslie over. Melco levert een opslag en netwerkupgrade systeem van in de installatie van de high-end streaming audio luisteraars niet mag ontbreken.

ANDERS ERTZEID

Positie Persruimte – begane grond (GP Acoustics)

Uit Noorwegen kom Hegels product managers Anders Ertzeid over. Hij verzorgt altijd erg leerzame maar vooral perfect klinkende demonstraties met de prachtige producten van Hegel.

SIEMEN ALGRA

Positie Skybox 13 – 2e verdieping (PAI Audio Video)

Nog een gast uit Scandinavie, ditmaal uit Zweden. Siemen Algra van Primare is aanwezig voor de introductie van de nieuwe modellen van deze Zweedse producent.

BJORN HEGELSTAD

Positie Skybox 5 – 2e verdieping (IDC Klaassen)

Uit de UK komt IsoTek’s Bjorn Hegelstad demonstraties verzorgen met de stroomproducten van dit Britse merk. Deze demonstraie mag niemand missen, want ze staan garant voor een update van elke installatie.

DIRK HALFMANN

Positie Zaal Noord 1 – 1e verdieping (House of Music)

Het Duiste Canton vaardigt Dirk Halfmann af omdat er veel nieuwe Canton weergevers zijn en Dirk hier alles over weet en ze graag komt demonstreren.

DAVID WALSTRA

Positie Skybox 1 – 1e verdieping (Quad-raad)

Vanuit de United States komt er een fantastische nieuwe elektrostatische hoofdtelefoon, de Sonoma ONE. Door David Walstra kom je er alles over te weten en natuurlijk mag je de Sonoma ONE beluisteren van David!

Allemaal super gaaf om mee te maken. En? uiteraard zien we je heel graag bij de demonstraties van de Yamaha producten !!

Audio Show iEar’ 2017
Zaterdag 11 & zondag 12 november 2017
Openingstijden 10.00 – 18.00 uur
Locatie: Willem II Tilburg stadion

Entrée gratis
Gratis ruime parkeergelegenheid

Laat een reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.