Woonzorg Clossenborch Glasvezel

In opdracht van Caiway diensten hebben wij als collectief installatiebureau OPTIMIZER.CO zorggedragen voor de aansluitingen van de Glasvezelmodems, stopcontact en de ombouw van de zorgtelefonie en telefoon bij de bewoners thuis.

Op vijf minuten lopen van de Vrijthof, het centrale plein in Hilvarenbeek, ligt woonzorgcentrum De Clossenborch. Door de centrale ligging van De Clossenborch en door de vele activiteiten die zij organiseren, zijn zij naast een verzorgingshuis ook een dorpshuis. Op deze locatie hangt een gemoedelijke sfeer en het woord ‘samen’ speelt een centrale rol.

U kunt in De Clossenborch komen wonen als u zorg nodig heeft en niet langer thuis kunt wonen. Zij bieden zorg aan mensen met lichamelijke klachten (ook wel somatische klachten genoemd), aan mensen met dementie en aan mensen in de stervensfase (palliatieve zorg). Ook bieden zij dagbesteding aan mensen uit Hilvarenbeek.

Onze installatiewerkzaamheden hebben we nauwkeurig met de Technische dienst van de Clossenborch afgestemd zodat de bewoners exact wisten hoelaat we de werkzaamheden per bewoner zouden doen. De complete ontzorging.

Deze nieuwe Caiway Glasvezel integratie heeft er tevens voor gezorgd dat de bewoners meer bewegingsvrijheid kregen voor TV, internet en zorgtechnologie toegang.

Wij danken Caiway voor deze opdracht en het vertrouwen. Tevens danken we Clossenborch voor de gastvrijheid en de gezellige gesprekken die we met de bewoners mochten hebben.

 

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” More technology services for you ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Business adviseurs & realisatie: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” project denkers & doeners ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01