Glasvezel vervangt de UTP

” Nieuw de Home Fibre kabel, aansluitingen en Wi-Fi oplossingen zijn nu bij OPTIMIZER.CO verkrijgbaar. Ultra dunne Glasvezel verbindingen tot 1 terabyte ongelimiteerd ! ”

Onze Glasvezelinstallaties en de Wi-Fi betrouwbaarheid hebben zich zowel binnenshuis als de zakelijke markt sterk bewezen. Samen met gerenommeerde bedrijven en partners bouwen wij de beste inhome, ICT bedrijfsnetwerken en Multimedia AV oplossingen. Ook voor de zorgsector werken wij aan een consequent beleid en gebruiken halogeenvrije en storingsvrije databekabelingen met innovatieve aansluitoplossingen.

Zakelijk duplex oplossingen & installaties

 

Inmiddels hebben we al meer dan 1600 Glasvezelpakketten en grote collectieve project installaties gerealiseerd. Binnen de zakelijke markt nemen onze werkzaamheden alleen maar toe door bedrijven aan elkaar te koppelen d.m.v een duplex OPTI Glasvezelkabel i.p.v. de koper oplossingen. De perfectie is puur gebaseerd op de extreem lange lengte, duurzaamheid, klanttevredenheid, systeem betrouwbaarheid en hoe wij het complete project faciliteren.

Nu hebben we ook voor u een betaalbare fiber connectie variant, die de mogelijkheden van koper naar fiber biedt tot een storingsvrije en onzichtbare verbinding. De fiber POF kabelkwaliteit zorgt voor de beste overdracht en vervangt daarmee de koperen kabels in het leidingwerk, maar ook daarbuiten. In ons assortiment zijn er talloze soorten en uitvoeringen die uitermate geschikt zijn voor combinaties van internet, IPTV en telecommunicatie over slechts 1 dunne fiberkabel.

De telecom sector biedt steeds hogere internet snelheden en voorziet ons van alles-in-1 diensten. Hieronder verstaan we internet, (IP) TV en VOIP (analoog) bellen. Deze FTTH (Fiber-To-The-Home) snelheden komen binnen tot aan de meterkast, maar worden vaak inadequaat verdeeld via een modem. Maar hoe gaat u dit als klant verder verdelen op locatie?

Wij komen in het veld ”veel” UTP kabel en Wi-Fi problemen tegen.

Oorzaken van UTP & Wi-Fi verbrekingen zijn:

 • Goedkope/verkeerde/knikken in UTP kabels
 • Wi-Fi versterkers (slecht geconfigureerde repeaters, of onjuist geplaatst)
 • Slechte RJ45 connectoren
 • Firewall problemen / IP / Mac adres conflicten
 • Slechte kwaliteit router en switch
 • Power line adapter ellende
 • Slecht geconfigureerd netwerk geheel
 • Etc.

Met als gevolg lage snelheden, haperende diensten, geen rondom dekkend Wi-Fi netwerk en een slecht of blokkend TV beeld. Afijn,…

Hebben wij voor u een totale Glasvezel oplossing?

Ja, voor alle soorten inhome installaties waren we al enige tijd opzoek om de vervanger te vinden van CAT UTP kabels zodat we de slechte powerline en/of connectoren konden vervangen. Ook zochten we oplossingen met een grotere data-bandbreedte, ultra dun en om slim te verstoppen, multi-mode IP gebruik, nihil jitter en vooral géén crosstalk. Tegenwoordig wordt er heel wat data verstookt door uw Smartphone, laptop, tablet, printer en andere draadloze apparatuur binnen het thuisnetwerk.

Glasvezel managed IP en Mac adres switch. Tot 6 meervoudig 100Mbit én Gigabit opties. Custom made configuratie.

 

Ultra dunne 2 voudige fibre LED kabel ( TX-RX )

 

De Glasvezelkabel is voor zowel binnenshuis als buitenshuis geschikt en is dé unieke uitkomst voor onbeperkte overdracht van Hi-Res audio en Ultra HD videobestanden, gaming, maar zeker voor het nauwkeurig overbrengen van interne als externe grote data bestandsoverdrachten. Tevens zorgt het voor het ongelimiteerd van computers en bedrijfsnetwerken aansluiten. Een juiste Fiber integratie kent geen limiet. Hierdoor bent u verzekerd van de toekomstige infrastructuur.

Glasvezel is uitermate geschikt voor; 8K televisie, multi view toepassingen, interactieve diensten, virtual reality en verdere domotica en beveiliging toepassingen.

De overdracht van audio/video bestanden wordt nauwkeuriger, het beeld krijgt meer detail en het signaal-ruis niveau wordt t.o.v koper met ruim 38% gereduceerd. De Glasvezel kwaliteit is zowel zichtbaar als hoorbaar beter en zorgt voor een immens verschil.

Binnen de huidige provider markt is het Glasvezelnetwerk bewezen als een stabiel, snel en wordt gerecommandeerd tot een betrouwbaar netwerk.

Voorbeeld van snelheden die nu verkrijgbaar zijn.

 

 

De voordelen die Glasvezel met zich mee brengt zijn:

 • Geen noodzaak tot loze leiding, de ultra-dunne kabel maakt alle wegen mogelijk
 • Geïntegreerde mogelijkheden bij de elektra leidingen
 • Besparing op binnenhuis netwerk (kosten besparing bij verbouw en nieuwbouw)
 • Tot 80% zuiniger in gebruik
 • Flexibel in aanleg
 • Dekkende Wi-Fi roaming netwerkadapter opties
 • Combinatie van Wi-Fi & RJ45 aansluiting (2 in 1)
 • Toekomst garant
 • Interferentie ongevoelig en 0,0% transport verlies
 • Besparing grondstoffen
 • Groen wonen & werken
 • Eenvoudig te upgraden
 • 100% compatible met huidige data en TX-RX netwerk producten
 • Werkt als Layer 2 !
 • Voldoet volgens alle veiligheidsvoorschriften (NEN1010)

Module die in de Groepenkast rail geplaatst wordt. UTP-to-Fiber

 

Het is nu ook de mogelijkheid om binnen de huidige elektrische installatie een Glasvezelkabel bij te trekken. Hierdoor is vrijwel iedere plek bereikbaar voor een betrouwbare netwerkverbinding. (Uiteraard is het ook mogelijk om door de bestaande loze leiding te trekken). Slimme connectoren voor in- of op de wand, modules in de groepenkast en PC etc. etc. Deze Glasvezel oplossing maakt het veelzijdig en mogelijk,

Inbouw Fiber unit met 2x Gigabit RJ45 aansluiting

 

Wat zijn de extra netwerk & Wi-Fi opties?

 • Kort door de bocht: elke wandcontactdoos in huis kan een Wi-Fi punt worden en daarbij zit OOK een vaste UTP aansluiting. Het is volledig te integreren met uw huidige schakelmateriaal. (onze voorkeur Jung)
 • Wireless Distribution System (WDS). Alle Wi-Fi punten ‘kennen’ elkaar binnen hetzelfde netwerk.
  Het netwerk zendt uit onder één en dezelfde netwerk naam waarin het verbonden mobiele apparaat traploos van zolder tot aan de kelder áltijd verbonden blijft.
 • Wi-Fi punten kunnen bijvoorbeeld ’s avonds stop gezet worden met uitzenden zodat er geen gebruik meer gemaakt kan worden van het draadloze netwerk.
  Dit is in te stellen in een rooster waarin er per minuut interval het Wi-Fi aan/uit gezet kan worden.
 • Alle Wi-Fi punten zijn voorzien van design / zone kleuren LED’s. Ook deze zijn aan/uit te zetten.

Inbouw Fiber met ingebouwd Wi-Fi en UTP RJ45 out integratie

 

Wij werken uitsluitend met A kwaliteit componenten. De POF Fiber & OPTI Glasvezelkabel waar OPTIMIZER.CO mee werkt is geschikt tot een toekomstige snelheid van minimaal 1 terabyte. Dus waar een CAT6/7 etc. stopt bij een gigabit, gaat Glasvezel veel verder tot een ongelimiteerde Mhz bandbreedte, en is daarmee de investering snel terug verdient.

Zo bent u gegarandeerd van een zekere geïnstalleerde zaak.

Afwerking van Fiber unit met 2x RJ45

 

OPTIMIZER.CO, als gecertificeerd Home Fibre installateur, helpt u graag bij het maken van een strategisch plan waarin de Wi-Fi en/of vaste netwerkpunten verdeeld worden. Tevens werken wij met custom made Asus producten om de locatie op high end niveau te brengen.

Met Glasvezel kunnen wij gemakkelijker een dekkend Wi-Fi én een vast netwerk realiseren. Ook voor het aanpakken van een enkele ruimte, tuin, veranda of bedrijfshal bieden wij de mogelijkheden. Met Glasvezel kunnen we veel netwerksituaties vereenvoudigen.

Bespreek met ons de mogelijkheden voor in en rondom uw woning of bedrijf. Voor nieuwbouw projecten is dit dé interessante keuze van flexibiliteit en kan tevens op uw bouwkosten drukken.

Meer informatie of interesse in de aansluitmogelijkheden ?

 

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” Verbinder in techniek & comfort ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Cliëntbemiddeling & consultancy: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” More technology services for you ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01

 

Note: OPTIMIZER.CO heeft een exclusief dealerschap en help bij de ontwikkeling van Home Fibre voor de beste connecties van Glasvezel connecties en toebehoren. Voor een juiste prijsindicatie komen we bij u op locatie langs om de oplossingen incl. de totaal installatie opties te bespreken. Gezien het product met certificering wordt opgeleverd worden de onderdelen alleen uitgeleverd inclusief onze installatie en 5 jaar VIP garantie.

Laat een reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.