Toegangcontrole Lansingerland

” Plaatsing van nieuwste Easyflex Pro Smart elektronisch toegangscontrolesysteem ”

Voor onze zakelijke klant is er vandaag een uniek en nieuw deursysteem geinstalleerd en is de glazendeur met een Easyflex Pro voorzien.

Onze opdrachtgever is specialist en de brug tussen de gebruiker en SharePoint. Het gebruikten is eenvoudig binnen de omgeving waar u dagelijks mee werkt, namelijk MS-Office. Aan Outlook, Word, Excel en Powerpoint wordt een overzichtelijke Add-in toegevoegd. Hiermee slaat u simpel documenten op juiste wijze op, vindt ze snel terug en u kunt direct taken die klaarstaan afhandelen. Efficiënt, snel en eenvoudig. Door gebruik te maken van standaard Microsoft technologieën hebben zij een eenvoudig en vooral gebruiksvriendelijk platform gecreëerd voor SharePoint DMS en BPM implementaties.

Opdracht & onze beveiligingsoplossingen:

Onze klant zocht voor zijn glazen deur een extreem veilige sluiting/toegangssysteem zonder zichtbare hak en breek werkzaamheden of enige aanleg van stroomvoorzieningen etc. Wij hebben voor hem gekozen voor deze slimme toegangscontrole oplossing.
De mechanische cilinder is vervangen door de ENiQ Pro cilinder – zonder ingewikkelde bedrading!

Het systeem is extra Smart omdat je meerdere deuren aan elkaar kunt koppelen d.m.v. een controller en d.m.v. een ”tags” deuren kunt openen en op slot kunt laten gaan én beheren wie in- en uitloopt.

Het EasyFlex Booklet bevat standaard 5 tags. Het systeem kan altijd met telkens 5 extra tags worden uitgebreid – niet duur, flexibel en gemakkelijk.

Tevens worden er 5 managementkaarten bijgeleverd. Iedere managementkaart is via UID aan een transponder gekoppeld. Met de managementkaart (in combinatie met de mastercard) kan de bijbehorende tag bijvoorbeeld aan de Pro cilinder worden gekoppeld of eruit worden gewist. De tag hoeft niet eens fysiek aanwezig te zijn als deze verloren is geraakt en gewist moet worden. De managementkaart heeft geen rechten om de deur te openen en sluiten en kan, indien de mastercard voor de cilinder wordt gehouden, alleen de status van de bijbehorende tag tonen (toegangsrechten/geen toegangsrechten).

Maximale veiligheid:
De Pro heeft het RVS hoogste beschermingsniveau van de cilinder. En is hij SKG*** getest, brandwerend, spatwaterbestendig volgens IP65 en de elektronische knop zelfs IP66.

Wij wensen onze klant een (ge)makkelijke toegang en alle veiligheid.

Bekijk hier alle foto’s : https://www.facebook.com/OPTIMIZER.CO/posts/1235758769827361

Meer weten over een Smart Control of dit Easyflex Pro toegangssysteem of de plaatsing ervan? Contact ons gerust.

 

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” More technology services for you ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Business adviseurs & realisatie: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” project denkers & doeners ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01