Part 1 - 317 reviews

KLANTENREVIEWS & ERVARINGEN

Lees hier de klant recensies en ervaar hoe OPTIMIZER.CO zijn producten en service oplevert bij zijn klanten.

Elke review bijdrage helpt mijn persoonlijke service hoog te houden en de reclamekosten laag. Mede hierdoor kan ik ook in de toekomst scherpe prijzen en kwaliteitsoplossingen blijven bieden.

Henk

Weer topservice

Pasgeleden heeft Jaco bij mij een LG 55inch Oled Tv afgeleverd en helemaal gecalibreerd. Helemaal top en zit nog met verbazing te kijken naar het ongelooflijke beeld. Jaco ik ken je nu een aantal jaren en je blijft een topgoser met heel veel kennis en vakmanschap. De klant staat bij jou centraal. Dat kun je tegenwoordig weinig meer zeggen. Nogmaals dank vanaf deze Kant. TOP!!!

Groeten Henk

Wil

Installeren glasvezel en wifi

Via Caiway ben ik in contact gekomen Jaco. Aan hem gevraagd om de glasvezel bij ons te installeren, omdat het dradenwerk bij ons nogal gecompliceerd is. Nadat Jaco een eerste keer bij ons was langs gekomen, vond zelfs hij het een grote uitdaging!
Maar hij is die uitdaging aangegaan en heeft fantastisch werk afgeleverd. Alles werkt perfect zoals het eigenlijk nog nooit heeft gewerkt! De service van Jaco is geweldig, niets is hem te veel.
Daarom wil ik hem van harte aanbevelen, succes verzekerd!

Marcel

rare zaken in google chrome / IE / netwerk

Tijdens het surfen op het net kwam ik er achter dat een aantal website om gegevens gingen vragen die normaal niet gevraagd worden zoals bijvoorbeeld je SOFI nummer.
Door diverse testen kwam ik erachter dat het probleem zich voordeed op alle apparatuur die aangesloten is op de router.
s'avonds contact opgenomen met Jaco Hage via de whatsapp en Jaco reageerde vrijwel direct waarna hij op afstand het probleem (een onbekend DNS o.a.) opgelost heeft en daarnaast het wifi netwerk nog eens geoptimaliseerd en daarnaast nog wat tips gegeven. Top service van Jaco. die verder ging dan mijn verwachting.

 

René

 

(gegevens zonodig op te vragen bij Optimizer)

Omzetten oude telefooncentrale en computers van ADSL /ISDN naar digitaal met behoud e-mail adres.

Ik kan Jaco en zijn bedrijf van harte aanbevelen.
Hij doet de naam van zijn bedrijf letterlijk veel eer aan.
Hij gaat tot het gaatje en bereikt bij de mogols van deze tijd ( KPN , Ziggo) , die ons frustreren wegens wanorde en bureaucratie, precies datgene wat jij/hij wil.
Natuurlijk kost dat wel meer dan wanneer je het zelf doet, maar bespaard je een hele hoop ergernis.
Hij heeft met een hoop tact, geduld, kennis en kunde dingen bereikt, die mij of nooit gelukt waren of een hartinfarct vanwege de stress, frustratie en agressie hadden opgeleverd.

Carolien van ‘t Hoog

Heel goed en heel snel geholpen door Jaco

Na de lange caiway storing van gisteren werkte er niks meer (WIFI, playstation)hier in huis. Volgens de helpdesk van caiway was alles in orde en konden ze niets voor mij doen.
Toen Jaco van Optimizer.co gebeld. Hij heeft hier vorig jaar een nieuwe router geleverd en glasvezel geïnstalleerd.
Hij wist het probleem (iets met een MAC clone in de router) gelijk op te lossen en binnen een kwartier werkte alles weer. En kon iedereen weer online 🙂
Jaco bedankt voor de snelle en goede service!!

Kees Visser

Wijziging en optimaliseren bedrading en aansluitingen

Je krijgt goed advies bij vragen over wat je wilt. Daarnaast word er meegedacht tijdens de werkzaamheden en zelfs dan krijg je nog advies. Weg gaan en met vragen of problemen blijven zitten is geen optie! De bedrading en aansluitingen had ik ooit zelf aangesloten, maar is in de loop der jaren krakkemikkig geworden. Nu is alles weer perfect in orde. Goed geluid, perfect beeld en uitstekende wifi. Mocht u als lezer iemand nodig hebben voor alles op het gebied van beeld, geluid, wifi en uw bedrading, dan is dit het goede adres! Moet er naast het aanleggen ook nog wat weggewerkt of aangesloten worden, dan is ook dat geen probleem! Optimizer is meer dan een bedrijf! U zult er geen spijt van krijgen. En ook niet onbelangrijk: zeer betaalbaar!

 

C. Weststrate

Nazorg

Vorig jaar heeft Jaco naar grote tevredenheid het glasvezel/wifi netwerk aangelegd. Recent hebben we ook het alarm laten aansluiten en omdat er problemen waren met de poortverbinding, wederom contact gezocht met Jaco. Hij heeft dezelfde dag 's-avonds op afstand alles gecontroleerd en de zaak zover voorbereid, dat het alarm de volgende dag kon worden aangehaakt. Een buitengewoon kundige partij en bovendien iemand die na oplevering nog altijd voor zijn klanten klaar staat.

 

Emiel & Helen

Installeren TV, internet en overal WIFI

Tijdens de verbouwing van een net gekocht huis heb je heel veel te doen en aan je hoofd.
Vlak voor de verhuizing bedachten we onz ineens dat we helemaal nog geen TV of internet hadden geregeld.
We hebben diverse ervaringen met aanbieders de afgelopen jaren, maar welke is in Westland nu eigenlijk de prettigste waar het gaat om TV en nog belangrijker....snel en stabiel internet?

Optimizer stond na contact al binnen een dag voor de deur en had goede raad afgestemt op onze wensen.
Na het uitwisselen van wat gegevens ontvingen wij binnen enkele dagen al een pakket van Caiway.
Jaco een berichtje gestuurd dat het pakket binnen was en nog geen twee dagen later heeft Jaco alles aangesloten, kabel getrokken naar de slaapkamer en in het hele huis super strakke WIFI geregeld. Op aanraden van jaco hebben we hiervoor wat extra apparatuur ter uitbreiding op het bestaande Caiw pakket aangeschaft.

Vakman en bovendien gezellig om over de vloer te hebben.

Bedankt namens Emiel & Helen

Annerie

THNX KANJER!

Na jaren ergernis over digitenne, na een hond die ongeveer iedere elektriciteitskabel had doorgebeten die hij kon vinden en dus ook de TV en digitenne onklaar had gekregen, na een aanbeveling van Caiway en daarna maanden verbouwing en piekeren, heb ik Jaco gebeld.
Dat heb ik geweten!
Binnen een week een afspraak buiten mijn werkuren, een perfecte intake van mijn wensen, duidelijke en zeer redelijke offerte, realisatie van mijn wensen 8 dagen later.
Ik heb Jaco de huissleutel toevertrouwd, en binnen 2 dagen (en dat was dus binnen die 8 dagen na wenseninventarisatie) was alles gerealiseerd.
TV's geleverd en geplaatst en geinstalleerd, internet, geen draden, geen rommel, stofzuigervrij, moedig mijn 4 honden getrotseerd, directe communicatie bij iedere stap in het plan, alles brandschoon en perfect functionerend opgeleverd, de oplossing voor de werkende vrouw.
Optimizer, je bent de grandioze verbinding tussen comfort en techniek voor mij!

Moet ik nog meer zeggen? Ja natuurlijk.
Na een stroomonderbreking 5 maanden later, werkte wifi gewoon maar maakte geen verbinding meer met Caiway.
Mailtje naar Jaco, 10 minuten later antwoord voor een afspraak volgende dag (kerstvakantie!).
Probleem opgelost, geen kosten, geen haast en even bijpraten.

Jaco, OPTIMIZER, verbinder tussen comfort en techniek: jou inschakelen is een van de beste beslissingen van 2017 geweest.
Je bent stipt en perfectionist, je beheerst communicatie en luisteren tot in de puntjes, je werkt met alle puntjes op de i zonder rommel, je levert nazorg.
Prijs- / kwaliteitsverhouding: 10 van mij!

Dank je wel kanjer, ik hoop dat je meer mensen zo mag en kunt ontzorgen als je mij hebt gedaan.
Eerstvolgende klus elektrisch / technisch is voor jou.

Rick Portier

Instellen Smart TV

Heb een smart TV (LG) gekocht maar kreeg de zenderkeuzelijst niet te zien. Ook de radiozenders kreeg ik niet te zien. Ik was al bang dat ik de installatie verkeerd had gedaan en dat alles opnieuw geinstalleerd moest worden. Via Caiway nummer gekregen van Optimizer.co gevonden. Deze hebben mij fantastisch geholpen op afstand en binnen 15 min was alles zoals het hoorde te zijn. De truc zat hem erin dat ik de Caiway afstandsbediening niet goed geprogrammeerd kreeg. Met de juiste code werkt nu alles zoals het moet werken. Hartelijk dank voor deze geweldige ondersteuning.

Bram Eijsenring

Problemen oplossen voor anderen

Eigenlijk had ik niet eens rechtstreeks iets met Jaco te maken, puur op goed geluk appte ik hem 's avonds laat omdat ik dat al geprobeerd had met Caiway en met name door de aanleg van Guidion. Door iedereen tot dan toe van het kastje naar de muur gestuurd. Maar Jaco nam de verantwoordelijkheid op zich alsof hij zelf de problemen had veroorzaakt en heeft voor mij bemiddeld bij Caiway waardoor ik nu een werkende bekabelde internetaansluiting heb zonder dat ik er extra voor heb moeten betalen, sterker nog in het geval van Jaco helemaal niets voor heb moeten betalen. Dat is service, ongelooflijk. Bedankt Jaco !

 

 

Jeroen de Boer

Ook de nazorg is in goede handen bij Jaco Hage

Bijna twee jaar geleden vroeg ik Jaco om advies over een nieuw aan te schaffen TV. Als verstokte Sony-fan uiteindelijk op zijn advies verder gekeken naar andere merken en via Jaco tenslotte gekozen voor LG. En geen seconde spijt van gehad.
In het eerste jaar van gebruik van de nieuwe LG verschenen er heel soms verticale strepen in beeld. TV uitzetten en weer aanzetten loste dit op. Jaco hiervan op de hoogte gesteld en die raadde aan het even in de gaten te houden hoe vaak het gebeurde. Niet vaak, dus prima. Afgelopen paar maanden verschenen de strepen echter zeker eens per maand en twee weken geleden toch Jaco maar weer op de hoogte gesteld. Zelfde dag nog deed Jaco melding van de storing bij het reparatiebedrijf van LG. Hiervan kreeg ik een bevestiging. Nog even wat gegevens invullen in de website van het bedrijf en telefonisch contact.
Afgelopen dinsdag kwam de monteur met een nieuw beeldscherm. Was binnen een uurtje geïnstalleerd en alles is weer als nieuw. Letterlijk, want eigenlijk hebben we nu weer een nieuwe TV.
Wederom een superervaring met Jaco. Geen verrassing, maar toch weer een fijne bevestiging van de geweldige service van Optimizer.co!
Jaco, dank. Wederom!!

Ton Ekel

Heel, heel bijzonder

Vanmorgen is Jaco geweest om bekabeling aan te leggen en glasvezelnetwerk van Caiway aan te sluiten.
Heel prettig en naar volledige tevredenheid heeft hij ons geholpen, en alles werkte uitstekend toen hij weg ging.
Later toen ik terug kwam uit mijn werk bleek helaas het modem etc uitstekend te werken, maar geen verbinding met internet. In mijn hulpeloosheid Jaco gebeld (was inmiddels 17 uur, einde werktijd normaal gesproken) die direct langskwam.
Maar het heel bijzondere aan Jaco was/is dat hij mijn ongerustheid direct weg nam door te verklaren dat hij er nu was en niet eerder weg zou gaan voordat alles weer naar volle tevredenheid werkte.
En hoewel na heel lang zoeken bleek dat het probleem niet door hem veroorzaakt was maar dat Caiway instellingen had veranderd , heeft Jaco er voor gezorgd dat 's-avonds vrij laat alles weer uitstekend werkte.
Hij had toegezegd niet weg te gaan voordat alles werkte; en dat is hij ook nagekomen.
Ik ben zeer aangenaam verrast door zo'n uitstekende service, hij had me ook kunnen verwijzen naar Caiway, uiteindelijk had hij het werkend opgeleverd. Maar hij voelde zich verantwoordelijk om mij te helpen.
Ik vind dit heel, heel erg bijzonder.
Dank daarvoor en een grote pluim!
Uiteraard heb ik zijn telefoonnummer heel zorgvuldig bewaard?

Ian Harding

New Wifi and ethernet cables

Jaco rewired the house with new Ethernet cables and wifi - the whole system now simply works fluently - before we were using boosters and logging on / off as we move from room to room - and dead areas with no signal - Now we have perfect wifi now on all floors and tv picture much improved now the tv is hard wired to the router by Ethernet cable , A neat tidy job - well done , means the kids can do their homework on line etc in their rooms and run their games etc
Totally recommend Jaco and Optimizer

Brenda Hurrelbrinck

Nieuwe router

's Morgens op FB mijn frustraties over mijn internet aanbieder geuit. 's Middags stond Jaco al op de stoep. Deze bleek sterk verouderd te zijn na 12 jaar. Na het plaatsen van een nieuwe router werkte mijn tv, laptop en IPad razendsnel. Ook de instellingen van de tv's heeft hij nagelopen waardoor ik 's avonds weer tv kan kijken zonder last van m'n ogen te hebben. Jaco, bedankt (weer!!) voor de ontzettend snelle en (ondanks je volle agenda) goede service. Een bedrijf dat luistert naar de klant en een goed advies geeft.

Rosa Cogels

Top wifi

Ik heb niet zoveel verstand van maar Jaco gelukkig wel! Zonder wifi geen leven � maar dat werkt dankzij Jaco top! Ook al goed geregeld in ons oude huis en nu ook op ons nieuwe adres!

Jan Schram

Uitval televisie, niet functionerende glasvezel, trage computers etc Alles nazien en functioneel maken.

Een no nonsense oplossing van alle problemen. Bij allerlei instanties waren wij van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk bij Jaco de Optimizer terecht gekomen. Jaco bleek een deskundige snuiter, die in 3 1/2 uur tijd naadloos alle problemen bleek te kunnen oplossen. Nu hopelijk niet meer bellen naar een profider waar iedere medewerker een ander verhaal heeft. Mochten wij in de toekomst nog eens een technisch probleem hebben dan weten wij wie wij moeten bellen: Jaco de Optimizer.

 

Ton van der Zalm

vervanging router

Een plotselinge storing, ontstaan door blikseminslag, heeft Jaco voor ons uitstekend en snel opgelost. Achteraf bleek de router dit niet overleefd te hebben. Doordat wij op vakantie waren kwamen wij er pas achter toen wij terug kwamen en geen internet meer hadden. Na telefonisch overleg en afvinken van mogelijke oorzaken kwamen we er in 1e instantie niet uit. Ondanks zijn drukke werkschema heeft Jaco ons vrijdagmiddag kunnen helpen. De router werd vervangen door een nieuwe, alles werd opnieuw aangesloten en afgesteld en wij hadden gelukkig weer internet en mail. Zeer blij met de snelle en goede service !

 

 

Leen Prins

Optimalisatie NAIM audio-meubel

Na een aantal upgrades aan mijn Naim audio-systeem was het tijd voor een upgrade van het meubel waar dit in geplaatst is. Na contact te hebben opgenomen met Jaco, hebben we de situatie ter plekke samen bekeken en zijn daarna in gesprek gegaan over de eventuele mogelijkheden. Na dit gesprek heeft Jaco zijn ideeën samen met mijn wensen in een tekening uitgewerkt, waarna we het plan samen bekeken en beoordeeld hebben. Jaco kan goed de wensen van een klant omzetten in ideeën, wat zeer prettig is als je zelf niet precies weet wat je wilt en wat er eventueel mogelijk is. Toen het idee concreet was geworden, heeft Jaco de materialen besteld en uiteindelijk alles netjes en professioneel geplaatst en het audio-systeem weer opnieuw geïnstalleerd. Dit alles in goed overleg en met veel vaardigheid en kunde. Ik ben zeer blij met het eindresultaat, de service en dienstverlening die door Jaco tijdens dit project zijn geleverd. Jaco is echt een aanrader voor grote, maar ook voor kleine, projecten. Want naast dit grote audio-meubel-project, heeft hij in ons huis ook een tv geïnstalleerd van het merk TCL. Dit relatief ‘kleine’ project heeft hij ook heel netjes gedaan. Kortom, voor grote en kleine klussen kan ik Jaco aanbevelen.

 

 

Fam. Van Dooren

TOP

Op aanraden heb ik Jaco een mail gestuurd i.v.m. slecht tv signaal op de eerste etage. Ik werd gelijk door hem opgebeld en dezelfde dag kwam Jaco nog langs. Hij heeft de hele meterkast weer netjes opgeruimd, heeft het tv signaal hersteld en d.m.v. een nieuwe router hebben we nu op de eerste verdieping perfecte wifi. Er was één slaapkamer waar het wifi signaal wegviel, maar ook dat heeft Jaco perfect opgelost.
Er was mij verteld dat Jaco tot in detail goed werk verricht en dat kan ik alleen maar beamen.
Ik kan Jaco van harte aanbevelen voor het oplossen van al uw elektronica problemen.

Rick – Linda vd Klaauw

Glasvezelpakket geïnstalleerd

Zeer snelle service,vakkundig de het glasvezelpakket geïnstalleerd .
Wifi door het hele huis,iedereen hier blij en tevreden.

Familie Bernard

installatie glasvezel

Woensdag 1 maart is de installateur Jaco Hage de glasvezel aansluiting van de Caiway bij ons komen installeren, en ook de diverse kabel aansluitingen voor telefoon router en de tweede TV op de slaapkamer, al deze werkzaamheden in huis zijn door Jaco keurig en correct uitgevoerd, dit alles getuigd van een goed vakmanschap.
Ook is hij nog eenmaal terug geweest op ons verzoek om de nieuwe televisie in te regelen. We hebben gemaild en dezelfde middag maakte hij telefonisch afspraak om langs te komen.
Fam. Bernard

M.C. van der Meer

Professionele service

Na een tijd getobd te hebben in ons huis met wifi, besloten om Jaco in te schakelen om een goed thuisnetwerk aan te leggen. Niet zelf gaan rommelen met kabels maar gewoon het in één keer goed laten doen. De TV's zijn bedraad wat zorgt voor een stabiele verbinding bij het gebruik van bijvoorbeeld Knippr of Netflix. Jaco heeft goed en eerlijk advies gegeven en ook mij (voorlopig) afgeraden om een tweede router op de bovenste verdieping te plaatsen (dat was in de eerste instantie wel het idee), omdat na het aanleggen van het netwerk, het wifi signaal op de belangrijkste plaatsen en voor het doel (smartphone/tablet) ruim voldoende was. Ook is er gebruik gemaakt van een loze leiding tbv de telefoon om een netwerkkabel te trekken, zodat er in de slaapkamer weinig kabel getrokken hoefde te worden. Kabels zijn netjes weggewerkt evenals het netjes maken van de apparaten in de meterkast. Ik ben zeer tevreden over de service en kan Jaco iedereen aanbevelen.

Helen Hulsebosch-Smith

Uitermate tevreden

Caiway heeft mij dit bedrijf aanbevolen i.v.m. telefoon en wifi problemen. Contact zoeken was geen probleem bij 24/7 bereikbaarheid.
De probleempjes werden in een vloek en een zucht en op een rustige manier opgelost.
Jaco is zeer klantvriendelijk en bij een volgend vraagstuk op het gebied van audio, televisie of glasvezel weet ik wie ik in moet schakelen.
Succes verzekerd .

Jessica

Top service!!

Na een informatie gesprek met optimizer.co hebben wij besloten te kiezen voor een TCL Led tv.
Een nieuw merk in Europa maar al zn veren verdiend in Amerika, nadat hij met een super service geleverd en geplaatst is genieten we nu elke avond van een super mooi helder beeld met mooie kleuren en realistische diepte, en dat voor acceptabele prijs. Echt super blij dat we deze keuze hebben gemaakt door de eerlijke info en service van optimizer.co
Heel veel succes in de toekomst!!

Jan Wolters

Deskundige ontzorging

Wij zijn begin december verhuisd en in ons nieuwe appartement wilden wij graag internet via glasvezel van Caiway, een nieuwe TV, een oplossing voor audio en een mogelijkheid om CD's en DVD's te spelen en ook nog een nieuwe desktop computer.

Door alle drukte rondom de verhuizing zag ik dit zelf niet zitten om dit allemaal te regelen.

Ik "kende" Jaco al een tijdje van het Caiway forum en ik was daarbij gecharmeerd geraakt van zijn technische kennis. Ook de ervaringen op zijn website leerden mij dat dit een betrouwbare en deskundige technicus was die voor mij het een en ander kon realiseren. Daarin ben ik zeker niet teleurgesteld !

Hij heeft mij alles uit handen genomen: de bestelling van het G75 pakket bij Caiway, het regelen van de verhuizing bij Caiway, de installatie van het glasvezel modem, aanleggen van WIFI middels ASUS router en accespoint, kortom helemaal top.

Daarnaast wilden we graag een grotere TV. Jaco heeft ons hierin geadviseerd en we hebben besloten een 50 inch TCL 4K televisie bij hem aan te schaffen en te laten aansluiten en plaatsen. (Deze TV is echt een aanrader... helemaal top). Ook de HUMAX 5400 en een Samsung blu-ray speler door Jaco laten plaatsen.

De volgende stap was een audio oplossing: na advies van Jaco gekozen voor een YAMAHA soundbar (YAS-306) met daarbij een losse subwoofer (NS-SW210)
Daarna heeft Jaco voor ons een Desktop configuratie samengesteld en geinstalleerd, inclusief het office pakket en een Brother printer.

Een heel verhaal, maar uiteindelijk zijn wij heel tevreden met alle installaties en oplossingen en onder de indruk van de veelzijdigheid en behulpzaamheid van Jaco.
Terwijl hij rustig het installatiewerk bij ons deed tussen de verhuizers door hielp hij ook nog eens een lamp van het plafond te halen en voerde ook nog een reparatie uit aan onze CV thermostaat die het begeven had !!

Kortom wij zijn heel tevreden klanten en Jaco heeft uitstekend werk bij ons verricht. Zijn rust, technische kennis en behulpzaamheid hebben indruk gemaakt ! Bedankt Jaco !!

Jack Zantman

Vakmanschap

Jacco heeft bij ons draadloos internet (glasvezel) geïnstalleerd. Hij heeft daarbij zijn vakmanschap laten zien waarbij zijn klantgerichtheid voorop staat. Dit uit zich in het feit dat hij geen dure apparatuur probeert te slijten maar vooral de klant zo optimaal mogelijk adviseert tegen de laagst mogelijke kosten. Vooral door ook af te wijken van de normale gang van zaken.
Daarvan hebben wij kunnen profiteren en daar zijn we uiteraard heel blij mee. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Zeker op het gebied van audio en video heb je gewoon een vakman nodig die je kunt vertrouwen in zijn advies en uitvoering.

Bij ons was het WIFI signaal op zolder door betonnen fundering erg slecht en geen enkele oplossing hielp. Door de juiste versterker te installeren was dit echter snel opgelost en hadden wij blije kinderen! Jacco is 24/7 te bereiken en dat is erg prettig als bijvoorbeeld internet plat ligt doordat er een router update dient te worden uitgevoerd.

Conclusie: wij kunnen Optimizer en Jacco van harte aanbevelen op iedere audio en video klus!

Nancy van Zanten

Top gedaan en super nazorg!

Tsja, daar zit je dan! Een plan voor een room divider met doorkijkhaard, de wens voor 2 tv's, een server, een nieuwe router en nog wat audio apparatuur, maar vooral graag alle snoeren weggewerkt!! Kortom een lastige wensenlijst en dus met ons handen in het haar… Via, via kwamen wij bij Jaco terecht. En wat een aanwinst voor onze plannen en met wat een service; snel, betrouwbaar en goed! Je merkt dat Jaco een liefhebber is en klantbelang hoog in het vaandel heeft. Wat wij ook als prettig hebben ervaren is dat Jaco helder en transparant is. Wij kunnen hem aan iedereen aanraden!!

Rob Verhoeven

Uitmuntende service

Mijn draadloze verbinding lag er uit, maar Jaco kwam langs na mijn telefoontje, ook al had hij het razend druk, en heeft het weer prima opgelost.
Chapeau .

Mario

Ook deze keer weer oplossing gericht !

Wij hadden steeds problemen met wegvallend internet en op sommige zenders blokvorming.

Jaco van Optimizer.Co heeft dit snel opgelost en onze problemen waren binnen een half uur opgelost. TOP service met hoofdletters!

Bert Jamin

Perfect

Ik heb in het verleden al vaker naar volle tevredenheid zaken gedaan met Jaco van optimizer.co.nl. Ook dit keer was alles weer perfect. Mijn nieuwe TV en Blu-ray speler in zeer korte tijd geleverd en daarna door hem alles tot in de puntjes geïnstalleerd en afgesteld. Hij was er om een uur of 1 en ging, pas nadat hij tot de volle 100% tevreden was, rond half 5 weg. Dus niks haastig of afgeraffeld. En dat alles tegen een zeer scherpe prijs.

Daarnaast in de tussentijd heel prettige contacten gehad en steeds geïnformeerd over de voortgang van mijn bestelling. Kortom... alles helemaal top! De volgende keer ga ik zeker weer met optimizer.co.nl in zee. Ik kan die dan ook aan iedereen aanraden.

Frans en Olga

Installatie Alles-in-1 Glas

Jaco, heel heel erg bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt bij de installatie van Alles-in-1 Glas.

Verder zijn wij je ook heel veel dank verschuldigd voor het bemiddelingswerk dat je voor ons verricht hebt.
Je hebt daarmee voor elkaar gekregen wat onszelf nooit was gelukt.

Naast een uitstekend vakman is Jaco een echt "mensen mens". En altijd tot je dienst en, heel erg belangrijk, afspraak
is afspraak.
Fijn dat we ook altijd op je terug kunnen vallen, mocht het nodig zijn.

Kortom, Jaco is een topper !!

Richard en Hanneke

Geen internet? Bij ons geen paniek

Inmiddels kennen we Jaco al jaren. En een aantal malen heeft hij ons geholpen bij het oplossen van allerlei digi-troubels.
Zo ook nu weer...
Geen internet meer in huis! En zelf niet op kunnen lossen. Maar geen paniek, daar hebben wij "een mannetje" voor! Al is Jaco Hage van Optimizer.co zoveel meer! Een vakman met oog en oor voor zijn klanten, meedenkend en attent.
Jaco, weer van harte bedankt voor het vlotte oplossen van ons internetprobleem en en passant ook maar even updaten van de apparatuur!

H.Dennissen

nieuwe installatie

Bij ons was na jarenlang gebruik de div. installaties zo verouderd dat er iets drastisch moest gebeuren.

Oude situatie: oud , beperkt Albrandswaard coax pakket, oude 28 jaar oude stereotoren met losstaande boxen waar bijna geen geluid meer uit kwam, losstaande DVD speler en HD tv van 32 inch, ingebouwd in een TV kast.
Op de 1 e slaapkamer nog een beeldbuis TV met redelijke verbinding, op de tweede slaapkamer een Samsung met DVB-C tuner, maar met een heel slechte verbinding, ondanks versterker.

We wilden in eerste instantie een nieuw TV meubel gebaseerd op het toekomstige uiterlijk van de nieuw aan te schaffen meubels, maar dit blijft een moeilijk verhaal. Hierop wilden we een receiver met 2 losstaande boxen plaatsen, en ook de DVD speler, en verder evt. de modem, Entone kamai en telefoon.

Omdat we al goede recensies hadden gezien over Optimizer.Co op het Caiway gebruikers forum was voor ons duidelijk dat Jaco dit voor ons zou mogen realiseren.

Jaco adviseerde ons echter een TV met soundbar en subwoofer aan te schaffen, je had dan geen meubel nodig en ook geen receiver met boxen. En als er een hdmi kabel naar de pc werd getrokken kon je die als DVD speler gebruiken en/of op je pc werken op de bank via het tv scherm.
Nu hadden wij in het verleden al diverse soundbars beluisterd bij de Mediamarkt, maar was bij de meeste daarvan niet bepaald gecharmeerd van de geluidskwaliteit.

Jaco wist echter te vermelden dat er een soundbar is wat zich in kwaliteit kan meten met de beste geluidsboxen, en waarschijnlijk nog zelfs beter is, en wel de Yamaha YSP 5600, deze bevat 44 speakers en creëert een surround sound van ongelofelijke kwaliteit. De prijs hiervan is natuurlijk niet mals, maar je bespaard natuurlijk op je meubel en receiver met speakers.

Verder werd ons ook nog een aantal tv's geadviseerd met de pro's en contra's voor elk merk en type. Uiteindelijk besloten om voor een 55 inch LG te gaan, de 55UH850V.

Deze week is alles gerealiseerd, en nu hebben we zeer snel stabiel internet, en superbeeld en- geluid. Onnodig te vermelden dat alle kabels netjes zijn weggewerkt in kabelgoten. Zelfs de Entone kamai is netjes weggewerkt achter het TV scherm, maakt voor de afstandsbediening niets uit.

Ook op de slaapkamers perfect beeld, de 32 inch TV is naar boven verhuisd ter vervanging van de beeldbuis TV.

Kortom, we zijn dik tevreden en kunnen weer jaren vooruit.
5 sterren voor kwaliteit en servicegerichtheid.

H.Dennissen

Ricardo en Angela

Het relaas van een verhuizing

Na jarenlang tevreden klant te zijn geweest bij CAIWAY en na eerst wat aanloop problemen te hebben ondervonden, nu verplicht (i.v.m. verhuizing) over moeten stappen naar een andere provider.

Jaco had in het "oude" huis al gezorgd voor een strak werkend netwerk en idem glasvezel en als back-up een goed werkende coax verbinding van om en nabij de 25 meter i.v.m. dito lengte van de gang 🙂
Je kon nooit weten, stel dat CAIWAY eens plat mocht gaan en we geen TV hadden via de glasvezel!! Moest er niet aan denken. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat dat dit nooit gebeurd is.
Met, zoals men dat figuurlijk zo mooi zegt, "tranen in mijn ogen" afscheid moeten nemen van CAIWAY en de door Jaco aangelegde en geïnstalleerde spullenboel achter gelaten wat liep als een trein! Geen haperingen meer in de Entone, stabiel netwerk en geen uitval in de internet-verbinding van CAIWAY heb ik niet kunnen ontdekken door de jaren heen. Of ze moeten ´s-nachts hebben zitten sleutelen i.v.m. onderhoud, maar dat heb ik dan niet bewust meegemaakt. Ook ná vakanties, als we vooraf alles van stroom hadden afgehaald, stoom er weer op en alles kwam binnen een minuut weer op als een zonnetje.

Zelf werk ik vaak thuis en voor mij waren bovenstaande zaken een MUST. Stabliliteit, performance, goed netwerk, geen losse draadjes, slechte verbindingen of urenlang moeten zoeken naar oplossingen voor problemen.

Nadeel van een verhuizing is omdat het een huurhuis betrof dat we heel de bekabeling helaas achter hebben moeten laten.

Geluksvogels zijn we nu van een nieuwe woning.

Ook de al eerder bij Jaco aangeschafte en aangesloten audio-en visuele apparatuur moest helaas weer de doos in voor de verhuizing.
Vervelende bijkomstigheid bij een verhuizing is dat alles in het oude huis naar wens "stond", geluid goed gekalibreerd aan de bestaande omgeving en inrichting, beeld van de beamer passend op het scherm.
Maar dat als je een nieuwe woning betrekt is de situatie weer helemaal anders en kun je weer helemaal van vooraf aan beginnen. Kamer minder breed, bank ergens anders, kast op een andere plek etc.

Dus na jaren trouwe klant van Optimizer, toch Jaco weer contact via Whatsapp voor project Verhuizing.
Het verhaal uitgelegd aan hem en hij wist net voor zijn vakantie toch nog een klein gaatje te vinden in zijn agenda om de nieuw situatie bij ons te bekijken.
Jaco kennende weet ik dat het voor hem weer een giga uitdaging is om alles weer top in orde te maken. Alle het bestaande aangepast aan de nieuwe omstandigheden.
Overigens weet hij ook van mij dat ik redelijk perfectionistisch ingesteld ben en dat ik het voor een kwalitatief minder werkend -netwerk, - geluid, -beeld, dan eerder beschreven, niet doe.
Anyway, Jaco heeft de situatie bekeken en kwam met een voorstel.

- het opnieuw aansluiten (en vervangen van brakke nieuwbouw coax kabel, doortrekken nieuwe coax kabel)
- aanleggen van netwerk (helaas internet en TV over coax, maar dat kon niet anders bij deze provider)
- audio apparatuur aansluiten, beamer ophangen, beamer scherm ophangen, kalibreren van de boel etc. etc.

Na zijn vakantie had hij 2 halve dagen voor me vastgezet in zijn agenda om dit klusje te klaren.
Om een lang verhaal kort te houden, de maandag na zijn vakantie stond ie op de stoep, want hij had wat afspraken in zijn agenda om kunnen zetten.
Bij binnenkomst begon hij wel met de opmerking dat ie over bepaalde zaken nog eens goed nagedacht had en dat het hem toch beter leek om het op een andere manier te doen.
Wie ben ik om dat niet te waarderen en/of hem tegen te spreken en hem niet gewoon zijn gang te laten gaan. Kwestie van iemand vertrouwen.
Nou ben ik zelf niet het type wat met zijjn handen over elkaar gaat zitten kijken hoe hij alles netjes aansluit en ophangt, dus daar waar mogelijk heb ik hem een helpende hand kunnen bieden en bovendien was dat ook zeer leerzaam voor mezelf. Tijdens het werk is Jaco rustig, geordend, legt alles netjes uit. Conclusie: het is dus gewoon heel prettig om met hem samen te werken. Maar óók dat wist ik al uit eerdere ervaringen.

Al met al is hij (we) een dag bezig geweest, alles hangt, staat weer op zijn plek, doet het weer en is gekalibreerd met speciale laser-technieken.
Ik kan niet anders zeggen dan dat het geluid nog beter is dan dat het in het oude huis was. Echt kippenvel bij het luisteren van muziek, de haren op mijn armen stonden recht overeind 🙂
Internet werkt goed, beeld van de TV is strak, beeld van de beamer is strak, geen haperingen, opgeruimde meterkast wat wil een mens nog meer.

Nou een goed werkende wifi verbinding misschien? In huis was dat perfect, maar in de tuin een drama.

Ik heb zelf nog een poging ondernomen om de meegeleverde wifi router in de meterkast te bridgen naar mijn eigen router in de woonkamer om een groter bereik in de tuin te krijgen, maar dit bleek ook niet de gewenste oplossing.
Ik kreeg allerlei ip conflicten om mijn oren, bereik in de tuin bleef slecht, dit schoot dus gewoon niet op.
Jaco kwam toch weer met een oplossing, waarom geen switch en een access point? Is goed doe maar Jaco, wanneer kan je? - Vrijdagmiddag na 3-en heb ik nog wel even tijd voor je.
Die vrijdag heeft hij het laatste stukje aangesloten (switch) en geconfigureerd (accesspoint) en hebben we met de schuifpui open een prachtige wifi dekking, nu ook in de tuin.
Waarom zeg ik met de schuifpui open? De ramen in ons nieuwe huis zijn uitgerust met 3 lagen glas waartussen waarschijnlijk een folie zit om de lichtintensiteit in de woonkamer te verlagen. Noem het maar getint glas.
Helaas zorgt deze folie er ook voor dat je wifi signaal dropped naar een minium of niks.

Met alleen de wifi router in de meterkast was het signaal direct weg, maar met de oplossing van Jaco zijn we hoe dan ook meer dan tevreden.

Anyway Jaco is voor ons wederom met vlag en wimpel geslaagd.

Als we wat speerpunten mogen aanhalen:

Jaco =
vriendelijk,
doortastend,
rustig,
flexibel,
kenner,
doener,
denkt oplossingsgericht,
denkt mee,
planned goed,
komt zijn afspraken na,
zorgt dat alles werkt,
laat zien dat ie verstand van zaken heeft,
heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding, en........geeft ook eerlijk aan als hij denkt dat moet je vooral niet doen of dat is te risicovol.

Bovendien heeft ie ook nog een goede smaak van muziek, maar dit terzijde.

Jaco, namens Angela en mij onwijs bedankt voor je hulp en als er wat is weten we je te vinden.

Fam. Hofman

Doortrekken Coax- en UTP-kabel

Jaco heeft verstand van zaken en denkt mee naar oplossingen.
Vandaag is Jaco langgewenst....zelf had ik boven het plafond flexibele pvc-buizen gelegd voor het doortrekken van de kabels.
Echter had ik niet de vochtstukken verlijmd......deze oplossing bleek dus niet meer te kunnen.
Jaco heeft een goede oplossing gevonden door de dorpel te verwijderen en de kabels netjes weg te werken.
Wij zijn goed en vakkundig geholpen

Fam. Meijer

installatie glasvezel

Jaco heeft ons al het werk (en de nodige zorgen) uit handen genomen bij de installatie van de glasvezelverbinding. Er is goed geluisterd naar onze wensen, hij gaf prima en eerlijk advies (dus bv niet per se de duurste router willen verkopen), alles is heel netjes aangelegd en ook daarna was/is Jaco (telefonisch) bereikbaar voor vragen of als er problemen zijn. Maar vooralsnog zijn die er bij ons niet en dus genieten wij nu van supersnel internet en heel goede Wifi 🙂 Wij kunnen hem zonder meer aanraden!

 

 

Edwin

Telefonische hulp

Jaco heeft mij telefonisch geholpen om het brommen van de subwoofer op te lossen. Zelfs 5 jaar na aanschaf van de apparatuur een super service!!!

Michiel Plomp

Bezoek van een vakman

Jaco Hage is een groot vakman met persoonlijkheid. Van infrastructuur (inclusief het aanpassen en leggen van kabels) tot het opzetten en configureren van een netwerk en keuze van de juiste apparatuur (welke router, switches, repeaters). Ik beschik nu over een prima geconfigureerd netwerk op glasvezel. Jaco krijgt van mij als tevreden klant 5 sterren.

 

 

Frans Schutte

verbeteren WIFI

Ik heb jaren problemen gehad met WIFI. Van alles geprobeerd (nieuwe routers, versterkers, monteurs ingeschakeld). maar het werd niet veel beter. Via Caiway ben ik in contact gekomen met Jaco. Binnen één dag heeft hij er voor gezorgd dat ik in het hele huis perfect WIFI heb. Daarnaast heeft Jaco geregeld dat er op basis van de bestaande bedrading nu ook in alle kamers een vaste verbinding is. Jaco is een echte specialist die ik bij iedereen met internet problemen zal aanbevelen.
Hij werkt heel netjes, legt alles goed uit en is zeer vriendelijk.
Kortom: een topper!

Manege Berestein

geweldig

Super service
Opgebeld en het probleem proberen uit te leggen.

Ze konden meteen langs komen! Zodat de bedradingen konden worden omgelegd en ons geboorte alarm voor de paarden meteen kon worden geïnstalleerd.
Want de geboorte van een veulentje missen dat kan natuurlijk niet.

Kortom helemaal blij gemaakt vandaag!

Jan Valstar

Vakmanschap !!!

Familie van Nes

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden over de service van Optimizer.co! We hadden een afspraak gemaakt om glasvezelkabels door te laten trekken voor interactieve televisie.
Dit is snel en goed gedaan. Daarnaast stond de installateur open voor al onze vragen en heeft ter plekke nog andere klussen gedaan waaronder niet werkende stopcontacten gemaakt. Bedankt!

Jacqueline van der Pijl

Thuisnetwerk oplossingen voor perfect wifi - gebruik

OPTIMIZER.CO maakt technologie gemakkelijk door de glasvezelkabel perfect door te trekken naar alle denkbare apparaten in huis zoals de vaste telefoon en interactieve televisie. Daarnaast genieten wij van een vlekkeloos wifi bereik door het vakkundig plaatsen en instellen van de draadloze router. Dank je wel Jaco.

Fam Kiela.

glasvezelpakket.

Zeer goede service zodat je weet waar je aan toe bent.
Zeker een aanrader voor een glasvezelpakket te laten installeren door Jaco,
voor een vriendelijke prijs.

Annet Nool

Glasvezel geïnstalleerd

Het glasvezelpakket van Caiway is door Jaco professioneel en snel bij ons geïnstalleerd. Met een nieuwe router, extender en met de nodige coax aansluitingen kunnen we nu eindelijk in ons hele huis met het hele gezin van snel internet en goede kabeltv genieten. Jaco werkt netjes, snel en geeft duidelijk advies. Zeker aan te raden. Dank!

Cees Knuist

WIFI snelheid verbeteren in het hele huis

Jaco maakt zijn woorden meer dan 100% waar, analyseert de situatie, komt met gerichte oplossingen en voert deze uit, met als resultaat dat nu de gemiddelde download snelheid 60 Mbps van begane grond t/m de 2e verdieping.
Je betaald voor de apparatuur nooit teveel, werkt met dagprijzen en hij laat je zien hoe hij de prijsopbouw tot stand komt.
Daarnaast ook nog eens een prettig en betrouwbare persoonlijkheid die zijn afspraken meer dan nakomt.

Ik heb echt geen aandelen in zijn bedrijf en ben op geen enkele manier daarin betrokken, wil alleen mijn dankbaarheid uiten voor het uitgevoerde werk en recommandeer zijn bedrijf dan ook van harte aan.

Van Renen

Kabel in nieuwbouwwoning

Vriendelijke, snelle en persoonlijke service. Hij heeft meer gedaan dat wat ik had verwacht, hartstikke fijn!
Zeker een aanrader!!

Mulder

Goede en snelle service

Jaco heeft mijn zeer correct geholpen.
Ik heb elke keer snel een reactie van hem gekregen en elke afspraak is hij nagekomen.
Zakelijk, correct, snel en persoonlijk. Ik heb aangegeven wat mijn wensen zijn en Jaco heeft het voor mij geregeld.
Hartelijk dank voor de goede en snelle service.

Rowdy Rabouw

Caiway COAX werkt weer als een zonnetje

Veel van de TV-zenders waren slecht van kwaliteit (haperen) of simpelweg niet beschikbaar.
Na veel zelf prutsen zonder resultaat Jaco gebeld, die snel beschikbaar was om te helpen.
Probleem bleek vooral bij de wandcontactdoos te liggen, waar het signaal te zwak was door verkeerde aansluiting.

Jaco heeft het perfect opgelost en met een prima versterker (geen bouwmarkt troep) is het beeld in de slaapkamer ook weer heel goed.
Vriendelijke service, met verstand van zaken en geeft niet op voordat de beste oplossing er is.

Mocht Caiway ooit besluiten glasvezel aan te bieden in Gouda, dan weet ik wie ik gelijk bel om het aan te sluiten!

Marja Heinsbroek

Caiway alles-in-een glas

Ik ben zo blij dat ik Jaco gevonden heb voor het aanleggen van mijn glasvezel aansluiting. Hij heeft alles keurig voor elkaar gekregen en slim gebruik gemaakt van de reeds bestaande bekabelingen. Daardoor was het allemaal snel en probleemloos geregeld.
Het was ook heel prettig om te merken dat hij goed voorbereid aan de klus begon. Zo had hij eerder dan ik door dat de planning van zijn werk en de omzetting van mijn abonnement niet goed op elkaar aansloten en had hij meteen de benodigde actie ondernomen om dat te corrigeren. Super!!!
En dat alles voor een heel redelijke prijs.

Geweldig, Optimizer!

familie den exter

Glasvezel aansluiting, opstarten nieuw netwerk,aansluiting van de laptops op de printers via wifi, aansluiting alarm en verdere fine tuning van de smart tv

Jaco komt exact op t afgesproken tijdstip en werkt alle klussen nauwkeurig af, ook al zijn de problemen die we tegenkomen zeer divers.
En dat tegen een alleszins schappelijk tarief! T systeem werkt sindsdien perfect, geen uitval.

Wij weten wel wie we voortaan gaan bellen als we een karwei op dit gebied hebben!

Shanon Wong

Uitstekend werk!!

Onlangs het Alles-in-1 Glaspakket van Caiway aangevraagd. Wegens alle bestaande bedradingen van onze vorige provider, was het voor mij erg lastig om te onderscheiden wat bij welk apparaat/uitgang hoorde. Zelf heb ik er namelijk relatief weinig verstand van.

Ondanks dat de installatie, volgens de provider, gemakkelijk zelf te installeren was, ben ik toch erg blij dat ik dat niet zelf hebben hoeven te doen.
Na onze eerste telefoongesprek kreeg ik al goed advies en tips wat ik zelf zou kunnen ondernemen voordat hij daadwerkelijk langs zou komen. Vervolgens een afspraak gemaakt en blij toe.

Jaco heeft uitmuntende service geleverd. Installatie verliep zeer goed, hij is erg vriendelijk, heeft bizar veel geduld (gelukkig maar) en bovenal zeer duidelijk.

Goede uitleg gegeven over de werking van de producten en services. Erg tevreden.
Mocht ik ooit nog problemen hebben met iets omtrent netwerkinstallaties, dan weet ik dat ik op Jaco kan rekenen.

Ik had het zelf niet beter gekund. Ben erg tevreden!

Richard

Nieuwe luidsprekers afgeleverd en receiver ingesteld

Wilde nieuwe luidsprekers (zuilen) voor mijn niet al te dure Yamaha receiver. Kwam na recensies op de site WhatHifi op de Q acoustics fabrikant uit. De 3050 serie is zeer goed getest maar niet overal in NL te koop.

Optimizer is dealer maar bleek geen winkel te zijn. Ik ging op vertrouwen van Optimizers telefonisch advies uit en kocht ze zonder te luisteren vooraf.
Advies bleek een schot in de roos. Luidsprekers passen perfect en zijn helemaal naar wens.

Netjes thuis afgeleverd en als service werd de receiver goed ingesteld. Dat zijn aardig wat instellingen waar ik niet op gekomen zou zijn. Toch een extra uur werk.

Perfecte service die je niet kan verwachten van een hifi winkel.

Fam. van Dam

Wifi bereik router verbeterd

Problemen gehad met wifi in huis, met name bij de PS4's van zonen. Nieuwe routers gekocht, versterkers etc. etc., dit bleek niet te helpen. Op advies van derden Jaco ingeschakeld en hij heeft alles getest en opnieuw ingesteld + router met kabels naar andere ruimte verplaatst. Probleem opgelost!
Allemaal supernetjes geregeld!

Fam. v/d Sman

Optimizer gaat altijd voor de 10...

...en Jaco stelde ook nu weer niet teleur! Voor iedereen die op zoek is naar de beste prijs/kwaliteitverhouding op het gebied van netwerkoptimalisatie, Hi-Fi advies en zelfs compleet geïntegreerde interieuroplossingen: geef Optimizer een belletje.
En nee, ik heb geen aandelen. Vakmanschap mag echter beloond worden.

Optimizer, bedankt weer!

R. Makkus

Nieuwe router instaleren!

Jaco Hage heeft bij mij een nieuwe router geïnstalleerd!
Hij had alles geregeld zoals, de router bestellen, caiway op de hoogte gebracht en geïnstalleerd.
Wat een goede service!
Hoefde zelf niks te regelen.

Nu belde ik hem van de week op omdat ik mijn wachtwoord kwijt was en ik hem niet kon vinden.
Hij reageerde gelijk en heeft de router voor mij gereset en alles is weer prima in orde.
Wat ben ik blij met zo'n snelle reactie en service...echt TOP!!

Piet Bol

Verhuizing

wij zijn verhuisd en Jaco heeft de spullen van het ene naar het andere huis verplaatst en weer aan gesloten.
prima werk gedaan petje af!!!!

cimtay

caiway glasvezel

Jaco heeft bij ons caiway glasvezel aangesloten. Alles werkt perfect en naar behoren. OPTIMIZER.CO is betrouwbaar en helder.
Jaco bedankt voor je service.

groet

cimtay

van Steekelenburg

Vervangen van WiFi-versterker

Jaco heeft bij ons op de eerste verdieping van onze woning in november 2013 een WiFi-versterker geplaatst.
Begin juni 2015 werkte het apparaat opeens niet meer.
Jaco heeft eerst gecontroleerd of er in de meterkast mogelijke problemen waren. Dit was niet het geval.
Ook is geen sprake geweest van stroomuitval.
Aangezien hij niet kon achterhalen wat de mogelijke oorzaak kan zijn geweest, heeft hij een nieuwe WiFi-versterker geplaatst.
Wij zijn zeer tevreden over de snelle en goede service van Jaco.

Fam Smith

Plaatsen Glasvezel Alles in 1 dubbele aansluiting van Caiway

Jaco heeft bij mij op 6 augustus alles naar tevredenheid geplaatst. Bij aanvang werkzaamheden bleek dat via de coaxkabel op de bovenverdieping niet mogelijk was. Jaco stelde zich flexibel op en kwam met een goede coulante voorstel, waardoor ik nu glasvezel alles in 1 heb met een dubbele aansluiting en met de nieuwste Entone apparaten van Caiway. Heel erg bedankt hiervoor, ben er erg tevreden mee!

Dylan Montblanc

PS4 geluid oplossing

Ik was sinds gister opzoek naar een convertor (analoog naar digitaal)
om via mijn monitor geluid te krijgen van mijn PS4, in WC de Boogaard
bij een grote winkelketen geweest en door 4 medewerkers geholpen en naar huis zonder een oplossing.

Vanmiddag contact opgenomen met Jaco Hage van OPTIMIZER.CO die had voor mij meteen de juist werkende oplossing.

Kortom SUPER service en echt meedenkend met een studerende klant. 🙂

Freddy

Ziggo storing

Na 3,5 jaar storing met alle 3 de tv's is jaco langsgekomen om alles na te meten en na te kijken uiteindelijk bleken al mijn kabels niet in orde te zijn! Terwijl ziggo in 3,5 jaar tijd wel 10 keer zijn langs geweest en dat niet konden constateren, jaco is een half uurtje bezig geweest en heeft de kabels versterker en stekkers vernieuwd en alle problemen waren in 1 klap opgelost, kan nu eindelijk zonder storing tv kijken heerlijk????????

Tinus Kaffa

Ziggo storing

Na maanden klooien met een storing in mijn TV signaal is Jaco langsgekomen en heeft alles goed nagemeten en nagekeken, bleek dat mijn kabels niet helemaal correct waren aangesloten, na dit te hebben verholpen heb ik perfect beeld en geluid, zo blij mee. Eindelijk storingsvrij TV kijken 🙂

Aad en Corry Vijverberg

Glasvezel aangelegd, super!!

Glasvezel aangelegd, wij hebben een super service gekregen van, Optimizer.Co
Alles werkt prima naar tevredenheid! Neemt rustig de tijd om ook alles uit te leggen voor ons.

Jaco, veel dank namens ons: Aad en Corry Vijverberg

Linda Suttorp

Aansluiting glasvezel Caiway

Afspraak stond gepland tussen 13.00 en 15.00, na het afgesproken telefoontje stond Jaco om 13.15 voor de deur. Na een rondje door het huis te hebben gelopen aan de slag gegaan. Het heeft uiteindelijk tot half 6 geduurd maar toen hadden we dan ook (na een week) weer internet (wifi en een vast lijntje naar de computer), telefoon en een tv op de glasvezel en 2 tv`s op de kabel. Helaas was de digitale tv ontvanger van de Caiway kapot, daar hebben we na 2 dagen een nieuwe voor gekregen en werkt inmiddels ook!!

Franz Berendsen

Installatie glasvezel

Na tweemaal uitstel afgelopen week het glasvezel pakket van Caiway ontvangen en op vrijdag alles geïnstalleerd door Jaco. Er moest een stopcontact in de meterkast komen en een drievoudige aansluiting in de huiskamer. Binnen twee uur was de klus tot volle tevredenheid geklaard. Enige probleem was de Entone, daarvan was de infrarood ontvanger stuk, maar die wordt zsm vervangen. Kortom, zeer tevreden.

A. Bembaron

Een vakman is de oplossing

Deze week het glasvezel pakket van Caiway ontvangen. Het aansluiten van de glasvezelmodem van mijn meterkast in de centrale hal van het complex naar mijn appartement was niet zo eenvoudig als ik dacht. De info van Caiway was niet duidelijk genoeg: pas na een gesprek met Optimizer.Co bleek dat er een aparte internet kabel voor interactieve TV nodig was en dat was mijn oplossing, alles via een router, niet zou werken zoals ik gedacht had.
Na 3 kabels getrokken te hebben voor TV, internet en telefoon bleek alles prima te werken. Ook de afwerking in zowel de kamer als in de meterkast was uitstekend.
Mijn netwerk voor supersnel internet is gereed. Hartelijk dank voor de goede en snelle service en goed advies.

Maurice

Audio

Jaco is gisteren bij mij langs geweest,om het stereo beeld van mijn installatie te optimaliseren.
Nou dat is gelukt,wat een verschil.
Door zijn meettechnieken krijg je een veel beter geluidsbeeld van wat een stereoinstallatie zou moeten kunnen.
Ik zeg maar zo een goede stereo of surround systeem is 1 voorwaarde,maar installeren en afstellen moet je aan een vakman overlaten.
Jaco bedankt.

Fred Hurrelbrinck

Internet en televisie 

Ik heb Jaco eerder ontmoet toen hij voor mijn dochter alle zaken op het gebied van internet, televisie etc. regelde bij een verhuizing en dat ging toen prima.

Zelf was ik de afgelopen maanden niet tevreden meer over de prestaties van mijn internet aansluiting, daarom wilde ik een overstap maken naar glasvezel. Maar dat wel in 1 x goed en zonder gezeur of onvoorziene problemen. Dus heb ik Jaco gebeld, e.e.a. besproken bij een bezoek. Hij heeft me volledig "ontzorgd" v.w.b. het regelen van de overstap en vervolgens de techniek hier prima geregeld. Een aanrader en bij een volgende gelegenheid bel ik hem zeker weer !

Ben en Wilma Scholtes

Van rommel naar strak

Via onze zwager kennis gemaakt met Jaco, onze vraag was duidelijk; We hebben van alles en nog wat aan kabels, drie afstandsbedieningen, matige internetverbinding, enz enz Jaco weet jij daar een oplossing voor? Natuurlijk, was het antwoord.
Na bij ons thuis uitgebreid advies te hebben gegeven zijn we nu Zeer Tevreden met onze gave smart tv, sonos systeem en goed werkend internet in en om het hele huis. Een plaatje om te zien (zelfs als alles uitgeschakeld staat) en super mooi geluid !!
En niet onbelangrijk als je vragen over geluid, beeld, internet, wifi oid hebt staat hij altijd snel klaar om te helpen.
Jaco bedankt voor de super service !!

Martin de Jong

Prima!

Ongeveer een half jaar geleden had ik me bij Caiway gemeld voor een glasvezelpakket. Toen dat een paar weken geleden arriveerde, bleek dat het aanleggen toch niet zo eenvoudig was als men bij Caiway had gesuggereerd. Er werd niets gezegd over kabels trekken en er werd ook niets gezegd over de eisen die aan de router gesteld worden. Daarom een installateur gezocht. Optimizer bleek een prima keuze. Bij een eerste telefoongesprek werd al duidelijk dat mijn 7 jaar oude router niet voldeed. Bij de installatie van het systeem was het trekken van de kabel de moeilijkste klus, omdat de trekveer vastliep. Ook dat probleem werd vakkundig opgelost. Alles werd netjes achtergelaten en wat niet meer nodig was werd keurig meegenomen. Prima!

Leo Stok en Carla de Koning

Overal internet.

Wij hebben ca 3 jaar problemen gehad met onze internetverbinding totdat wij via een kennis hoorden over Optimizer.co.
Deze had goede ervaringen met Optimizer, het klonk goed, dus namen wij contact op met het bedrijf.
Vanaf het eerste contact tot en met de aflevering van de installatie en de aftersales enkele weken na aflevering zijn wij dan ook zeer tevreden over dit bedrijf. Hadden we dit maar eerder geweten. TOP.

Alida van Limborgh

Kennis van zaken en betrouwbare vakman!

Jaco heeft ons prima geholpen! Internet via WIFI is nu sneller met meer dekking. Hij neemt de tijd om je goed te informeren. Duidelijk verstand van zaken en adviezen zijn eerlijk en niet uit op winstbejag maar om goede service te verlenen. Ik ben blij dat ik voor hem heb gekozen. Hulp nodig, zoals installeren van glasvezel via Caiway , dan ben je bij OPTIMIZER.CO bij het juiste adres. Jaco, nogmaals heel erg bedankt!!

Ruben

Top!

Mijn internet was eerst heel traag.
Toen heb ik Jaco Gebeld en die heeft alles gefixt.
Hij heeft ook naar mijn computer gekeken en onnodige spam verwijderd.

Top!
Jaco Bedankt!

Schellevis

Glasvezel pakket Caiway installeren

Jaco je bent een topper,
om tien uur begonnen, en alles keurig voor mekaar extra doos in de muur, comp netjes geïnstalleerd .
Snelle en precieze werker,en afspraak is afspraak, geweldig helemaal top gr Wim

Ron

Internet geoptimaliseerd

Een niet geheel naar wens werkend internet is door Jaco van Optimizer geoptimaliseerd en werkt nu prima.
Door het hele huis de zelfde connectie en snelheid, zelfs in de tuin. Jaco top
Ook de door mij aangeleverde nieuwe klanten bij Jaco zijn allen tevreden over de kwaliteit en de service.

Robert Verhoeven

perfecte service

Aansluiten van glasvezelpakket met wifi-router werd vakkundig en met prima raad en daad verzorgd. Alles werkt zonder probleem. Aan te prijzen : optimizer.

Ingrid

Service en kwaliteit

Wij zijn erg tevreden met de kwaliteitsproducten en service van Optimizer! Ook na 2 jaar is het voor hem geen probleem om de router weer te activeren, ondanks dat we zelf de Powerline hebben aangesloten. Deze zorgt voor n conflict dus NOOIT kopen! Vraag Jaco om advies.

Liliane de Jong

hulp en advies

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik vriendelijk en helder ben geholpen bij het instaleren van mijn glasvezel aansluiting bij Caiway. Heb dan ook het eea opgestoken. Ben zeer te spreken om de dienstverlening. Een echte aanrader voor alle electronisch/technische installatie. 🙂 🙂

John Groeneweg

Home entertainment

Jaco heeft ons geadviseerd bij de aankoop van speakers en overige apparatuur voor ons bescheiden thuisbioscoopje.
Veel advies vooraf ontvangen bij het ontwerp van ons wandmeubel,o.a het in laten bouwen van de center speaker was een geweldig idee.
Jaco heeft alles op elkaar aangesloten met als resultaat een eenvoudig te bedienen systeem, geheel weg gewerkt achter de klep van het wandmeubel ( vrouw ook helemaal tevreden 🙂 )en een fantastisch geluid. Systeem had hiervoor al gedraaid en was toen "afgeregeld" .d.m.v. een meetmicrofoon, maar nadat Jaco de boel echt had gekalibreerd klinkt het geluid van Spotify en de speelfilms op onze smart TV als nooit te voren. Ook de WIFI en de met LAN kabel aangesloten internet verbindingen werken helemaal top! De geluids en beeld ervaring in onze woonkamer is bij ons thuis nu helemaal super. Wat een fantastische ervaring, super service en vakkundigheid van Jaco, nogmaals bedankt ook namens mijn vrouw en de kinderen!

Karel van Hoek

Topservice

Na 1,5 dag moeite gehad te hebben met de kabel door de muur te krijgen, heb ik Jaco gebeld en hij heeft meteen tijd gevonden om mij te helpen. Met zijn Kennis en hulp is het binnen een uur gelukt. Top service en kwaliteit van Jaco.

ik kan iedereen aanraden Optimizer aanraden voor hulp.
prijs/kwaliteit dubbel en dwars waard.

Bedankt Jaco,
Karel

Hermann Toebes

Glasvezel pakket aangesloten.

Meer service dan verwacht en goede tips! Meter kast ziet er veel beter uit!

harrie

correcte en goede service

Jaco Hage heeft bij mij de glasvezelkabel aangesloten in de woning. Hij heeft ook de computer, de tv en de telefoon geïnstalleerd. Hij heeft keurig werk verricht. Netjes afgewerkt en ik ben zeer tevreden.

patrick&brigitta

geweldig&blij

Vandaag 2 kabelaansluitingen aan laten leggen door Jaco , en zeer blij ermee dat we dat hebben laten doen, netjes afgewerkt en het werkt perfect. de kinderen blij , wij blij en bij een volgende aansluiting weten wij wie gaan contacteren. oh ja idd hij drinkt zijn koffie zwart met suiker, was een goede tip die tussen de recensies stond!

Hans

Aanleg glasvezel

Uitermate tevreden met de installatie van glasvezel voor internet. Jaco komt zijn afspraken na en is plezierig in de omgang. Hij is een vakman, die keurig, nauwgezet en snel werkt. Heeft naast de aanleg van glasvezel ook de aansluitingen voor de televisie en hifi geoptimaliseerd. Top!

Harrie

Surround afregelen

Een 5.1 AV opstelling met Yamaha receiver en een oppo blu ray speler met daarbij kef luidspeakers en een subwoofer
Heb eerst zelf geprobeerd om het afgeregeld te krijgen met de bijgeleverde microfoon maar dit was geen succes toen heb ik Jaco uitgenodigd om het beter af te laten regelen.
Dit is zo"n verbetering had ik nooit verwacht. Wat een geluid nu WAUWWWW,klasse.
Een vakman die Jaco.

van Westing

Opschonen meterkast, installeren TV, Sonos bridge

Met grote tevredenheid is vandaag onze meterkast opgeschoond. Er is weer overzicht en structuur in de vele loshangende kabels en aansluitingen gebracht.

Onze nieuwe smart tv en de Sonos Bridge is tevens met succes geïnstalleerd.

Kortom: Goede betaalbare service!

Elly

Glasvezel installatie en tv aankoop

Wat kan ik anders zeggen dan dat ik heel blij ben dat ik Jaco deze opdracht heb gegeven.
N.a.v. Caiway-contactadressen voor installatie heb ik de revieuws op deze site gelezen. Ik kan het daarmee helemaal eens zijn. Fantastisch gewerkt. Heel erg netjes. Goede uitleg op alle vragen.
Bovendien werd eerst de prijs begroot en het werd exact dat bedrag. Ik kan het u aanbevelen.

AnneMarie

Een Topper!!!!

Vandaag iemand in huis gehad waarvan ik niet wist dat dat vandaag de dag nog bestond:Jaco!!
Iemand die niet eerst naar geld, maar naar de situatie kijkt. Dank je wel, Jaco!!!

Verbinder in techniek & comfort

reviews OPTIMIZER.CO installatieservice

5/5

317 klantbeoordelingen

Professionele revisie - Elektronica configuratie - Design realisatie

24/7 VIP Assistant I Shopper consultancy I Project securiteit