OPTIFI Glasvezel WiFi maatwerk

Met trots introduceer ik jullie mijn nieuwe merk OPTIFI ! 

Ik ga jullie helpen met superieure Glasvezel verbindingen, Wide Area WiFi oplossingen, 8K audio/video connecties, IP streaming en high end consument design, business project toepassingen en jouw privacy oplossingen!

OPTIFI heeft voor jou een breed assortiment consumenten, industriële- netwerk en verbindingsproducten. Via onderstaande informatie kun je de juiste connectie vinden voor je woning en bedrijf. Kun je een specifiek product niet vinden dan kan ik het ongetwijfeld configureren en op maat maken. Want dat is nu precies wat ik voor je doe!.

Wat kan OPTIFI voor je maken?

Gezien de technologie groeit in keuze oplossingen zijn we steeds meer afhankelijk van omgevingen die we aan elkaar moeten en willen verbinden. Denk daarbij aan je internet, IPTV, computer, tablet, printer, muzieksysteem, smartphone en video- presentatie, systeembeheer en/of bedrijfssystemen. Zowel voor je woning als bedrijf kun je tegen problemen aanlopen om bekabeling, connectoren, software, hardware en draadloze toepassingen te configureren zoals jij dat zelf wenst.

Sterk in product kwaliteiten

Onder de vlag en kennis van OPTIMIZER.CO is OPTIFI opgericht. OPTIMIZER.CO levert al jarenlang een zeer breed portfolio aan product- en servicediensten en heeft inmiddels veel ambassadeurs. OPTIMIZER.CO presteert altijd boven de verwachting van mensen. De installatie ervaringen lopen van low- tot high end integraties. OPTIFI daarentegen focust en onderschrijft zichzelf specifiek als merk met custom made productoplossingen en is actief op het gebied van tuning van netwerkonderdelen en grootschalige industriële oplossingen.

De producten die te koop zijn worden door OPTIFI uitvoerig getest, staan op testlocaties en zij zijn pas gereed als ons tuning proces ze heeft gegarandeerd met 100 punten. Duurzaamheid, stabiliteit, productvriendelijkheid, betaalbaar en toekomstgericht staat als eerst op de bucked list en hoog in het vaandel. Feitelijk worden ze door onszelf geoptimaliseerd voor de beste prestatie en performance.

Dankzij de nauwe partner- en merksamenwerkingen beschikt OPTIMIZER.CO inmiddels over een stevig en duidelijk assortiment van kwaliteitsoplossingen.

Resultaat & duurzaamheid

OPTIMIZER.CO heeft veel positieve praktijkervaringen met oa. fiber (FTTH) aansluiting- en verlengingen, WiFi roaming systemen, converged switching, WLAN- router, VPN, systeembeheer en security integraties. En uiteraard refereer en presteer ik alleen met de top merken zoals Hikvision, Asus, Cisco, HP, Netgear, TP-Link, Fourtigate, Ubiquiti, Ruckus en Huawei.

Oftewel, niet alleen bestaande merkproducten verbetert OPTIFI in hun prestatie maar ook maak ik huidige en nieuwe omgevingen geclassificeerd op orde. Daarnaast maak ik mijn eigen software- en firmware, en verricht ik specifieke aanpassingen aan kabels- en connectoren. Voor elk (elektronica) merk- en netwerkproduct heeft OPTIFI dé passende configuratie en toepassing klaarliggen.

De OPTIFI productpakketten zijn zo doorontwikkeld dat ze na het optimalisatietraject met gemak een 5 jaar+ stabiliteit garanderen. Voor alle nazorgservice en verdere levensduur garantie regelt OPTIMIZER.CO de honneurs.

Het OPTIFI assortiment:

✓ Glasvezel modem verlenging van 5 tot 11,1 meter (basic home)
✓ OPTIFI Glasvezel (Optifiber) verlenging single en duplex van 10 tot 350 meter (business)
✓ Glasvezel uitbreiding & multimode fiber switch (24-voudig – 8 spiegelkleuren)
✓ OPTIFI WiFi roaming & Wide Area tot 8 units 2100M2 (optie: ouderlijk toezicht + gastnetwerk)
✓ OPTIFI WiFi survey map met MetaGeek meting + configuratie plan
✓ Databekabeling blok CAT7 voor hoge resolutie IP – audio/beeld streaming tot 90 meter
✓ Databekabeling UTP/CAT professioneel & allround inhome toepassingen tot 120 meter
✓ Privacy HDD Big Brother 4K camera+sound & 360gr 24/7 perceel safe monitoring
✓ HD connectors/bekabeling TOM-i ( coax over UTP Vs UTP over coax 4K )

Puntjes op de i

OPTIFI onderscheidt zich door een op zichzelf staand proces van kritische testen, product verbeteringen en goed doordachte integraties. Hieruit produceert het een eigen tuning en finetuned programmapakket. Al deze producten worden brandname OPTIFI gelabeld en speciaal voor u geschikt gemaakt en op locatie geïnstalleerd.

OPTIFI en OPTIMIZER.CO hebben bij een tal van mensen, bedrijven en voor openbare gelegenheden de baanbrekende technologie oplossingen gerealiseerd.

Misschien wordt het tijd om ons ontwerp en future-proof plan aan jou te presenteren?. Neem vooral uit interesse contact op voor het maatwerkplan en wat het merk OPTIFI aan meerwaarde biedt naast een standaard product.

Vervaardiging van product & software

OPTIFI.NL
” Connecting the world ”
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” Verbinder in techniek & comfort ”
Mobiel: +31624884510

Cliëntbemiddeling & consultancy:

OPTIMIZER CONSULTANCY
” More technology services for you ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01

Laat een reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.