Draadloze presentatie bij EBC

Afgelopen week hebben we bij EBC golfkarton BV in Honselersdijk de presentatie ruimte ingericht met een professionele projector, draadloos OPTIFI Share systeem i.s.m. een grootbeeld projectiescherm.

Opdrachtgever EBC golfkarton BV:

Onze opdrachtgever EBC golfkarton verzorgt o.a. amerikaanse vouwdozen, verzenddozen, transportverpakkingen, stapelbakken, tray, stansverpakkingen, POS en display en veel andere oplossingen van golfkarton. Bedrukt of onbedrukt, zij maken alles op maat.

Een onderdeel van EBC golfkarton is Monsterbox. Monsterbox ontwerpt de constructie van kartonnen verpakkingen, displays en diverse POS materialen. Zij maken modellen vanaf 1 stuks tot een serie, bedrukt of onbedrukt, feitelijk kunnen ze alles van karton maken. Heeft u binnenkort een beurs waar u een verpakkingen of een display voor nodig heeft? Zij helpen u graag!

Het nieuwe presentatiesysteem:

Voor de beste presentatie aan de klanten van EBC golfkarton BV hebben we i.s.m. InAVate een innovatieve voorziening getroffen om via een draadloos systeem de presentatie op het scherm te laten zien. Daardoor kunnen zij, of hun klanten/leveranciers, op zeer eenvoudig wijze onafhankelijk de presentatie en ideeën op het scherm laten zien.

Hoe werkt het systeem?

D.m.v. een Windows usb (dongel) connectie, Apple airplay of de download van de App maakt het systeem automatisch verbinding met het projectiesysteem. Binnen enkele seconden heb je verbinding met het beeldsysteem en wordt de ‘’device’’ gedupliceerd in 16:10 grootbeeld formaat. Iedere verbinding en presentatie wordt opgebouwd in een veilige en lokale omgeving.

Waarom is het systeem speciaal?

Deze complete integratie is uitermate geschikt om in groepsverband presentaties te organiseren. Er zijn namelijk géén beeldkabels meer nodig naar Windows PC, Apple / Macbook, Android of ander geschikt device.

Tevens heeft de projector een hoge lichtopbrengst en hoeft de ruimte niet meer volledig verduisterd te zijn voor een ideale presentatie.

Wij wensen onze opdrachtgever veel plezier met het hoogwaardige presentatie systeem!

Meer weten over dit of een ander presentatiesysteem voor jouw bedrijf ? Wij meten het exact voor je in en installeren alles custom made op locatie!

Bekijk hier alle foto’s: https://www.facebook.com/OPTIMIZER.CO/posts/1539818126088089

 

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” More technology services for you ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Business adviseurs & realisatie: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” project denkers & doeners ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01