Product tuning & industriële vormgeving van OPTIFI.

OPTIFI heeft voor jou een breed assortiment consumenten, industriële- netwerk en verbindingsproducten. Via onderstaande informatie kun je de juiste montage en connectie vinden voor je woning en bedrijf. Kun je een specifiek product niet vinden dan kan ik het ongetwijfeld configureren en/of op maat produceren.

Waarom OPTIFI?

Gezien de technologie groeit in keuze oplossingen zijn we steeds meer afhankelijk van omgevingen die we aan elkaar moeten en willen verbinden. Denk daarbij aan je internet gekoppelde IPTV, computer, tablet, printer, muzieksysteem, smartphone en video- presentatie, systeembeheer en/of bedrijfssystemen. Zowel voor je woning als bedrijf kun je tegen problemen aanlopen om bekabeling, connectoren, software, hardware en draadloze toepassingen te configureren en montage onderdelen te vinden voor je televisie en surroundsysteem zoals jij dat wenst. En binnen dit segment creëren, ontwerpen en bouwen wij specifieke product- en constructie oplossingen.

Sterk in op maat producten

Onder de vlag en kennis van OPTIMIZER.CO is OPTIFI opgericht. OPTIMIZER.CO levert al jarenlang een zeer breed portfolio aan product-  installatie en servicediensten en heeft inmiddels veel ambassadeurs. OPTIMIZER.CO presteert altijd boven de verwachting van mensen. De installatie ervaringen lopen van low- tot high end integraties. OPTIFI daarentegen focust en onderschrijft zichzelf specifiek als merk met custom made productoplossingen en is actief op het gebied van tuning, passende onderdelen tot aan grootschalige industriële oplossingen.

De producten die te koop zijn worden door OPTIFI onderhavig getest, staan op testlocaties en zij zijn pas gereed als ons tuning proces ze heeft gegarandeerd met 100 punten. Duurzaamheid, stabiliteit, productvriendelijkheid, design, betaalbaar en toekomstbestendig staat als eerst op de bucked list en hoog in het vaandel. Feitelijk worden ze door onszelf geoptimaliseerd voor de beste prestaties en excellence performance. Scoren ze niet op de eigenschappen die we eisen dan gaan wij ze ook niet aanbieden of uitleveren.

Dankzij de nauwe partner- en merksamenwerkingen beschikt OPTIMIZER.CO inmiddels over een stevig en duidelijk assortiment van stabiele, product onderscheidende oplossingen. Alles moet de DNA kwaliteit hebben zoals wij onszelf ook in de markt onderscheiden. Oog voor details en pure duurzaamheid.

Resultaat & duurzaamheid

OPTIMIZER.CO heeft veel praktijkervaringen met oa. fiber (FTTH) aansluiting- en verlengingen, WiFi roaming systemen, converged switching, WLAN- router, VPN, systeembeheer en security integraties. Maar wij hebben ook een breed assortiment en kennis van premium audiovisuele tot high end beeld- en geluidssystemen. En uiteraard refereer en presteer ik alleen met de best passende producten zodat klanten shinen en genieten van een zorgeloze integratie.

Oftewel, niet alleen bestaande merkproducten verbeteren wij in hun prestatie en constructie maar ook maakt het daardoor huidige en nieuwe omgevingen geclassificeerd op orde. Daarnaast maak ik mijn eigen software- en firmware, en verricht ik specifieke aanpassingen aan kabels- en connectoren en constructies. Voor elk (elektronica) merk product heeft OPTIFI het passend ontwerp en op maat toepassing klaarliggen.

De OPTIFI productpakketten zijn zo doorontwikkeld dat ze na het optimalisatietraject met gemak 5 jaar+ stabiliteit garanderen. Voor alle nazorgservice en verdere levensduur garantie regelt OPTIMIZER.CO de honneurs.

Het OPTIFI assortiment:

✓ OPTIFI Fiber SC POE switch / glasvezelkabel verlengingen (tot 750m)
✓ OPTIFI HD Wide Area AC roaming & Mesh (4800M2)
✓ OPTIFI IP TV & A/V HDR streaming convertors
✓ OPTIFI PRO network & A/V wall mount & stands
✓ OPTIFI ClickConnection Multi-mode connectors

Puntjes op de i

OPTIFI onderscheidt zich door een op zichzelf staand proces van kritische testen, product verbeteringen en goed doordachte integraties. Hieruit produceert OPTIFI een eigen tuning en finetuned programmapakket. Al deze producten worden brandname OPTIFI gelabeld, speciaal voor u geproduceerd en worden uiterst nauwkeurig op locatie geïntegreerd.

OPTIFI en OPTIMIZER.CO hebben al bij een tal van mensen, bedrijven en voor openbare gelegenheden de baanbrekende technologie, product- en montage oplossingen gerealiseerd.

Neem vooral uit interesse contact op voor een specifieke vormgeving, maatwerkplan en/of wat ons bedrijf voor u kan optimaliseren en produceren.

 

Vervaardiging van product & software

OPTIFI.NL
” Connecting the world ”
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” More technology services for you ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Business adviseurs & realisatie: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” project denkers & doeners ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01