Ombouw RTV CAIHIA naar Caiway

Caiway gaat vanaf 2 april tv-diensten in Hendrik-Ido-Ambacht aanbieden en OPTIMIZER.CO gaat de klanten ondersteunen bij de ombouw en aansluiting naar het digitale RTV signaal.

De komende weken zal OPTIMIZER.CO met een groot team klanten bezoeken en de benodigde bekabeling inhome vervangen, helpen bij de instellingen en digitale decoders plaatsen als de huidige TV nog niet is voorbereidt. Tevens zal OPTIMIZER.CO samen met CAIHIA ( Kabelprovider van Hendrik Ido Ambacht ) het project faciliteren en klanten en de infra voorbereiden op de toekomst.

CIF gaat in deze gemeente het verouderde kabelnetwerk vervangen. Voor het einde van 2015 moet zeventig procent van de huishoudens op het nieuwe glasvezelnetwerk zijn aangesloten. Het resterende dertig procent wil CIF voor 2020 van glasvezel hebben voorzien.

HD in basispakket
Voor de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht is de komst van Caiway als kabeltelevisieaanbieder een grote stap vooruit. Vanaf 2 april krijgt men hierdoor de beschikking over een basispakket bestaande uit ruim vijftig digitale tv-zenders en vijftig digitale radiozenders. In dit basispakket zijn ook 21 HD-kanalen opgenomen. Het analoge zenderaanbod wordt wel naar vijftien tv-kanalen teruggebracht. Ook blijven er nog dertig radiozenders analoog beschikbaar. Caiway biedt het digitale basispakket ongecodeerd aan. Hierdoor kan men via een televisie met ingebouwde digitale tv-tuner direct naar het digitale zenderaanbod kijken en luisteren. Wie een televisietoestel heeft die deze mogelijkheid niet biedt, dient een losse decoder te gebruiken. Het basispakket kost bij Caiway €18,75 per maand.

Alles-In-1 HD-pakket
Naast het basispakket gaat Caiway vanaf 2 april in Hendrik-Ido-Ambacht ook het Alles-In-1 HD-pakket leveren. Dit pakket levert Caiway met gratis HD-ontvanger en modem. Naast digitale tv krijgt men ook de beschikking over internet- en telefoondiensten. Het Alles-In-1 HD-pakket kost €45.95 per maand.

OPTIMIZER.CO dankt Caiway en CIF voor het projectvertrouwen, CAIHIA voor de samenwerking en wenst alle inwoners van Hendrik Ido Ambacht veel plezier met het digitale netwerk.

 

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” More technology services for you ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Business adviseurs & realisatie: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” project denkers & doeners ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01