Modernisering Roomdivider

‘Realisatie – Modernisering Roomdivider, LG OLED en Muzieksysteem in woonkamer’

Vandaag hebben we, als één van de eerste van Nederland, samen de nieuwste generatie LG OLED 55C8 geinstalleerd en aangesloten op een Sonos muzieksysteem.

We hebben o.a. eerder geholpen bij het design ontwerp van de roomdivider en het advies voor de beste TV, eenvoudigheid van muziekstreaming en de bediening.

Deze generatie LG OLED televisie hebben we enkele weken geleden bekeken en opgemeten op de dealershow van LG zodat de nis exact zou kloppen. We hebben gekozen voor een ruimte om de TV van 10cm om meer rust in de wand te brengen en de TV te laten shinen.

De nieuwe LG 8-series heeft een compleet verbeterd panel en vooral blinkt de C8 het beste uit de verf qua design, nieuwste processor inputs en heeft een nog betere kijkhoek waarbij de kleuren behouden blijven.

De LG OLED televisie heeft een uniek zwart. Geeft een verbluffend contrast, en heeft het mooiste briljante brein met de A9 Intelligent Processor. Daarnaast heeft de LG de nieuwste technologie met Cinema HDR en toont het een strak 3D diepte-weergave zoals de filmmaker bedoelt heeft. Je merkt vooral t.o.v. de oudere serie dat de snelheid van het beeld bij beweging nog vloeiender is. Je zou denken kon het nog beter? Ja het is LG zeker gelukt.

Standaard is de LG uitgevoerd met Dolby Atmos maar omdat we gaan voor meer ‘’body’’ geluid en de klant niet specifieke waarde hecht aan extra surround / extra speakers was de Sonos Playbar + Subwoofer de beste optie. Doordat de Playbar vrij kan spelen en reflecteert via de nis realiseert het een duidelijk dialoog uit het midden en klinkt film erg goed.

Het complete plaatje, samen met het 3D vliesbehang geeft diepte, uitstraling en toch klassieke rust. Het behang is samengesteld uit natuurlijke producten en heeft detailvolle structuur, mooie wave en zorgt ervoor dat het totaal-woonkamer-plaatje klopt.

Een mooi project waar we aan mochten bijdragen van zowel netwerk, WiFi, Televisie en muzieksysteem integratie. Mijn dank gaat uit naar de samenwerking met verschillende partners om dit project te mogen realiseren.

Meer weten over een ontwerp en realisatie van een compleet project?

( Alle foto’s zijn te vinden op onze Facebookpagina: OPTIMIZER.CO LG OLED TV Specialist & projecten )

 

Contact mij gerust bij vragen, wensen, advies of integraties!

 

Vrgr, Jaco Hage

OPTIMIZER.CO.NL – OPTIMIZER-CONSULTANCY.NL

Tel Nr. 0174-768333