LG OLED VIP installatiedienst

LG OLED TV 2018 modellen – ” Speciale OLED Televisie installatie & service diensten aan huis ”.

De LG OLED 4K UHD Wallpaper Televisie serie is er in een 65″- en een 77″-variant. Dit model is slechts 2,57mm dik en daardoor het dunste en mooiste Televisiescherm ooit.

De LG Picture-on-wall Signature wordt d.m.v. een optioneel magneetbevestiging aan de muur bevestigd, het scherm is kwetsbaar en daarbij kunnen wij u als LG TV servicedienst installatiespecialist helpen.

Extreem vlakke montage aan wand

 

Het OLED TV scherm bevat zelf geen eigen elektronica maar alleen een flatkabel verbinding. Deze Wallpaper TV zit verbonden aan een externe box. De elektronica componenten voor o.a. de beeldweergave maar ook de TV speakers van de LG TV zijn verwerkt in een deze unit. Ook wel de LG ‘’Soundbar’’ genoemd omdat daar meer snufjes in zitten.

Muzikale weergave:
De stand-alone elektronica unit is uitgebreid met een uniek ‘’Dolby Atmos’’ speakersysteem. LG noemt zijn Soundbar tevens dé 4K TV surround-geluidsoplossing. Het prachtig gevormd Signature design heeft o.a. hoge tonen speakers die vanzelf omhoog komen als de OLED TV wordt opgestart. Deze Soundbar techniek zorgt voor een 3 dimensionaal geluidsbeeld en rijke spreiding van hoge tonen, een brede weergave van de dialogen en geeft door de virtual akoestiek reflectie het ware surround bioscoop gevoel thuis.

LG Soundbar W7

 

Beeldtechniek, box en interactieve aansluitingen:
Er is flink gesleuteld in de beste natuurgetrouwe weergave van beeldcontent. De maximale helderheid van alle LG UHD OLED TV’s is 25 procent gestegen t.o.v. vorig jaar en halen nu bijna allemaal 1000cd/m2. Wat een unieke gradatie is.

Aansluitingen achterzijde LG soundbar

 

Het LG OLED TV – model heeft 4 HDMI met HDCP 2.2-ondersteuning, 3 USB, 1 ethernet, 1 composiet-in en 1 component-in aansluitingen. Tevens is de LG OLED TV gecertificeerd met Dolby Vision, HDR, en heeft de snelste Smart TV webOS3.5 integratie. Deze Smart TV webOS versie zorgt o.a. voor een Speed-dial-functie, het automatisch weergeven van meer informatie over programma’s en de bediening van 360 graden video’s.
De LG OLED TV’s zijn allen gecertificeerd standaard met de CAM-CI+ interactiviteit voor koppelingen aan de meest voorkomende Ziggo, Caiway kabel en satelliet providers.

De OLED TV ondersteunt HLG programming, Dolby Vision content van Netflix en HDR10 titel voor Amazon Prime Video.

OPTIMIZER.CO LG OLED TV montage en installatiedienst:
De nieuwste generatie LG OLED ‘’Wallpaper’’ TV kan, omdat de elektronica componenten zich niet in het scherm bevinden, volledig plat aan de muur met een magneten frame bevestigd worden.

Vanwege de kwetsbaarheid van alle LG OLED Televisie schermen loopt u het risico op schade bij onjuiste handeling of bevestiging. Wij zijn daarom uw partner om u daarin volledig te ontzorgen en de meest secure montage te doen met de juiste wand en connectie aansluitingen.

OPTIMIZER.CO LG aan huis – montagedienst

 

Inmiddels hebben wij, als installatiebureau OPTIMIZER.CO, al tientallen LG OLED Televisie’s gemonteerd, Smart TV’s geconfigureerd, beeld en geluid systemen gekalibreerd en bij klanten thuis aangesloten op hun Multi-room, netwerk en A/V muzieksysteem.

Onze persoonlijke beeld en geluid expertise zorgt voor een comfortable thuisaflevering, nauwkeurige systeem integratie, merkmontage garantie en een all-in-one 24/7 VIP servicedienst.
Daarnaast zijn wij gecertificeerd Glasvezel, coax en UTP netwerkinstallateur zodat uw LG OLED TV en alle randapparatuur media aansluiten op al uw wensen en eisen! Zo ziet u dat wij alles tot in de perfectie-puntjes realiseren.

Meer weten over de nieuwste LG OLED TV innovaties, een advies bij u op locatie, kostenbegroting of één van onze andere OLED TV modellen en consultancy integratie diensten?

Contact ons vrijblijvend voor informatie of maak een persoonlijke bezoekafspraak bij u op locatie.

OPTIMIZER.CO OLED TV specialismen.

 

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” More technology services for you ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Business adviseurs & realisatie: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” project denkers & doeners ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01