Interactieve TV & surround wand

Wie wil deze Multimediawand met OLED TV en Dolby Atmos surround oplossing ook in zijn woonkamer?

Bekijk hier onze Custom made design Multimediawand met OLED TV en onzichtbaar geïntegreerde Dolby Atmos Surround-sound, muziek & film streaming en meer snufjes….

Verdiept in de 18cm wand is een LG OLED TV opgehangen waardoor er nog slechts 4mm dikte van deze TV zichtbaar is. (gemonteerd aan een draaibare constructiebeugel)

Daarnaast is in deze wand de beste YSP-5600 Soundbar van Yamaha geintegreerd die zorgt voor het ultieme surround en alle beeld en geluid connecties.

De bestaande actieve subwoofer is door ons gereconstrueerd, opnieuw berekend en gebouwd in een gesloten subwooferkist.
De subwoofer klinkt daardoor directer en is met een speciale ontkoppelingsmateriaal bevestigd aan de betonwand, waaraan de gehele constructie is opgebouwd

In de wand bevinden zich nog diversen netwerkaansluitingen en apparatuur connecties voor o.a. de Smart TV, een Intel NUC i7 PC en een Blu-ray speler.

Voor dit systeem hebben we o.a. de stroomgroep en netwerkaansluitingen verlegd.

De MDF wandconstructie is gedempt met een hoogwaardig Optisound bitumen materiaal dat ook wordt gebruikt door de beste car-audio specialisten. Dit materiaal neemt trillingen weg en zorgt voor een hogere Q-factor in geluidskwaliteit.

Tevens zijn o.a. interne luidspreker, stroom, HDMI en netwerk bekabelingen van het merk AudioQuest voor een nauwkeurig resultaat in beeld en geluid te creëren.

Als puntjes op de ”i” is aan de achterzijde van wand een Warm-Wit LED strip in een 45gr aluminium profiel met difuus afwerking gemonteerd. Deze lichtbron zorgt voor het prettiger TV kijken en heeft een dimbare functie voor fijne relaxsfeer.

Het gehele Audio / video systeem wordt bediend vanuit de infrarood – out van de Yamaha Soundbar die d.m.v. een voor-geprogrammeerde Logitech afstandsbediening bedienbaar is. Het complete systeem is ook via de Smartphone en MusicCast App bedienbaar.

Tot slot hebben we, passend bij het interieur, gekozen voor een gemêleerde grijs/zilver stof afwerking, zodat zonder geluidskwaliteit verlies, er een prachtige en strakke wand is ontstaan.

” We ” zijn trots op het eindresultaat … 

We danken onze leveranciers / partners voor het meedenken en leveren van de juiste materialen voor ons idee.

Bent u ook opzoek naar een prachtige en multifunctionele oplossing voor een bestaand TV of Audiosysteem of wilt u een nieuwe systeem ”onzichtbaar” weggewerkt hebben, contact ons gerust.

Wij bedenken altijd iets heel moois wat bij uw persoonlijkheid en uw interieur past. Tevens zorgen wij voor een superieure afwerking in bediening en een toekomstgerichte integratie dat niet meer pontificaal in het zicht staat….

Wil je alle foto’s zien? Klik hier voor alle foto’s en info: 

 

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” More technology services for you ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Business adviseurs & realisatie: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” project denkers & doeners ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01