LG OLED & high-end AV pleasure

” Nieuwste 65-inch LG G6 OLED TV is écht Creme de la creme ”

Vandaag hebben we de nieuwste generatie High End Award winnaar 2016-2017 LG OLED Signature Televisie geplaatst.

Dít mooie OLED 65inch G6V serie scherm heeft naast een speciale voet en glasplaat een indrukwekkende afwerking.

Het LG OLED scherm is slechts 2,54 milimeter dun en wordt verstevigd door de speciale glasplaat.

Aan de onderzijde van de LG zit direct een prima klinkende Soundbar gebouwd. De handigheid van deze Soundbar-voet-wand constructie zit in de scharnier ophanging aan het scherm.
De voet kan naar achter geklapt worden en dan aan de wand gehangen worden zonder dat er iets verloren gaat aan design of geluid.

De beeld-diepte van de LG OLED65G6V is adembenemend. Zwart is nog beter in grijswaarde-lagen geworden t.o.v. de 2015 LG 900-serie modellen. Kleuren geven nog meer nuances en breedte. De lichte en donkere partijen zorgen voor het 3D-effect. Het contrast was al oneindig maar in de G6-serie zit geen enkele vervorming. We hebben de installatie gedaan samen met de nieuwste Panasonic DMP-UB900 4K bluray speler. De weergave met real 4K HDR is gewoon eng hoe levensecht de belevenis van het beeld spat.

Buiten al het moois wat je in handen krijgt, in ons geval ‘had, is de afwerking echt creme de la creme. Ondanks de ”tere-verfijnde” afwerking voelt het zeer solide aan.

Het scherm zelf is een uiterst dunne glasplaat die voorzien is van een anti-reflect-coating. Dit geeft niet alleen een super-strak design, als de TV uitstaat, maar ook een onvervormde natuurgetrouwe en rustige beeldweergave.

Alle HDMI / USB – DVB-C en DVB-S etc. aansluitingen zitten slim weggewerkt in de Soundbar-poot. Je hebt dus geen last meer om de overmatige kabels strak naar achter te werken.

We kunnen terecht zeggen dat je met de LG OLED Signature G6-serie de hoogst haalbare beeldkwaliteit en afwerkingsklasse in huis haalt.

In de afgelopen 10-tallen jaren zijn we van de beste Pioneer Kuro tot Panasonic VT- en Ultra DOT series tegengekomen maar dit is wel het moment dat de OLED techniek deze voorgaande beeldtechniek ruimschoots heeft ingehaald ….

Wilt u eens weten welk type / formaat scherm het beste bij uw modernisering of interieur past contact ons dan gerust !

Meer foto’s zien van dit project en hoe wij een installatie en/of design oplossingen bouwen? Check online ons Facebookpagina >
Facebook OPTIMIZER.CO foto’s OLED TV

 

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” More technology services for you ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Business adviseurs & realisatie: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” project denkers & doeners ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01