AV Cinema wand realisatie

Een excellence custom made TV / Cinema zwevend designmeubel, met luidsprekers, extreem veel bergruimte, LED verlichting en een romantische haard-look.

De Samsung LED TV is opgehangen aan een speciale koof waar o.a. alle bekabeling zoals HDMI, 230V, netwerk en connectie in weggewerkt zit. Door onzichtbare kabels naar de componenten geeft dit een zeer strakke look.

De Qacoustics centerluidspreker is in de dubbele MDF-wand op maat gemaakt en verzonken geintegreerd.

Achter de centerspeakerfront hebben we een IR oog geplaatst die eenvoudig de bediening doet van de audio/video componenten in het dressoir.

Naast het prachtig vormgegeven meubel hebben we de beste Concept 40 frontspeaker systeem van Qacoustics geplaatst. Deze frontspeakers hebben al menig 5-sterren Award behaald en is klanktechnisch voor het geld een erg goede HiFi luidspreker in combinatie met Yamaha producten.

Het Hi-Fi, en tevens Homecinema systeem (5.1) bestaat uit losse AV componenten van Yamaha die voor de beste beeldschakeling via je tablet en DSP match zorgen met Qacoustics speakers.

Om extra power en diepgang te geven aan film en muziekweergave hebben we vandaag samen met de klant de Qacoustics 3070 subwoofer geplaatst. Deze hebben naast de bank gepositioneerd om zo een beter bass rendement voor o.a. de compacte achterluidsprekers te realiseren.

Het systeem van Yamaha is door ons inwendig gefinetuned en gekalibreerd om het beste uit alle componenten te halen.

Een serieuze woning aanpak met een schitterend eindresultaat !

Bekijk hier alle foto’s : https://www.facebook.com/OPTIMIZER.CO/posts/901357633267478

 

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” More technology services for you ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

 

Business adviseurs & realisatie: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” project denkers & doeners ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01