Klantenreviews & ervaringen

 

Lees hier de klant recensies en ervaar hoe OPTIMIZER.CO zijn producten en service oplevert bij zijn klanten.

Elke review bijdrage helpt ons onze persoonlijke service hoog te houden en onze reclamekosten laag. Mede hierdoor kunnen wij ook in de toekomst scherpe prijzen en kwaliteitsoplossingen blijven bieden.

Heeft u een ervaring met OPTIMIZER.CO en wilt u ambassadeur worden door een recensie te schrijven? Klik dan hier

Rosa Cogels
dinsdag 25 juli 2017 15:28
Top wifi

Ik heb niet zoveel verstand van maar Jaco gelukkig wel! Zonder wifi geen leven � maar dat werkt dankzij Jaco top! Ook al goed geregeld in ons oude huis en nu ook op ons nieuwe adres!

Avatar
zaterdag 15 juli 2017 19:19
Uitval televisie, niet functionerende glasvezel, trage computers etc Alles nazien en functioneel maken.

Een no nonsense oplossing van alle problemen. Bij allerlei instanties waren wij van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk bij Jaco de Optimizer terecht gekomen. Jaco bleek een deskundige snuiter, die in 3 1/2 uur tijd naadloos alle problemen bleek te kunnen oplossen. Nu hopelijk niet meer bellen naar een profider waar iedere medewerker een ander verhaal heeft. Mochten wij in de toekomst nog eens een technisch probleem hebben dan weten wij wie wij moeten bellen: Jaco de Optimizer.

Avatar
vrijdag 30 juni 2017 18:25
vervanging router

Een plotselinge storing, ontstaan door blikseminslag, heeft Jaco voor ons uitstekend en snel opgelost. Achteraf bleek de router dit niet overleefd te hebben. Doordat wij op vakantie waren kwamen wij er pas achter toen wij terug kwamen en geen internet meer hadden. Na telefonisch overleg en afvinken van mogelijke oorzaken kwamen we er in 1e instantie niet uit. Ondanks zijn drukke werkschema heeft Jaco ons vrijdagmiddag kunnen helpen. De router werd vervangen door een nieuwe, alles werd opnieuw aangesloten en afgesteld en wij hadden gelukkig weer internet en mail. Zeer blij met de snelle en goede service !

Avatar
woensdag 24 mei 2017 15:10
Optimalisatie NAIM audio-meubel

Na een aantal upgrades aan mijn Naim audio-systeem was het tijd voor een upgrade van het meubel waar dit in geplaatst is. Na contact te hebben opgenomen met Jaco, hebben we de situatie ter plekke samen bekeken en zijn daarna in gesprek gegaan over de eventuele mogelijkheden. Na dit gesprek heeft Jaco zijn ideeën samen met mijn wensen in een tekening uitgewerkt, waarna we het plan samen bekeken en beoordeeld hebben. Jaco kan goed de wensen van een klant omzetten in ideeën, wat zeer prettig is als je zelf niet precies weet wat je wilt en wat er eventueel mogelijk is. Toen het idee concreet was geworden, heeft Jaco de materialen besteld en uiteindelijk alles netjes en professioneel geplaatst en het audio-systeem weer opnieuw geïnstalleerd. Dit alles in goed overleg en met veel vaardigheid en kunde. Ik ben zeer blij met het eindresultaat, de service en dienstverlening die door Jaco tijdens dit project zijn geleverd. Jaco is echt een aanrader voor grote, maar ook voor kleine, projecten. Want naast dit grote audio-meubel-project, heeft hij in ons huis ook een tv geïnstalleerd van het merk TCL. Dit relatief ‘kleine’ project heeft hij ook heel netjes gedaan. Kortom, voor grote en kleine klussen kan ik Jaco aanbevelen.

Avatar
dinsdag 16 mei 2017 15:54
TOP

Op aanraden heb ik Jaco een mail gestuurd i.v.m. slecht tv signaal op de eerste etage. Ik werd gelijk door hem opgebeld en dezelfde dag kwam Jaco nog langs. Hij heeft de hele meterkast weer netjes opgeruimd, heeft het tv signaal hersteld en d.m.v. een nieuwe router hebben we nu op de eerste verdieping perfecte wifi. Er was één slaapkamer waar het wifi signaal wegviel, maar ook dat heeft Jaco perfect opgelost.
Er was mij verteld dat Jaco tot in detail goed werk verricht en dat kan ik alleen maar beamen.
Ik kan Jaco van harte aanbevelen voor het oplossen van al uw elektronica problemen.