Klantenreviews & ervaringen

 

Lees hier de klant recensies en ervaar hoe OPTIMIZER.CO zijn producten en service oplevert bij zijn klanten.

Elke review bijdrage helpt ons onze persoonlijke service hoog te houden en onze reclamekosten laag. Mede hierdoor kunnen wij ook in de toekomst scherpe prijzen en kwaliteitsoplossingen blijven bieden.

Heeft u een ervaring met OPTIMIZER.CO en wilt u ambassadeur worden door een recensie te schrijven? Klik dan hierAvatar
woensdag 24 mei 2017 15:10
Optimalisatie NAIM audio-meubel

Na een aantal upgrades aan mijn Naim audio-systeem was het tijd voor een upgrade van het meubel waar dit in geplaatst is. Na contact te hebben opgenomen met Jaco, hebben we de situatie ter plekke samen bekeken en zijn daarna in gesprek gegaan over de eventuele mogelijkheden. Na dit gesprek heeft Jaco zijn ideeën samen met mijn wensen in een tekening uitgewerkt, waarna we het plan samen bekeken en beoordeeld hebben. Jaco kan goed de wensen van een klant omzetten in ideeën, wat zeer prettig is als je zelf niet precies weet wat je wilt en wat er eventueel mogelijk is. Toen het idee concreet was geworden, heeft Jaco de materialen besteld en uiteindelijk alles netjes en professioneel geplaatst en het audio-systeem weer opnieuw geïnstalleerd. Dit alles in goed overleg en met veel vaardigheid en kunde. Ik ben zeer blij met het eindresultaat, de service en dienstverlening die door Jaco tijdens dit project zijn geleverd. Jaco is echt een aanrader voor grote, maar ook voor kleine, projecten. Want naast dit grote audio-meubel-project, heeft hij in ons huis ook een tv geïnstalleerd van het merk TCL. Dit relatief ‘kleine’ project heeft hij ook heel netjes gedaan. Kortom, voor grote en kleine klussen kan ik Jaco aanbevelen.

Avatar
dinsdag 16 mei 2017 15:54
TOP

Op aanraden heb ik Jaco een mail gestuurd i.v.m. slecht tv signaal op de eerste etage. Ik werd gelijk door hem opgebeld en dezelfde dag kwam Jaco nog langs. Hij heeft de hele meterkast weer netjes opgeruimd, heeft het tv signaal hersteld en d.m.v. een nieuwe router hebben we nu op de eerste verdieping perfecte wifi. Er was één slaapkamer waar het wifi signaal wegviel, maar ook dat heeft Jaco perfect opgelost.
Er was mij verteld dat Jaco tot in detail goed werk verricht en dat kan ik alleen maar beamen.
Ik kan Jaco van harte aanbevelen voor het oplossen van al uw elektronica problemen.

Avatar
dinsdag 11 april 2017 10:19
Glasvezelpakket geïnstalleerd

Zeer snelle service,vakkundig de het glasvezelpakket geïnstalleerd .
Wifi door het hele huis,iedereen hier blij en tevreden.

Avatar
woensdag 5 april 2017 19:01
installatie glasvezel

Woensdag 1 maart is de installateur Jaco Hage de glasvezel aansluiting van de Caiway bij ons komen installeren, en ook de diverse kabel aansluitingen voor telefoon router en de tweede TV op de slaapkamer, al deze werkzaamheden in huis zijn door Jaco keurig en correct uitgevoerd, dit alles getuigd van een goed vakmanschap.
Ook is hij nog eenmaal terug geweest op ons verzoek om de nieuwe televisie in te regelen. We hebben gemaild en dezelfde middag maakte hij telefonisch afspraak om langs te komen.
Fam. Bernard

Avatar
zondag 2 april 2017 13:42
Professionele service

Na een tijd getobd te hebben in ons huis met wifi, besloten om Jaco in te schakelen om een goed thuisnetwerk aan te leggen. Niet zelf gaan rommelen met kabels maar gewoon het in één keer goed laten doen. De TV's zijn bedraad wat zorgt voor een stabiele verbinding bij het gebruik van bijvoorbeeld Knippr of Netflix. Jaco heeft goed en eerlijk advies gegeven en ook mij (voorlopig) afgeraden om een tweede router op de bovenste verdieping te plaatsen (dat was in de eerste instantie wel het idee), omdat na het aanleggen van het netwerk, het wifi signaal op de belangrijkste plaatsen en voor het doel (smartphone/tablet) ruim voldoende was. Ook is er gebruik gemaakt van een loze leiding tbv de telefoon om een netwerkkabel te trekken, zodat er in de slaapkamer weinig kabel getrokken hoefde te worden. Kabels zijn netjes weggewerkt evenals het netjes maken van de apparaten in de meterkast. Ik ben zeer tevreden over de service en kan Jaco iedereen aanbevelen.