Klantenreviews & ervaringen

 

Lees hier de klant recensies en ervaar hoe OPTIMIZER.CO zijn producten en service oplevert bij zijn klanten.

Elke review bijdrage helpt mijn persoonlijke service hoog te houden en de reclamekosten laag. Mede hierdoor kan ik ook in de toekomst scherpe prijzen en kwaliteitsoplossingen blijven bieden.

Heb je een ervaring met OPTIMIZER.CO en wil je ambassadeur worden door een recensie te schrijven? Klik dan hier


Avatar
dinsdag 6 maart 2018 22:19
Wijziging en optimaliseren bedrading en aansluitingen

Je krijgt goed advies bij vragen over wat je wilt. Daarnaast word er meegedacht tijdens de werkzaamheden en zelfs dan krijg je nog advies. Weg gaan en met vragen of problemen blijven zitten is geen optie! De bedrading en aansluitingen had ik ooit zelf aangesloten, maar is in de loop der jaren krakkemikkig geworden. Nu is alles weer perfect in orde. Goed geluid, perfect beeld en uitstekende wifi. Mocht u als lezer iemand nodig hebben voor alles op het gebied van beeld, geluid, wifi en uw bedrading, dan is dit het goede adres! Moet er naast het aanleggen ook nog wat weggewerkt of aangesloten worden, dan is ook dat geen probleem! Optimizer is meer dan een bedrijf! U zult er geen spijt van krijgen. En ook niet onbelangrijk: zeer betaalbaar!

Avatar
zondag 4 maart 2018 19:48
Nazorg

Vorig jaar heeft Jaco naar grote tevredenheid het glasvezel/wifi netwerk aangelegd. Recent hebben we ook het alarm laten aansluiten en omdat er problemen waren met de poortverbinding, wederom contact gezocht met Jaco. Hij heeft dezelfde dag 's-avonds op afstand alles gecontroleerd en de zaak zover voorbereid, dat het alarm de volgende dag kon worden aangehaakt. Een buitengewoon kundige partij en bovendien iemand die na oplevering nog altijd voor zijn klanten klaar staat.

Avatar
woensdag 28 februari 2018 8:26
Installeren TV, internet en overal WIFI

Tijdens de verbouwing van een net gekocht huis heb je heel veel te doen en aan je hoofd.
Vlak voor de verhuizing bedachten we onz ineens dat we helemaal nog geen TV of internet hadden geregeld.
We hebben diverse ervaringen met aanbieders de afgelopen jaren, maar welke is in Westland nu eigenlijk de prettigste waar het gaat om TV en nog belangrijker....snel en stabiel internet?

Optimizer stond na contact al binnen een dag voor de deur en had goede raad afgestemt op onze wensen.
Na het uitwisselen van wat gegevens ontvingen wij binnen enkele dagen al een pakket van Caiway.
Jaco een berichtje gestuurd dat het pakket binnen was en nog geen twee dagen later heeft Jaco alles aangesloten, kabel getrokken naar de slaapkamer en in het hele huis super strakke WIFI geregeld. Op aanraden van jaco hebben we hiervoor wat extra apparatuur ter uitbreiding op het bestaande Caiw pakket aangeschaft.

Vakman en bovendien gezellig om over de vloer te hebben.

Bedankt namens Emiel & Helen

Avatar
woensdag 17 januari 2018 21:53
THNX KANJER!

Na jaren ergernis over digitenne, na een hond die ongeveer iedere elektriciteitskabel had doorgebeten die hij kon vinden en dus ook de TV en digitenne onklaar had gekregen, na een aanbeveling van Caiway en daarna maanden verbouwing en piekeren, heb ik Jaco gebeld.
Dat heb ik geweten!
Binnen een week een afspraak buiten mijn werkuren, een perfecte intake van mijn wensen, duidelijke en zeer redelijke offerte, realisatie van mijn wensen 8 dagen later.
Ik heb Jaco de huissleutel toevertrouwd, en binnen 2 dagen (en dat was dus binnen die 8 dagen na wenseninventarisatie) was alles gerealiseerd.
TV's geleverd en geplaatst en geinstalleerd, internet, geen draden, geen rommel, stofzuigervrij, moedig mijn 4 honden getrotseerd, directe communicatie bij iedere stap in het plan, alles brandschoon en perfect functionerend opgeleverd, de oplossing voor de werkende vrouw.
Optimizer, je bent de grandioze verbinding tussen comfort en techniek voor mij!

Moet ik nog meer zeggen? Ja natuurlijk.
Na een stroomonderbreking 5 maanden later, werkte wifi gewoon maar maakte geen verbinding meer met Caiway.
Mailtje naar Jaco, 10 minuten later antwoord voor een afspraak volgende dag (kerstvakantie!).
Probleem opgelost, geen kosten, geen haast en even bijpraten.

Jaco, OPTIMIZER, verbinder tussen comfort en techniek: jou inschakelen is een van de beste beslissingen van 2017 geweest.
Je bent stipt en perfectionist, je beheerst communicatie en luisteren tot in de puntjes, je werkt met alle puntjes op de i zonder rommel, je levert nazorg.
Prijs- / kwaliteitsverhouding: 10 van mij!

Dank je wel kanjer, ik hoop dat je meer mensen zo mag en kunt ontzorgen als je mij hebt gedaan.
Eerstvolgende klus elektrisch / technisch is voor jou.

Avatar
dinsdag 9 januari 2018 21:46
Instellen Smart TV

Heb een smart TV (LG) gekocht maar kreeg de zenderkeuzelijst niet te zien. Ook de radiozenders kreeg ik niet te zien. Ik was al bang dat ik de installatie verkeerd had gedaan en dat alles opnieuw geinstalleerd moest worden. Via Caiway nummer gekregen van Optimizer.co gevonden. Deze hebben mij fantastisch geholpen op afstand en binnen 15 min was alles zoals het hoorde te zijn. De truc zat hem erin dat ik de Caiway afstandsbediening niet goed geprogrammeerd kreeg. Met de juiste code werkt nu alles zoals het moet werken. Hartelijk dank voor deze geweldige ondersteuning.