Ervaringen

Lees OPTIMIZER.CO zijn klant recensies en ervaar wat voor service wij bij klanten realiseren.


Avatar
woensdag 5 april 2017 19:01
installatie glasvezel

Woensdag 1 maart is de installateur Jaco Hage de glasvezel aansluiting van de Caiway bij ons komen installeren, en ook de diverse kabel aansluitingen voor telefoon router en de tweede TV op de slaapkamer, al deze werkzaamheden in huis zijn door Jaco keurig en correct uitgevoerd, dit alles getuigd van een goed vakmanschap.
Ook is hij nog eenmaal terug geweest op ons verzoek om de nieuwe televisie in te regelen. We hebben gemaild en dezelfde middag maakte hij telefonisch afspraak om langs te komen.
Fam. Bernard

Avatar
zondag 2 april 2017 13:42
Professionele service

Na een tijd getobd te hebben in ons huis met wifi, besloten om Jaco in te schakelen om een goed thuisnetwerk aan te leggen. Niet zelf gaan rommelen met kabels maar gewoon het in één keer goed laten doen. De TV's zijn bedraad wat zorgt voor een stabiele verbinding bij het gebruik van bijvoorbeeld Knippr of Netflix. Jaco heeft goed en eerlijk advies gegeven en ook mij (voorlopig) afgeraden om een tweede router op de bovenste verdieping te plaatsen (dat was in de eerste instantie wel het idee), omdat na het aanleggen van het netwerk, het wifi signaal op de belangrijkste plaatsen en voor het doel (smartphone/tablet) ruim voldoende was. Ook is er gebruik gemaakt van een loze leiding tbv de telefoon om een netwerkkabel te trekken, zodat er in de slaapkamer weinig kabel getrokken hoefde te worden. Kabels zijn netjes weggewerkt evenals het netjes maken van de apparaten in de meterkast. Ik ben zeer tevreden over de service en kan Jaco iedereen aanbevelen.

Avatar
dinsdag 24 januari 2017 16:56
Uitermate tevreden

Caiway heeft mij dit bedrijf aanbevolen i.v.m. telefoon en wifi problemen. Contact zoeken was geen probleem bij 24/7 bereikbaarheid.
De probleempjes werden in een vloek en een zucht en op een rustige manier opgelost.
Jaco is zeer klantvriendelijk en bij een volgend vraagstuk op het gebied van audio, televisie of glasvezel weet ik wie ik in moet schakelen.
Succes verzekerd .

Avatar
zondag 8 januari 2017 21:29
Top service!!

Na een informatie gesprek met optimizer.co hebben wij besloten te kiezen voor een TCL Led tv.
Een nieuw merk in Europa maar al zn veren verdiend in Amerika, nadat hij met een super service geleverd en geplaatst is genieten we nu elke avond van een super mooi helder beeld met mooie kleuren en realistische diepte, en dat voor acceptabele prijs. Echt super blij dat we deze keuze hebben gemaakt door de eerlijke info en service van optimizer.co
Heel veel succes in de toekomst!!

Avatar
dinsdag 20 december 2016 22:13
Deskundige ontzorging

Wij zijn begin december verhuisd en in ons nieuwe appartement wilden wij graag internet via glasvezel van Caiway, een nieuwe TV, een oplossing voor audio en een mogelijkheid om CD's en DVD's te spelen en ook nog een nieuwe desktop computer.

Door alle drukte rondom de verhuizing zag ik dit zelf niet zitten om dit allemaal te regelen.

Ik "kende" Jaco al een tijdje van het Caiway forum en ik was daarbij gecharmeerd geraakt van zijn technische kennis. Ook de ervaringen op zijn website leerden mij dat dit een betrouwbare en deskundige technicus was die voor mij het een en ander kon realiseren. Daarin ben ik zeker niet teleurgesteld !

Hij heeft mij alles uit handen genomen: de bestelling van het G75 pakket bij Caiway, het regelen van de verhuizing bij Caiway, de installatie van het glasvezel modem, aanleggen van WIFI middels ASUS router en accespoint, kortom helemaal top.

Daarnaast wilden we graag een grotere TV. Jaco heeft ons hierin geadviseerd en we hebben besloten een 50 inch TCL 4K televisie bij hem aan te schaffen en te laten aansluiten en plaatsen. (Deze TV is echt een aanrader... helemaal top). Ook de HUMAX 5400 en een Samsung blu-ray speler door Jaco laten plaatsen.

De volgende stap was een audio oplossing: na advies van Jaco gekozen voor een YAMAHA soundbar (YAS-306) met daarbij een losse subwoofer (NS-SW210)
Daarna heeft Jaco voor ons een Desktop configuratie samengesteld en geinstalleerd, inclusief het office pakket en een Brother printer.

Een heel verhaal, maar uiteindelijk zijn wij heel tevreden met alle installaties en oplossingen en onder de indruk van de veelzijdigheid en behulpzaamheid van Jaco.
Terwijl hij rustig het installatiewerk bij ons deed tussen de verhuizers door hielp hij ook nog eens een lamp van het plafond te halen en voerde ook nog een reparatie uit aan onze CV thermostaat die het begeven had !!

Kortom wij zijn heel tevreden klanten en Jaco heeft uitstekend werk bij ons verricht. Zijn rust, technische kennis en behulpzaamheid hebben indruk gemaakt ! Bedankt Jaco !!

1 2 ... 33 Volgende