Klantenreviews & ervaringen

 

Lees hier de klant recensies en ervaar hoe OPTIMIZER.CO zijn producten en service oplevert bij zijn klanten.

Elke review bijdrage helpt mijn persoonlijke service hoog te houden en de reclamekosten laag. Mede hierdoor kan ik ook in de toekomst scherpe prijzen en kwaliteitsoplossingen blijven bieden.

Heb je een ervaring met OPTIMIZER.CO en wil je ambassadeur worden door een recensie te schrijven? Klik dan hier


Avatar
vrijdag 13 april 2018 13:11
Weer topservice

12 April heeft Jacob bij mij een LG 55C8 afgeleverd en helemaal gecalibreerd. Helemaal top en zit nog met verbazing te kijken naar het ongelooflijke beeld. Jaco ik ken je nu een aantal jaren en je blijft een topgoser met heel veel kennis en vakmanschap. De klant staat bij jou centraal. Dat kun je tegenwoordig weinig meer zeggen. Nogmaals dank vanaf deze Kant. TOP!!!

Groeten Henk

Avatar
vrijdag 6 april 2018 17:04
Installeren glasvezel en wifi

Via Caiway ben ik in contact gekomen Jaco. Aan hem gevraagd om de glasvezel bij ons te installeren, omdat het dradenwerk bij ons nogal gecompliceerd is. Nadat Jaco een eerste keer bij ons was langs gekomen, vond zelfs hij het een grote uitdaging!
Maar hij is die uitdaging aangegaan en heeft fantastisch werk afgeleverd. Alles werkt perfect zoals het eigenlijk nog nooit heeft gewerkt! De service van Jaco is geweldig, niets is hem te veel.
Daarom wil ik hem van harte aanbevelen, succes verzekerd!

Avatar
zondag 25 maart 2018 13:17
rare zaken in google chrome / IE / netwerk

Tijdens het surfen op het net kwam ik er achter dat een aantal website om gegevens gingen vragen die normaal niet gevraagd worden zoals bijvoorbeeld je SOFI nummer.
Door diverse testen kwam ik erachter dat het probleem zich voordeed op alle apparatuur die aangesloten is op de router.
s'avonds contact opgenomen met Jaco Hage via de whatsapp en Jaco reageerde vrijwel direct waarna hij op afstand het probleem (een onbekend DNS o.a.) opgelost heeft en daarnaast het wifi netwerk nog eens geoptimaliseerd en daarnaast nog wat tips gegeven. Top service van Jaco. die verder ging dan mijn verwachting.

Avatar
woensdag 21 maart 2018 12:51
Omzetten oude telefooncentrale en computers van ADSL /ISDN naar digitaal met behoud e-mail adres.

Ik kan Jaco en zijn bedrijf van harte aanbevelen.
Hij doet de naam van zijn bedrijf letterlijk veel eer aan.
Hij gaat tot het gaatje en bereikt bij de mogols van deze tijd ( KPN , Ziggo) , die ons frustreren wegens wanorde en bureaucratie, precies datgene wat jij/hij wil.
Natuurlijk kost dat wel meer dan wanneer je het zelf doet, maar bespaard je een hele hoop ergernis.
Hij heeft met een hoop tact, geduld, kennis en kunde dingen bereikt, die mij of nooit gelukt waren of een hartinfarct vanwege de stress, frustratie en agressie hadden opgeleverd.

Avatar
vrijdag 16 maart 2018 17:10
Heel goed en heel snel geholpen door Jaco

Na de lange caiway storing van gisteren werkte er niks meer (WIFI, playstation)hier in huis. Volgens de helpdesk van caiway was alles in orde en konden ze niets voor mij doen.
Toen Jaco van Optimizer.co gebeld. Hij heeft hier vorig jaar een nieuwe router geleverd en glasvezel geïnstalleerd.
Hij wist het probleem (iets met een MAC clone in de router) gelijk op te lossen en binnen een kwartier werkte alles weer. En kon iedereen weer online 🙂
Jaco bedankt voor de snelle en goede service!!

1 2 ... 37 Volgende