AV advies & TV thuiscomfort

Vandaag hebben we deze 65inch Premium UHD TV van Samsung opgehangen en op een Yamaha en Qacoustics Home Entertainment aangesloten.

Enkele maanden geleden hebben wij onze klant al geholpen bij de verhuizing van zijn elektronica en netwerk naar zijn nieuwbouwwoning, en afgelopen week waren zij toe aan een groots upgrade naar een 65 inch TV scherm.

Onze klant is groot liefhebber van film, muziek, gaming en bioscoop entertainment en daaraan voldoet deze TV geweldig.

De Samsung MU8000 serie heeft alle Smart Apps, bedieningsgemakken en beeldkwaliteiten on-board.
De Samsung TV Connectbox maakt het extra eenvoudig om externe apparatuur te koppelen d.m.v. HDMI, Optisch, USB etc. Daardoor zijn er slechts 2 kabels naar het scherm nodig. (De stroom- en aansturingskabel).
De Samsung remotecontrol is klein en handig, die tevens de mogelijkheden biedt om externe decoder en AV apparatuur mee te bedienen. Daarnaast biedt de UHD TV van Samsung een Android App die voor verschillende streaming en/of connecties zorgt d.m.v. je eigen Samsung telefoon of tablet. (Android)

Deze betaalbare Premium UHD TV maakt het Home Entertainment, met een bescheiden strakke afwerking, wel echt af zoals de klant het wenste!

Wij danken hen wederom voor deze aankoop en ons installatie vertrouwen en wensen hun veel Smart en entertainment kijkplezier!
* Meer weten over deze integratie bij u thuis of in de zaak. Contact ons 24/7 via Whatsapp of stuur een e-mail voor meer informatie.

OPTIMIZER.CO
” Verbinder in techniek & comfort ”
Tel Nr. 0624884510
Afspraak maken: 0174-768333
E-Mail: Info@optimizer.co.nl
Website: www.optimizer.co.nl

* Ons persoonlijk thuisadvies is vrijblijvend en maakt u weg-wijs welk product het beste bij uw wensen, comfort en budget past. Daarnaast wordt alle randapparatuur herzien op de aansluitingen en waar nodig geoptimaliseerd voor de toekomst. Of dit basic of high end AV apparatuur is, wij kunnen alles op maat configureren en tunen, bestellen en tot en met 60 maanden garantie bij u afleveren. Zo weet u exact en zeker dat u weer jaren lang kunt genieten van uw huidige en nieuw gekochte apparatuur. Of het nu gaat om de upgrade van het ICT, netwerk of audiovisuele systeem? Wij helpen u dag- en nacht verder naar een betrouwbare integratie.

Wij bieden u Hostmanship in Services!