SERVICE DIENSTEN

'de juiste kwaliteit verdubbelt uw plezier'

Revisie

Met mijn vernieuwende elektronica kennis en installatie ervaring help ik u bij technische problemen, project bemiddeling, praktische adviezen en de voorzieningen voor uw woning, horeca, winkel, zorgsector en organisatie.

Configuratie

Profiteer van mijn persoonlijke en professionele aanpak. Ik configureer en geef service op locatie. Ik bied u consultancy diensten, ben uw tussenpersoon, realiseer de integratie en regel de complete productgarantie.

Realisatie

Met top designers realiseer ik de mooiste project- en designafwerkingen. Door het samen perfect op maat te maken sluit dit exact aan op uw wensen. OPTIMIZER.CO zorgt ervoor dat alles op summum niveau wordt opgeleverd.

Caiway en Cbizz Glasvezel en alles-in-1 pakket aansluitingen, radio en televisie coax infrastructuur Ziggo herstructureren, business / bedrijf glasvezelverbindingen aanleg. Personal Assistant, Personal Shopper en Personal Designer voor consumenten en bedrijven in de segmenten van hoogwaardige elektronica, maatwerk techniek en comfort oplossingen.
Camerasysteem plaatsen, beveiliging optimaliseren, ICT netwerkbekabeling WiFi verbeteren, meterkast opschonen en slimme automatisering / domotica configuratie.
Home entertainment en beeld / geluid product integratie maatwerk, Multimedia en multiroom geluidssystemen, computer beheer en besturing, op maat designmeubels en TV wanden plaatsen, ontwerp en modernisering woningen en bedrijfspanden. Pinautomaten en kassasystemen optimaliseren en ICT infrastructuur verbeteren voor winkel, restaurant, jacht en accommodatie.

Verbinder in techniek & comfort

reviews OPTIMIZER.CO installatieservice

5/5

317 klantbeoordelingen

Professionele revisie - Elektronica configuratie - Design realisatie

24/7 VIP Assistant I Shopper consultancy I Project securiteit