Schilderij met luidsprekers

MyAudioArt – ” Jouw favoriete schilderij met ingebouwde speakers ? ” Dat kan !

Wij zijn vandaag, met trots, leverancier geworden van MyAudioArt! – ” My Style – My Sound – ”

MyAudioArt is uniek, van professioneel Duits fabricaat, custom made handgemaakt en levert designvolle interieur en geluid kwaliteit oplossingen.

De uitvoeringen van MyAudioArt ”schilderij-speaker” oplossing geeft je de vrijheid prachtige afbeeldingen op te hangen waar ook nog een stuk geluidstechniek achter schuil gaat. We hebben MyAudioArt binnen ons assortiment genomen zodat je een uniek speaker + design oplossingen hebt voor bijvoorbeeld je keuken, slaapkamer of als mooi pronkstuk in je woonkamer of kantoor bedrijfsruimte.

Het MyAudioArt maakt gebruik van een zeer stevige metaal-schilderij-omlijsting, duurzame elektronica en degelijk houten klankkast voor een robuust geluid. Het laat je kinderlijk eenvoudig muziek van je telefoon, tablet of PC via Bluetooth V3.0 in CD kwaliteit naar het schilderij streamen. Buiten deze solide afwerking, het handige ophangsysteem heeft het toch een lichtgewicht.

Het vriendelijke M3 instapmodel maakt gebruik van een 4x60watt versterker en heeft de afmeting 720x490mm en klinkt indrukwekkend goed op hoog en laag volume tegen iedere muurafwerking soort. (zie foto-detail-afbeeldingen)

De grotere M5 broer/zus heeft een 6 kanaal DSP versterker met RMS 100watt vermogen en heeft naast zeer zuiver hoog, krachtig laag en vol geluid ook nog rondom een LED-light ambiance afwerking. De afmetingen van het M5 topmodel zijn 1210x830mm.

Wat heb je nodig voor de werking van een MyAudioArt schilderij?
Om de M-serie MyAudioArt schilderij-speakers te laten werken is een recente Smart Device met Bluetooth nodig. Je kunt je muziek direct streamen en/of via Bluetooth met een Online streamingsdienst connecten. Verder heb je nog nodig een stopcontact om de MyAudioArt speaker(s), te laten werken. En dan? Spelen maar!

Werkt Bluetooth goed?
Ja, we hebben geen uitval geconstateerd op grote afstand. En belt je telefoon dan gaat automatische de speaker zacht, en hang je op, dan komt automatisch je muziek terug waar het gebleven was. Simpel en slim.

Kunnen de speakers uitgebreid worden?
Jazeker, de speakers zijn door middel van een ”Master – Slave” bedraad aan elkaar te linken voor een volwaardig (meerkanaals) stereo, of om een extra ruimtes van muziek te voorzien.

Zijn er ook grotere modellen?
Voor beide modellen zijn er op maat doeken en extreem grote frames te bestellen waarachter de M3 en M5 modellen bevestigd en gelinkt kunnen worden.

Conclusie:
Niet alleen het geluid is indrukwekkend van het kleine tot aan het top model maar ook kun je alle soorten familie foto’s / zakelijke afbeeldingen en/of favoriete auto-, muziekband of bijvoorbeeld een gave vakantietrip op het doek laten printen.
Het grotere model geeft meer geluidsimpact waar gerust een feestje mee gedraaid kan worden. De afwerkingen is strak en de (volume) bediening werkt feilloos. Zowel via een aantal merk telefoons, als via de bijgeleverde afstandsbediening reageert het systeem erg goed.

Is dit een prachtig cadeau voor de kerst of de oplossing om relax en onzichtbaar van muziek genieten? Natuurlijk is dit voor een tijdloos design plezier. We zouden bijna denken, waar past het niet?

Ter introductie krijg je bij de aankoop van het M3 model van ons een Voucher om kosteloos jouw favoriete doek te laten printen. En wil je een andere print dan kun je er altijd een bij laten printen? Op een eenvoudige wijze druk je zo je favoriete print-doek erin!

Meer weten of deze schilderij-luidspreker oplossing? Contact ons dan gerust.

Meer foto’s zien van de speaker, schilderij en meer streaming installatie of design oplossingen? Check online ons Facebook pagina

OPTIMIZER.CO.NL
Netwerk optimalisatie & entertainment innovatie
” Technology for the infinity ”

Tel Nr. 0174-768333
E-Mail: info@optimizer.co.nl
OPTIMIZER.CO Official MyAudioArt Leverancier