Caiway installatie tarieven

 

OPTIMIZER.CO heeft met Caiway, als aansluitende partner, een retail servicecontract afgesloten. Hieronder vindt je de tarieven die wij hanteren. Als elektronicaliefhebber wil je je gekochte product perfect afgestemd hebben op je wens, prestatie en budget. Ik zorg ervoor dat jouw ”Alles-in-1 Glasvezelpakket” met o.a. internet, telefonie en IPTV uitstekend functioneert en dat het boven verwachting presteert. Denk daarbij ook aan het instellen van je e-mail account, WiFi optimalisatie, werking van televisie en computer en het e.v.t. aansluiten van je camera- en alarmsysteem. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde aansluitproducten van o.a. Jung, General Cable, Grayle, EZ, ABB, Isotek, Panduit, Hirschmann en AudioQuest omdat wij daar een duurzame en veilige ervaring mee hebben.

Klanten overtuigen u graag van onze service kwaliteit! Lees hier onze Caiway installatie recensies

 

– Het installatie keuzepakket –

Caiway Pakket bestelling via OPTIMIZER.CO
(loyaliteit – eerste 30 minuten van installatie)

0,00 euro

Locatie advies & bemiddeling
(transparant en deskundig)

39,- euro

Gecertificeerde installatiediensten
(normale werkzaamheden en configuratie )

60,- euro p/u

Stopcontact 2 voudig geaard (WCD)
(plaatsing in meterkast op 230v verdeelgroep)

29,- euro

Netwerkbekabeling + enkele aansluiting
(1x 1 Gb geschikt voor PC, IPTV of telefonie)

49,- euro

Netwerkbekabeling + dubbele aansluiting
(2x 1Gb geschikt voor PC + IPTV of telefonie)

69,- euro

Netwerkbekabeling + triple aansluiting
(3x 1Gb geschikt of 2x + 1x TV coax opbouw)

89,- euro

Speciale audio/video bekabeling
(Hirschmann LTE & AudioQuest)

(per meter op aanvraag)

 

– Het beste WiFi internet –

OPTIFI WiFi Basic
(basis configuratie – 10 gebruikers)

159,- euro

OPTIFI WiFi Premium set
(incl. beste dekking meting – 20 gebruikers)

299,- euro

OPTIFI WiFi Pro systeem
(Incl. beste dekking + storing meting – groot gebruikers)

399,- euro

OPTIFI WiFi HD excellence
(all-in + gaming & streaming geschikt)

599,- euro

Extra OPTFI WiFi point
(alleen i.s.m. OPTIFI Pro)

149,- euro

(bovengenoemde OPTIFI systemen hebben 4x Gigabit LAN aansluiting)

 

Note:

De genoemde tarieven zijn op locatie en inclusief: 21% BTW, per uur, standaard 2 jaar garantie, persoonlijke service, after sales en reiskosten binnen een straal van 10 km (2291 NP). Buiten deze 10 km vragen wij een vergoeding van 0,61 ct per gereden kilometer. De genoemde productprijzen zijn exclusief installatie / arbeidsloon.

Indien je al klant bij ons bent, of het pakket zelf besteld hebt gelden er mogelijk andere tarieven. Elektronica techniek en projectbouw is maatwerk. Locatie/situaties zijn verschillend en daarin bieden we altijd opmaat oplossingen. Mogelijk maken we bij grote projecten gebruik van 3-den partijen en andere producten waardoor het tarief kan afwijken. De genoemde tarieven van databekabeling aanleg zijn gebaseerd op ingebruikname van loze / bestaande pijpleidingen en aansluitcontactdozen incl. 15 meter bekabeling en stekker montage. Genoemde prijzen zijn excl. overig montage of aansluitmateriaal. Het is mogelijk om bijvoorbeeld UTP data, TV audio/video kabels via sleuven-, gaten, plinten, goten of onder de vloer (kruipruimte of bv laminaat) of langs het plafond weg te werken. De meest voorkomende van onze werkzaamheden zijn inbegrepen in ons complete uurtarief. Neem gerust vrijblijvend contact op als je vragen hebt over onze prijsstelling of als je eerst een advies wilt op locatie.

Als Xpozer bedrijf van verschillende merkpartners kan ik jou exclusieve kortingen, voordelen en/of extra inruil- of servicegarantie aanbieden! Mail me even als je nieuwsgierig bent naar de complete aankoopvoordelen.