Custom made Glasvezel service

Nú bij het nieuwste Alles-in-1 Caiway Glasvezelverbinding G600 pakketbestelling én installatie de allerbeste en meest geschikte Asus AC WiFi router voor slechts € 59,-.

Regel een totale en gecertificeerde installatie en afspraak met een gegarandeerde WiFi dekking in uw huis, de beste kwaliteit netwerkaansluitingen met onze persoonlijke servicemonteur in. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de 2de TV te voorzien met een IPTV (glasvezel-decoder)

Hoe regelen wij uw totaal pakket?
Wij doen voor u een kosteloze contract overstap naar Caiway Glasvezel diensten, zonder kleine lettertjes. U ontvangt via ons het officiele Caiway Glasvezelcontract. Zodra u het Glasvezelpakket thuis ontvangen hebt maakt u met ons een installatie afspraak, wanneer het u uitkomt.

Wij verzorgen een landelijke installatie dekking en in overleg met u realiseren wij de totale aanleg van UTP netwerkkabels, upgrade van het huidge systeem, een 230V aansluiting in de meterkast (of waar nodig de aansluiting voor het modem of waar de apparatuur zich bevindt) bij u thuis.
Daarnaast porteren wij uw telefoon-hoofdaansluiting en/of nummer en realiseren binnen uw woning de optimalisatie van de WiFi punten. (Er zijn bij ons ook mogelijkheden om door ons inhome Glasvezelaansluitingen te laten realiseren. (optioneel)

Wat zijn onze ”installatie kwaliteiten”?
Wij hebben inmiddels meer dan 1300 klant tevreden Caiway Glasvezelinstallaties gerealiseerd en gebruiken uitsluitend Asus routers en Netgear switch netwerkapparatuur.

Wij zijn Gold Partner van Asus en kunnen custom made Asus producten programmeren.
De Asus range hebben dankzij onze installatie en programmeer ervaringen een bewezen internet / connectie stabiliteit. Onze integratie met Asus producten gaan verder dan met welk merk dan ook.

Gezien onze netwerkproduct specialismen kunnen wij met 1 WiFi netwerknaam uw complete woning/bedrijf voorzien van een subliem dekkend 2,4Ghz en 5Ghz / AC draadloos signaal. (geboden kwaliteit met o.a. betaalbaar accespoint rooming-systeem)

Waar mag u nog meer aan denken wat wij doen?
Wij helpen u op locatie opweg wat betreft de beste plaatsing van (netwerk) apparatuur. Denk daarbij ook aan de onderlingen connecties van apparaten zoals: tablet, printer, laptop-desktop, smartphone, audio/video, TV, NAS – Muziek App streaming en gaming (VR) systemen etc.
Ook de wijzigingen van data- en uw account cq mailverkeer, wachtwoorden, connectiviteit etc. zijn zaken die wij voor u persoonlijk op wens inrichten en op maat kunnen configureren.

Aanvullende inhome appararuur en netwerkkwaliteit:
Wij gebruiken uitsluitend de juiste en beste netwerkbekabelingen dat matcht bij uw gebruik en met de aanwezige apparatuur.

Wat is uw budget?
Wij configureren systemen binnen het door u opgegeven budget.
Merken zoals Jung, Panduit en Hirschmann zijn de basis voor de beste netwerkconnecties tussen beeld/geluid en PC apparatuur. Hardkern-koper bekabelingen en gecertificeerde netwerkproducten worden als standaard producten gebruikt. Met Af-fabriek kabels worden binnen uw netwerk componenten met elkaar verbonden.
Heeft u aandachtspunten voor nog beter High-end muziek/film (cq hoogwaardig beeld / geluidsapparatuur ) dan gebruiken wij AudioQuest connectoren en bekabelingen. Hiermee haalt u de hoogste streaming beeld/geluidskwaliteit uit uw apparatuur.

Connectie storingen van basic- tot High-End installaties zijn bij ons uitgesloten.
U ontvangt standaard 2 jaar garantie op al onze montage en installatiewerkzaamheden. (uitgebreidend naar 5 jaar VIP- ontzorgingsplan op aanvraag).

Door het Caiway Glasvezelpakket door ons te installeren haalt u de maximale capaciteit en kwaliteit uit uw Caiway Glasvezelverbinding.

Totale integratie & stabiliteit:
Wij zijn gecertificeerd en gediplomeerd installatiepartner van Caiway producten en installatiediensten en daarom bent u bij ons in volledig betrouwbare handen. Ook al uw administratieve zaken voeren wij conform de privacy-wet en met alle nauwkeurigheid uit. Maak zelf de beslissing waar u zich prettig bij voelt. Wij vernemen graag wat wij voor u mogen uitvoeren.

Laat u gerust eens informeren op locatie wat de kosten zijn en ontdek welke mogelijkheden en betaalbare verbeterpunten wij voor u hebben. Met onze technische kennis kunnen wij in jip-en-janneke taal met u bespreken wat past binnen uw thuisgebruik en toekomst prioriteit.
Tevens kunt u, als u dit wenst, een totaal prijsopgave laten doen bij de aanschaf van e.v.t. extra beeld/geluid en/of andere netwerkapparatuur.

Heeft u inmiddels al een Glasvezelaansluiting van Caiway en het pakket in huis, maar u wilt wel technische hulp bij de installatie van uw internet, (interactieve) Smart TV, Entone IPTV, telefonie of andere elektronica apparatuur?
Wij helpen u graag persoonlijk bij een passende aansluiting zodat u klaar bent voor de toekomst!

Het nieuwste Caiway G600 ”Snel” Glasvezelpakket is NU bij ons te bestellen!.

Bent u opzoek naar een interne custom made Glasvezelverbinding in uw woning of bedrijf, dan kunnen wij de Fiber op maat aanleggen en met SC aansluiting afmonteren. ( o.a. geschikt voor het verlengen van het Providersignaal, HDMI verlenging en Audio/Video installaties en koppelingen naar switch en randapparaatuur. )

Wilt u eerst meer informatie of heeft u interesse bel of mail gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

OPTIMIZER.CO
” More technology services for you ”
Tel Nr. 0174-768333
Mail: info@optimizer.co.nl

24/7 Whatsapp service: 0624884510 ( Jaco Hage )

Note: (Genoemde aanbieding is de basis installatie van het modem op de aanwezige apparatuur die daar voor geschikt is. Wij gaan nooit aan de slag met Powerline opties (internet over het stroomnet) of een ander slecht werkend product of goedkopere connectors etc. Apparatuur dat niet goed functioneert vallen niet onder onze service en garanties. Voor overige vragen, extra werkzaamheden en/of productbestellingen kunt u ons ook eenvoudig s’avonds per mail én telefonisch bereiken)

Mogelijk ook een interessant onderwerp voor u:

CAT netwerkbekabeling aanleg