Partner Caiway Glasvezelaanleg

Storingsvrij (IP) TV kijken en tot 500Mbit/s Super snel thuis internetten ?? Wij kunnen je voorzien voor de juiste informatie van een 75Mbit/s, 250Mbit/s of 500Mbit/s pakket tot de beste integratie van je Glasvezelpakket, telefonie, alarmcentrale, netwerk infrastructuur en TV coaxkabel integratie.

Vraag je Caiway Glasvezelpakket én gecertificeerde installatie aan bij OPTIMIZER.CO en ontvang nu met extra korting op onze Gecertificeerde installatieservice ook de nieuwste Caiway Kamai IPTV decoder integratie!

glasvezelmodem Caiway

glasvezelmodem en coax HD TV aansluiting aanleg Caiway

 

Glasvezelpakket bestellen en installatie dat doe je zo…!

Vandaag hebben wij voor een klant (nieuwbouw woning) de complete integratie gedaan van zijn coaxbekabeling en alles-in-1 Glasvezelpakket.

In de woning was nog geen enkel netwerk aanwezig en we hebben op voorhand een adviesbezoek gebracht op locatie om de mogelijkheden met de klant door te spreken.

Het ging hierbij om het advies uitbrengen welk Glasvezelpakket / internetsnelheid en TV- pakketten het beste bij zijn gezin past.
Hieruit kwam naar voren dat de klant een gemiddelde gebruiker is van internetdiensten en graag het een-en-ander wilde opnemen/live pauzeren van Televisieprogramma’s

Aangezien we de vrijheid kregen wat betreft de infrastructuur en hierin de beste tools gebruiken van Asus hebben we de complete woning voorzien van een 2.4 en 5Ghz Wi-Fi dekking met o.a. router en een enkel accespoint. (3- woonlagen)

Integratie 1Gb netwerk / router installatie

Integratie 1Gb netwerk / router installatie

Voor de woonkamer televisie hebben we gekozen voor de ”Interactieve Glasvezel televisie oplossing met de Entone Kamai” voor live pauzeren en opnemen. Op dit moment is dat de beste IPTV en meest compacte decoder die er op dit moment beschikbaar is op Caiway glasvezeldiensten. De decoder kan eenvoudig en onzichtbaar door ons achter een LCD TV gemonteerd worden.

De overige vertrekken (slaap- +werkkamers) hebben we voorzien van o.a. een Hoogwaardige Hirschmann HD coax- televisie verbinding die tot-aan zolder zijn maximale signaal sterkte heeft zonder coaxversterker.
De vertrekken zijn tevens voorzien van dergelijke 1Gb netwerkkabels voor internet en toekomst toepassingen van interactie glasvezel televisie decoders.

12244512_896265747110000_706501406409333431_o

Enkele muuraansluiting met dubbelvoudige opbouw module voor coax en internet

De meterkast hebben we tot in de puntjes afgewerkt met storingsvrije materialen/connectoren en de netwerkinfrastructuur is custom made geprogrammeerd zodat er geen hinder is van de Wi-Fi accespoints overname stations.

12194602_896265880443320_3450396718321013068_o

Nameten van Coax punten en signaalsterkte

Bij OPTIMIZER.CO kunt u zeer eenvoudig u Glasvezelpakket bestellen of een huisbezoek inplannen voor de beste integratie mogelijkheden.

Wij kunnen het geheel exact, technisch en begrijpend intekenen conform uw wens, levensstijl en budget.
Bent u een liefhebber van ( HI-RES ) muziek of film- streaming en wilt u de allerbeste netwerkbekabeling dan hebben wij passende oplossingen met o.a. AudioQuest stroom- interlink en netwerkbekabelingen.

Ook op het gebied van Audio/Video, Televisie en Home Entertainment (High End) hebben wij de specialismen om u op het juiste spoor te zetten.

Wilt u direct een Glasvezelverbinding of bestelling plaatsen of eerst meer informatie aanvragen? Stuur eenvoudig OPTIMIZER.CO een Facebook Messenger bericht en we helpen u online verder.

OPTIMIZER.CO.NL
Netwerk optimalisatie & entertainment innovatie
VIP ondersteuning & consultancy

www.optimizer.co.nl
E-Mail: info@optimizer.co.nl
Tel Nr. 0174768333