Welkom bij OPTIMIZER.CO

 

Binnen het hart van OPTIMIZER.CO is Jaco Hage actief en laat ons kennismaken met de gecertificeerde installatie ondersteuning en de deskundige shopping consultancy diensten aan huis die zijn bedrijf biedt.

Hij heeft ruim 23 jaar veldervaring dus denkt over elektronica service en producten op een andere manier na.

Samen met gerenommeerde partners en het bedrijf OPTIMIZER.CO ontwikkelt hij technologieën om elektronica bereikbaarder te maken voor huidige en nieuwe gebruikers. OPTIMIZER.CO maakt niet alleen producten die gemakkelijker zijn om te gebruiken, maar optimaliseert ook de maximale impact aan service en kwaliteitspunten.

Iedere dag worden er opnieuw systeem oplossingen gerealiseerd. Elk verbeterd detail passen hun toe bij nieuwe klanten, zodat klanten altijd naar de hoogst haalbare duurzaamheid innoveren. Dit solide maatwerk wordt inmiddels door een landelijk team van specialisten gewaarborgd tot 5 jaar VIP servicegarantie.

OPTIMIZER.CO is multidisciplinair en voelt zich passioneel betrokken bij mensen die op zoek zijn naar eenvoud, comfort, veiligheid en winstgevende oplossingen. Van woningprojecten, professionele entertainment diensten tot zakelijk gerelateerde bemiddelingen en relatiebeheer is OPTIMIZER.CO multifunctioneel inzetbaar.

De 24/7 klantsupport heeft voor jou de laatste ontwikkelingen op het gebied van aansluitmogelijkheden beschikbaar en is bereid je direct te helpen bij al je vraagstukken.

Contact OPTIMIZER.CO gerust voor meer informatie, toekomst ideeën en voor het slimmer maken van jouw aansluitingen.

 

Eigenaar: Jaco Hage 
” Persoonlijk, eerlijk en dienstbaar zijn; Dat is voor mij belangrijk ”.

 

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” More technology services for you ”
+31624884510
✉ info@optimizer.co.nl

Business adviseurs & realisatie:

OPTIMIZER CONSULTANCY
” project denkers & doeners ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
☏ 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01