Thuis & zakelijk ICT beheer

Is je systeembeheer betrouwbaar en veilig? Ik geef je raad en realiseer kostenbesparingen …

Werken in de Cloud betekent altijd en overal online toegang krijgen tot applicaties en bestanden. Zonder zorgen te hebben over onderhoud, beheer en security.

De belangrijkste factoren en voordelen die OPTIMIZER.CO aanbied zijn o.a. Internet-of-Things, cloudopslag, systeembeheer en IP support diensten. OPTIMIZER.CO vergroot o.a. de bedrijfsefficiëntie en verbeteren de interne en externe processen.

Voor de flexibiliteit heb ik directe en deskundige aanspreekpunten en kan complete bedrijven/gebouwen verbinden wat een grote kostenbesparing oplevert.

Daarnaast bied ik een selectie aan soft- en hardware en netwerk oplossingen die je kunt gebruiken om je bedrijf volgens de principes van IoT te optimaliseren. Heel belangrijk is het voor je om te weten hoe recent je bedrijfsapparatuur is en hoe het vervolgens met de beste toekomstbestendige protocollen up-to-date kunt houden en te beveiligen.

Zakelijk: Met een juiste Firewall is je netwerk beschermd tegen mogelijke indringers. Een hardwarematige Firewall beveiligd namelijk de gateway van het netwerk en controleert al het inkomende en uitgaande verkeer op virussen, spyware en intrusions. Omdat een datalek grote gevolgen kan hebben voor de betrokkenen / privacy heeft de overheid de ”meldplicht datalekken” in het leven geroepen. Als je systeem niet veilig genoeg is kan de boete oplopen tot € 820,000. ( lees ook de nieuwe AVG privacywet per mei 2018 )

OPTIMIZER.CO is jouw sparringpartner op het gebied van ICT / IT oplossingen en besteed met zijn gecertificeerde partners alle deskundige zorg in het voorzien van een passend bedrijfsplan, advies en uitvoer. Of het nu gaat om een upgrade van bv. een (glasvezel) netwerk, computerbeheer, mediaopslag, firewall, beveiligingscamera’s, zorgtechnologie, VOIP of het compleet faciliteren, we zijn er altijd 24/7 voor je. Ik zorg voor de aansluiting, met privacy en veiligheid voorop. OPTIMIZER.CO zorgt voor een eenvoudige bediening en zal daarmee de betrouwbaarheid van je organisatie waarborgen.

Laat je eens vrijblijvend op locatie informeren zodat je een duidelijk antwoord en beeld krijgt op al je vragen en de integratie mogelijkheden.

 

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” More technology services for you ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Business adviseurs & realisatie: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” project denkers & doeners ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01