Thuis & zakelijk ICT beheer

Is je systeembeheer betrouwbaar en veilig? Ik geef je raad en realiseer kostenbesparingen …

Werken in de Cloud betekent altijd en overal online toegang krijgen tot applicaties en bestanden. Zonder zorgen te hebben over onderhoud, beheer en security.

De belangrijkste factoren en voordelen die OPTIMIZER.CO aanbied zijn o.a. Internet-of-Things, cloudopslag, systeembeheer en IP support diensten. OPTIMIZER.CO vergroot o.a. de bedrijfsefficiëntie en verbeteren de interne en externe processen.

Voor de flexibiliteit heb ik directe en deskundige aanspreekpunten en kan complete bedrijven/gebouwen verbinden wat een grote kostenbesparing oplevert.

Daarnaast bied ik een selectie aan soft- en hardware en netwerk oplossingen die je kunt gebruiken om je bedrijf volgens de principes van IoT te optimaliseren. Heel belangrijk is het voor je om te weten hoe recent je bedrijfsapparatuur is en hoe het vervolgens met de beste toekomstbestendige protocollen up-to-date kunt houden en te beveiligen.

OPTIMIZER.CO is jouw sparringpartner op het gebied van ICT / IT oplossingen en besteed met zijn gecertificeerde partners alle deskundige zorg in het voorzien van een passend bedrijfsplan, advies en uitvoer. Of het nu gaat om een upgrade van bv. een (glasvezel) netwerk, computerbeheer, opslagmedia, beveiligingscamera’s, zorgtechnologie, VOIP of het compleet faciliteren, we zijn er altijd 24/7 voor je. Ik  zorg voor de aansluiting, met privacy en veiligheid voorop. OPTIMIZER.CO zorgt voor een eenvoudige bediening en zal daarmee de betrouwbaarheid van je organisatie waarborgen.

Laat je eens vrijblijvend op locatie informeren zodat je een duidelijk antwoord en beeld krijgt op al je vragen en de integratie mogelijkheden.

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” Verbinder in techniek & comfort ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Cliëntbemiddeling & consultancy: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” More technology services for you ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01