Slimme besturing & beveiliging

Meer comfort en een eenvoudige bediening? Maak het systeem handig, toekomstgericht en vertrouwd …

Dankzij de slimme technologieën en mijn installatie- en integratie technieken kan ik een huis en bedrijf voorzien van intelligentie dat binnen een handomdraai te bedienen is. Zaken die samensmelten worden ook wel ”Smart” of ”domotica” genoemd.

Een Slim-systeem in je huis of op het werk kan het leven een stuk eenvoudiger maken. Bedieningssystemen zorgen voor meer comfort, duurzaamheid, werkplezier en veiligheid.

Een goed Control systeem kan ook zorgen voor lagere energiekosten, dankzij de mogelijkheid om apparaten en installaties automatisch te besturen, slim te laten reageren en de instellingen op afstand aan te passen. Zo blijven deze bv. niet meer onnodig aanstaan, waardoor je minder energie verbruikt.

Ik heb oplossingen voor de bediening van een audio / video systeem, thermostaat-, computer bediening op afstand maar ook bewegingsmelders, beveiligingscamera’s. Zodat je via je smartphone / tablet diverse toegangscontroles kunt uitvoeren en/of bedienen en inzien.

OPTIMIZER.CO kan alle vragen met betrekking tot domotica (IoT) en huis- en bedrijfsbesturing beantwoorden en je op locatie van een deskundig advies voorzien.

Ook voor het vervangen, toevoegen of vernieuwen van bedieningspanelen of schakelaars naar een slim controlesysteem kom ik graag bij je langs. Of om een inspectie te doen en je vakkundig advies te geven.

Laat je eens vrijblijvend op locatie informeren hoe ”betrouwbaar en slim” jouw locatie gemaakt kan worden.

 

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” More technology services for you ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Business adviseurs & realisatie: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” project denkers & doeners ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01