Smart domotica & control beveiliging

Dankzij de slimme technologieën en onze installatie en integratie technieken kunnen wij u voorzien van een ”smart” huis en bedrijf. Zaken die samensmelten worden ook wel ”domotica” genoemd.

Een Smart-systeem in uw huis of op het werk kan het leven een stuk eenvoudiger maken. Bedieningssystemen zorgen voor meer comfort, duurzaamheid en veiligheid.

Een goed Control systeem kan ook zorgen voor lagere energiekosten, dankzij de mogelijkheid om apparaten en installaties automatisch te besturen, slim te laten reageren en de instellingen op afstand aan te passen. Zo blijven deze niet meer onnodig aanstaan, waardoor u minder energie verbruikt.

Wij hebben oplossingen voor de bediening van uw audio / video systeem, thermostaat-, computer bediening op afstand maar ook bewegingsmelders, beveiligingscamera’s zodat u via uw smartphone diversen toegangscontroles kunt uitvoeren en/of bedienen en inzien.

Onze installateurs kunnen alles met betrekking tot domotica (IoT) en huisbesturing beantwoorden en u op locatie van een deskundig advies voorzien. Ook voor het vervangen of vernieuwen van bedieningspanelen of schakelaars naar een slim controlesysteem bent u bij ons op het juiste adres.

Laat u eens op locatie informeren hoe ”betrouwbaar en slim” wij uw locatie kunnen maken.

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” Verbinder in techniek & comfort ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Cliëntbemiddeling & consultancy: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” More technology services for you ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01