Smart domotica & control beveiliging

Dankzij de technologie en onze installatie en integratie technieken kunnen wij u voorzien van een ”slim” huis en bedrijf. Zaken die samensmelten worden ook wel ”domotica” genoemd.

”Simpele huisautomatisering? Wij noemen het Smart Control”.

Een Smart-systeem in uw huis, op het werk of ergens anders kan het leven een stuk eenvoudiger maken. Bedieningssystemen zorgen voor meer comfort, duurzaamheid en veiligheid.

Een goed Control systeem kan ook zorgen voor lagere energiekosten, dankzij de mogelijkheid om apparaten en installaties automatisch te besturen, slim te laten reageren en de instellingen op afstand aan te passen. Zo blijven deze niet meer onnodig aanstaan, waardoor u minder energie verbruikt.

Wij hebben oplossingen voor de bediening van uw audio / video systeem, thermostaat-, computer bediening op afstand maar ook bewegingsmelders, beveiligingscamera’s zodat u via uw smartphone diversen toegangscontroles kunt uitvoeren en/of bedienen en inzien.

Onze adviseurs en installateurs kunnen alles met betrekking tot domotica en huisbesturing beantwoorden en u op locatie van een deskundig advies voorzien. Ook voor het vervangen of vernieuwen van bedieningspanelen of schakelaars naar een slim controlesysteem bent u bij ons op het juiste adres.

Laat u eens op locatie informeren hoe ”slim” wij uw locatie kunnen maken.

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” Verbinder in techniek & comfort ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Cliëntbemiddeling & consultancy: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01