Product innovatie & duurzaamheid

Bij OPTIMIZER.CO werken wij met leveranciers en partners constant samen aan vernieuwingen, elektronica uitbreidingen, (zorg) -technologie en dienst verbeteringen.

Door onszelf en de producten te innoveren blijven wij bestaan voor onze huidige en nieuwe gebruikers. Innoveren en optimaliseren dat doen wij samen met gerenommeerde partners en bedrijven.

OPTIMIZER.CO en OPTIMIZER CONSULTANCY is een innovatief bedrijfsconcept dat zorgt, en tevens u ontzorgt, binnen het segment van hoogwaardige elektronica en ICT technologie installatie en integratie oplossingen. OPTIMIZER.CO verzorgt de beste besturingssystemen, ontwikkelt en produceert de mooiste design en bedieningselementen, en doet mediator- bemiddelingen voor al zijn opdrachtgevers cq cliënten en is daardoor niet afhankelijk van welk marktsegment of richting dan ook.

Wij focussen ons op het gebied van meerwaarde van diensten- en springen in op product tekortkomingen en configureren daar je juiste diensten en kwaliteit oplossingen voor. Tevens spelen wij in op prioriteit situaties waarmee wij de klantbereikbaarheid en klanttevredenheid op een unieke manier vergroten. Daarnaast bezoeken wij opdrachtgevers op locatie om e.v.t. onrust te ontnemen en zorgen we voor duidelijkheid van de losse eindjes. Oftewel, wij realiseren altijd honderd punten op de i.

Sommige bedrijven groeien om te groeien en raken het overzicht kwijt. Wij creëren voor elk individueel of project een persoonlijk serviceplan met de beste begeleiding, wat resulteert in optimum services, superieure installaties en een maximaal product levensduur verlenging.

Wij zijn een eerlijk en betaalbaar installatiebureau en kunnen technologieën voor u en een ander begrijpbaar en bereikbaar maken.

Contact ons gerust voor meer informatie, vragen of andere wensen.

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” Verbinder in techniek & comfort ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Cliëntbemiddeling & consultancy: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” More technology services for you ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01