Product innovatie & duurzaamheid

Bij OPTIMIZER.CO werken wij constant samen met leveranciers en partners aan vernieuwingen, elektronica uitbreidingen en (zorg) -technologie verbeteringen.

Door onszelf en producten te innoveren blijven wij bestaan voor onze huidige gebruikers en nieuwe opdrachtgevers. Innoveren en optimaliseren dat doen wij samen met gecertificeerde partners en bedrijven.

OPTIMIZER.CO en OPTIMIZER CONSULTANCY is een innovatief bedrijfsconcept dat zorgt, en tevens u ontzorgt binnen het segment van hoogwaardige elektronica en ICT technologie installatie en integratie diensten. OPTIMIZER.CO verzorgt de beste besturingssystemen, ontwikkelt en produceert de mooiste design en bedieningselementen, en doet mediator / bemiddelingen voor al zijn opdrachtgevers / cliënten en is daardoor niet afhankelijk van welk marktsegment dan ook.

Wij focussen ons op diensten- en product tekortkomingen en realiseren daar diensten voor. TevenS spelen wij in op prioriteit situaties waarmee wij de klantbereikbaarheid en tevredenheid op een unieke manier te vergroten, dan-wel de werkwijze kunnen vereenvoudigen. Daarnaast bezoeken wij opdrachtgevers op locatie om onrust te ontnemen en zorgen voor duidelijkheid van de losse eindjes. Oftewel, wij realiseren voor u altijd de professionele puntjes op de i.

Sommige bedrijven groeien om te groeien en raken het overzicht kwijt. Wij creëren voor elk individueel of project een eigen persoonlijk serviceplan met de beste begeleiding wat zorgt voor een optimum levensduur verlenging.
Wij kunnen, zonder grootspraak, volstaan met een intiem specialisten-team waarmee wij altijd dichtbij de klant- en haar prioriteiten blijven. Met onze online (internet) intelligentie kunnen wij wereldwijd inhaken op systemen, zaken onderzoeken, dan wel afstormen op de locatie als dit direct haar prioriteit eist.

Wij staan voor een eerlijke Personal VIP Services om zo technologieën voor u en een ander begrijpbaar, betaalbaar ,-en dus bereikbaar te maken.

Contact ons gerust voor meer informatie, uw vragen en wensen. Wij kunnen de techniek mogelijkheden bespreken en uitkomst bieden in alle facetten en deze voor u waarborgen.

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” Verbinder in techniek & comfort ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Cliëntbemiddeling & consultancy: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01