Product innovatie & duurzaamheid

Bij OPTIMIZER.CO werken wij constant samen met leveranciers en partners aan vernieuwing, elektronica en technologie verbeteringen.

Door onszelf te innoveren is dat de enige manier om te blijven bestaan voor huidige en nieuwe klanten. Wij zijn er namelijk graag voor u!

OPTIMIZER.CO en OPTIMIZER CONSULTANCY is een totaal bedrijfsconcept dat zorgt, en tevens ontzorgt, binnen het segment van hoogwaardige elektronica en ICT technologie installatie en integratie diensten en verzorgt de beste besturingssystemen, ontwikkelt en produceert de mooiste design en bedieningselementen, en doet mediator / bemiddelingen voor zijn opdrachtgevers en cliënten en is daardoor niet afhankelijk van welk marktsegment dan ook.

Wij focussen ons op tekortkomingen en spelen in op de situaties en kunnen hiermee de bereikbaarheid vergroten. Tevens bezoeken wij klanten op locatie en zorgen voor duidelijkheid en geen losse eindjes.

Sommige bedrijven groeien om te groeien en raken het overzicht kwijt. Dat kan, en daar waken wij voor om een oogje in het zeil te houden. Wij willen vooral mensen gelukkig maken en benaderen iedere cliënt/opdrachtgever, jong en oud of religie met passie en realiseren voor elk individueel een eigen persoonlijke service, begeleiding en oplossing. Wij willen dat mensen zicht altijd bij ons speciaal voelen.
Wij kunnen met onze energie prima volstaan met een geselecteerd specialistenteam en blijven daarmee dichtbij de klanten en prioriteiten. Met onze online (internet) intelligentie kunnen we wereldwijd inhaken om zo systemen operationeel te houden, dan wel op de locatie afstormen als het noodzakelijk is. Onze communicatie is neutraal, betrokken, betrouwbaar, alert en ons hoofdje en handjes verzetten in 24/7 een hoop werk. Vandaar ons slogan. ”More technology services for you”.

Innoveren en optimaliseren dat doen wij samen. Wij staan voor Personal Services om de technologie begrijpbaar en bereikbaar te houden voor iedereen. Wij zijn blij als u in ons het vertrouwen hebt en voor ons kiest!

Contact gerust ons OPTIMIZER.CO of OPTIMIZER CONSULTANCY team en ervaar wat voor u kunnen bewerkstelligen en realiseren.

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” Verbinder in techniek & comfort ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Cliëntbemiddeling & consultancy: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01