Custom made design & bouw

Specifieke wensen of een unieke constructiebouw? Realiseer uw eigen projectontwerp en moderniseringen …

OPTIMIZER.CO ontwerpt en bouwt samen met exclusieve leveranciers en architecten op maat interieur meubels voor hotels, woning en zakelijke doeleinden.

Tevens hebben wij mogelijkheden om de ruimte-akoestiek te verbeteren en leveren en monteren wij al het meubilair op locatie. Zo realiseren wij met top designers de afwerking. Ongeacht de kleur-, formaat of materiaal. Door het op de juiste manier van samenstellen en zelf ontwerpen, is uw bouw en verbouwproject in vertrouwde handen.

Door samenwerking gaan we voor een persoonlijk maatwerk wat past bij uw woning-, bedrijf of accommodatie uitrusting. Gericht op de elektronica eisen van nu, en de toekomst technologie wensen voor later leveren wij ook de aansluitende elektronica componenten.

OPTIMIZER.CO levert turnkey solutions en laat zien dat custom made ontwerp de passende interactie en oplossing biedt voor uw locatie.

Maak vandaag nog een afspraak voor het inmeten van het mooiste interieur. Onze Personal Designer komt gerust langs om het een en ander voor u op locatie te ontwerpen en u te voorzien van integratie en ideeën.

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” Verbinder in techniek & comfort ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Cliëntbemiddeling & consultancy: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” More technology services for you ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01