Custom made design & bouw

Specifieke wensen of een unieke constructiebouw? Realiseer je eigen projectontwerp en moderniseringen …

OPTIMIZER.CO ontwerpt en bouwt samen met exclusieve leveranciers en architecten op maat interieur meubels voor hotels, woning en voor zakelijke doeleinden.

Tevens heb ik mogelijkheden om de ruimte-akoestiek te verbeteren. En lever en monteer ik, met mijn team, al het meubilair op locatie. Zo realiseert OPTIMIZER.CO met top designers de afwerking, ongeacht de kleur, formaat of materiaal. Door het op de juiste manier samen te stellen en zelf te ontwerpen, is het bouw- en verbouwproject in vertrouwde handen.

Door samenwerking ga ik voor persoonlijk maatwerk dat past bij de woning, bedrijf of accommodatie uitrusting. Gericht op de elektronica eisen van nu, en de toekomstige technologische wensen, lever ik ook de aansluitende elektronica componenten.

OPTIMIZER.CO levert turnkey solutions en laat zien dat custom made ontwerp de passende interactie en oplossing biedt voor jouw locatie. Maak vandaag nog een afspraak voor het inmeten van een geschikt interieur.

Ik komt graag langs om het een en ander voor u op locatie te ontwerpen en jou te voorzien van integratie en idee modellen.

 

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” More technology services for you ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Business adviseurs & realisatie: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” project denkers & doeners ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01