Muziek & film entertainment

Geniet van een sublieme weergave, indrukwekkende details en beleef de prachtige beelden live …

Muziek luisteren en films kijken hoeft zich niet te beperken tot één ruimte. Ik zorg voor het ”multiroom” niveau en dat kan ik uitrusten met de mogelijkheid om muziek en film te beleven zonder dat in elke ruimte apparatuur staat opgesteld. Deze opties zijn mogelijk voor zowel thuisgebruik als op grotere schaal in wellness, lounge en op accommodatie niveau.

Een zogeheten multiroom-oplossing biedt je in éénzelfde locatie de mogelijkheid om in iedere ruimte onafhankelijk van elkaar Hi Res muziek, internetradio, VOD films vanaf een interne of externe server te beleven. Ook bied ik systemen aan met de mogelijkheid tot onderlinge connecties van vergaderzalen en conferentie ruimtes. Zelfs voor beeld/geluidstechniek van grote afstand heb ik diverse connected systemen om de realiteit naar je toe te halen.

OPTIMIZER.CO levert mede de randapparatuur zoals; OLED TV, MusicCast bediening, High end en HiFi audiovisueel, Dolby surround opstellingen en doet de verkoop en verhuur van PRO A/V en DJ partysystemen. OPTIMIZER.CO tilt de beeld- en geluidskwaliteit altijd naar het hoogst haalbare niveau.

De entertainment elektronica integraties zijn zo eenvoudig te bedienen dat je er iedere dag van geniet en het systeem dagelijks met plezier zal gebruiken.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor een thuisadvies of een bedrijfsafspraak over de integratie en installatie mogelijkheden bij jou op locatie.

 

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” More technology services for you ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Business adviseurs & realisatie: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” project denkers & doeners ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01