Muziek & film entertainment

Geniet van een sublieme weergave, indrukwekkende details en beleef de prachtige beelden live …

Muziek luisteren en films kijken hoeft zich niet te beperken tot één ruimte. Wij zorgen voor het ”multiroom” niveau en dat kunnen we uitrusten met de mogelijkheid om muziek en film te beleven zonder dat in elke ruimte apparatuur staat opgesteld. Deze opties zijn mogelijk van thuisgebruik tot in de grote van wellness, lounge en op accommodatie niveau.

Een zogeheten multiroom-oplossing biedt u in éénzelfde locatie de mogelijkheid om in iedere ruimte onafhankelijk van elkaar Hi Res muziek, internetradio, VOD films vanaf een interne of externe server te beleven. Ook bieden onze systemen de mogelijkheden tot onderlinge connecties van vergaderzalen en conferentie ruimtes. Zelfs voor beeld/geluidtechniek van grote afstand hebben we diversen projectie systemen en opties om bij de realiteit te blijven.

OPTIMIZER.CO levert mede de randapparatuur zoals; OLED TV, MusicCast bediening, High end en HiFi audiovisueel, Dolby surround opstellingen en doet de verkoop en verhuur van PRO A/V en DJ partysystemen. Wij tillen de beeld- en geluidskwaliteit altijd naar het hoogst haalbare summum niveau.

Onze elektronica en entertainment integraties zijn zo eenvoudig te bedienen dat u er iedere dag van geniet en het systeem dagelijks met plezier zal gebruiken.

Neem gerust contact op voor een thuisadvies of een bedrijfsafspraak met een van onze AV entertainment specialisten.

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” Verbinder in techniek & comfort ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Cliëntbemiddeling & consultancy: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” More technology services for you ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01