Gecertificeerde installatieservice

Installeren, monteren en programmeren? Ik verzorg de aansluiting die bij jouw gebruik past …

Om de beste installaties te ontwikkelen, ben ik dagelijks in het veld om gecertificeerde netwerken aan te leggen. Dit varieert van Coax, UTP, single en duplex Glasvezel (Fiber) aansluitingen. Bij verschillende dienstenproviders ben ik gekozen tot pro-installer om de moeilijke situaties (at-home) op te lossen en het klanttevredenheidspijl op hoog niveau te houden.

OPTIMIZER.CO.NL is een gediplomeerd bedrijf en brengt de thuis- en bedrijfsnetwerken in kaart, optimaliseert IT situaties en realiseert toekomstgerichte en storingsvrije infrastructuur oplossingen. Het bedrijf doet nog meer dan alleen (schone-stroom) elektra en gecertificeerde datanetwerken aanleggen en aansluiten.

Denk daarbij aan alles-in-1 provider pakketten bestellen, coulance regelingen, ultieme integratie van roaming WiFi met survey plan, het uitvoeren van specifieke peer-to-peer metingen, Brand Rex blolite, interne- en externe verbindingen, project en collectieve aansluitingen, speciale data streaming bekabeling, onderzoek naar straling en elektromagnetisme, meterkast en patchkast optimalisatie en opleveringen met ISO en CCNA+ certificering.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor de beste connectie, bestel mogelijkheden of voor de aanleg van ons merk OPTIFI of de extreem stabiele Multimode, WiFi roaming en provider Glasvezel aansluitingen.

 

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” More technology services for you ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Business adviseurs & realisatie: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” project denkers & doeners ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01