Gecertificeerde installatieservice

Installeren, monteren en programmeren? Wij verzorgen de aansluiting die bij uw gebruik past …

Om de beste installaties te ontwikkelen, zijn wij dagelijks in het veld om gecertificeerde netwerken aan te leggen. Dit varieert van Coax, UTP, single en duplex Glasvezel (Fiber) aansluitingen. Bij verschillende dienstenproviders zijn wij gekozen tot pro-installer om de moeilijke situaties (at-home) op te lossen en het klanttevredenheidslevel op hoog niveau te houden.

Wij zijn een gediplomeerd bedrijf en brengen de thuis- en bedrijfsnetwerken in kaart, optimaliseren IT situaties en realiseren toekomstgerichte en storingsvrije infrastructuur oplossingen.

Wij doen nog meer dan alleen (schone-stroom) elektra en gecertificeerde datanetwerken aanleggen en aansluiten. Denk daarbij aan alles-in-1 provider pakketten bestellen, coulance regelingen, ultieme integratie van roaming WiFi met survey plan, het uitvoeren van specifieke peer-to-peer metingen, Brandrex blolite interne verbindingen, project en collectieve aansluitingen, speciale data streaming bekabeling, onderzoek naar straling en elektromagnetisme, meterkast en patchkast optimalisatie en opleveringen met CCNA+ certificering.

Contact ons gerust voor de beste connectie, bestel mogelijkheden of voor de aanleg met onze extreem stabiele Multimode, WiFi rooming en Glasvezelaansluitingen.

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” Verbinder in techniek & comfort ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Cliëntbemiddeling & consultancy: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” More technology services for you ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01