Mijn expertise bij jou op locatie

Een verstandige keuze maken? Ik zorg voor dé persoonlijke kwaliteitsverwachting en service op locatie …

Met mijn bedrijf OPTIMIZER.CO werk ik met leveranciers en partners constant samen aan vernieuwingen, elektronica uitbreidingen, (zorg) -technologie en dienstverbeteringen. Door mijzelf te verdiepen en op de hoogte te blijven van de laatste product innovaties sta ik voor goede en op maat gesneden oplossingen voor huidige en nieuwe gebruikers. Ik assisteer bij o.a. merk dealershows, beveel kwaliteitsbedrijven aan, ik ben actief op forums, bezoek EU beurzen, coach bedrijven en realiseer product- en installatietrainingen. Al mijn kennis en ervaring doe ik dagelijks op in het veld.

OPTIMIZER.CO en OPTIMIZER CONSULTANCY is een innovatief bedrijfsconcept die zijn wortels heeft bij zowel consumenten als bedrijven. Wij zijn expert in de segmenten van hoogwaardige audiovisuele elektronica, ICT technologie en (glasvezel) netwerk integratie toepassingen.

OPTIMIZER.CO beschikt over relevante diploma’s en certificeringen en realiseert slimme besturingssystemen, ontwikkelt en produceert de mooiste design en bedieningselementen. Verder kun je bij mij terecht voor interim management en kan ik voor je de schakel zijn die alle beslommeringen uit handen neemt. Het bedrijf is niet afhankelijk van welk merk-, winst-, marktaandeel of segment dan ook. Ik maak bewust de keuze voor een product dat uitvoerig door mijzelf is getest. Zo creëer ik altijd de meest slimme configuraties en weet ik precies wat binnen het wensen- en budgetpakket voor je geschikt is.

Ik ben voor jou één overzichtelijk persoonlijk aanspreekpunt zodat de communicatie altijd accuraat, snel en helder verloopt. Bij mij bestaat er geen ”van kastje naar de muur of telefonisch voorkeuzemenu mentaliteit ”.

Ik waarborg alle geïntegreerde systemen met 24 maanden OPTIMUM servicegarantie. En ik bied een 60 maanden VIP serviceplan aan om je nog beter te helpen op onverwachte tijden als dat nodig is. Mijn uitgebreide teamservices verzorgt o.a. een 24/7 bereikbaarheidsdienst en een uitgebreide omruiling, storingsdienst en fabriek- en integratiegarantie zekerheid. De gerealiseerde projecten zijn eenvoudig terug te vinden in de geschreven review portfolio van onze ambassadeurs.

Bent je een particulier, bedrijf of organisatie en je wilt meer weten of zaken met mij doen? Contact mij dan gerust voor een vrijblijvend offerteadvies op locatie. Ik weet zeker dat ik voor jou de passende oplossing heb klaarliggen.

 

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” More technology services for you ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Business adviseurs & realisatie: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” project denkers & doeners ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01