Slimme besturing & beveiliging

Meer comfort en een eenvoudige bediening? Maak het systeem handig, toekomstgericht en vertrouwd …

Dankzij de slimme technologieën en onze installatie en integratie technieken kunnen wij u voorzien van een huis of bedrijf dat voor u in een handomdraai is te bedienen. Zaken die samensmelten worden ook wel ”Smart domotica” genoemd.

Een Slim-systeem in uw huis of op het werk kan het leven een stuk eenvoudiger maken. Bedieningssystemen zorgen voor meer comfort, duurzaamheid en veiligheid.

Een goed Control systeem kan ook zorgen voor lagere energiekosten, dankzij de mogelijkheid om apparaten en installaties automatisch te besturen, slim te laten reageren en de instellingen op afstand aan te passen. Zo blijven deze niet meer onnodig aanstaan, waardoor u minder energie verbruikt.

Wij hebben oplossingen voor de bediening van uw audio / video systeem, thermostaat-, computer bediening op afstand maar ook bewegingsmelders, beveiligingscamera’s zodat u via uw smartphone diversen toegangscontroles kunt uitvoeren en/of bedienen en inzien.

Onze installateurs kunnen alles met betrekking tot domotica (IoT) en huis- en bedrijfsbesturing beantwoorden en u op locatie van een deskundig advies voorzien. Ook voor het vervangen, toevoegen of vernieuwen van bedieningspanelen of schakelaars naar een slim controlesysteem komen wij graag bij u langs om een inspectie uit te voeren en vakkundig advies te geven.

Laat u eens op locatie informeren hoe ”betrouwbaar en slim” wij uw locatie kunnen maken.

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” Verbinder in techniek & comfort ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Cliëntbemiddeling & consultancy: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” More technology services for you ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01