Business ICT beheer & consultancy

Werken in de Cloud betekent altijd en overal online toegang krijgen tot applicaties en bestanden. Zonder zorgen te hebben over onderhoud, beheer en security.

De belangrijkste factoren en voordelen die wij aanbieden zijn o.a. Internet-of-Things, cloudopslag en systeembeheer en IP support diensten. Wij vergroten o.a. de bedrijfsefficiëntie en verbeteren de interne en externe processen. Voor de flexibiliteit hebben wij directe aanspreekpunten en kunnen complete bedrijven/gebouwen verbinden wat een grote kostenbesparing oplevert. Daarnaast bieden wij een selectie aan soft- en hardware, netwerk oplossingen die u kunt gebruiken om uw bedrijf volgens de principes van IoT te optimaliseren. Heel belangrijk is het voor u om te weten hoe recent uw bedrijfsapparatuur is en hoe het vervolgens met de beste toekomst protocollen up-to-date kunt houden en beveiligen.

OPTIMIZER.CO is uw sparringpartner op het gebied van ICT / IT oplossingen en besteed met zijn gecertificeerde partners zorg in het voorzien van een passend bedrijfsplan, advies en uitvoer. Of het nu gaat om een upgrade van bv. een (glasvezel) netwerk, computerbeheer, opslagmedia, beveiligingscamera’s, zorgtechnologie, VOIP of het compleet faciliteren, -inclusief 24/7 diensten. Wij zorgen voor de aansluiting, veiligheid en de betrouwbaarheid van uw organisatie te waarborgen.

Laat u eens vrijblijvend op locatie informeren zodat u een eerlijk antwoord krijgt op al uw vragen, wensen en wat de eisen zijn om de betrouwbaarheid te waarborgen.

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” Verbinder in techniek & comfort ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Cliëntbemiddeling & consultancy: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” More technology services for you ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01