Business ICT beheer & consultancy

Werken in de Cloud betekent altijd en overal online toegang krijgen tot applicaties en bestanden. Zonder zorgen te hebben over onderhoud, beheer en security.

Voor veel bedrijven is ICT een ”wazig” gebied en men zit vaak aan hoge apparatuur kosten terwijl de integratie van abonnement en het systeembeheer eenvoudiger kan. Wij weten namelijk zeker dat de meeste systemen gebruiksvriendelijker en efficiënter ingericht kunnen worden.

Stel uzelf eens de vraag: Bent u wel tevreden met de configuratie of data oplossingen zoals het nu is.

ICT en computer randapparatuur (IT) zijn veelomvattende woorden en zorgt ervoor in het kort voor dat u bedrijf aan alle zijde online functioneert. Heel belangrijk om te weten is op welk gebied het te verduurzamen en te beveiligen is. Onze vereenvoudiging van ICT diensten kan kosten besparen en het basiswerken met ruim 37% vereenvoudigen.

OPTIMIZER.CO is uw sparringpartner op het gebied van ICT oplossingen en zorgt er met zijn gecertificeerde partners voor u te voorzien van een passend bedrijfsplan, advies en uitvoer. Of het nu gaat om servers, computers, glasvezel netwerken, printers of opslagsystemen of het compleet faciliteren van Cloud én IP diensten, wij zorgen voor de juiste partnerconnectie om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw organisatie met 24/7 te waarborgen.

Omdat wij weten dat u een snelle services vereist hanteren wij korte support en advieslijnen en houdt u contact met uw eigen Personal Advisor.

Laat u eens door ons op locatie informeren zodat wij uw wensen kunnen inventariseren en de verbeterpunten, dienstverleningen en innovaties kunnen bespreken.

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” Verbinder in techniek & comfort ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Cliëntbemiddeling & consultancy: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01