Onze expertise bij u op locatie

Een verstandige keuze maken? Wij zorgen voor dé persoonlijke kwaliteitsverwachting en locatie service …

Bij OPTIMIZER.CO werken wij met leveranciers en partners constant samen aan vernieuwingen, elektronica uitbreidingen, (zorg) -technologie en dienstverbeteringen.

Door onszelf en de producten te innoveren blijven wij bestaan voor onze huidige en nieuwe gebruikers. Onze kennis en ervaringen doen wij ieder dag op in het veld. We assisteren o.a. bij merk dealershows, recommanderen kwaliteitsbedrijven, zijn actief op forums, bezoeken EU beurzen, geven coaching en realiseren product- en installatietrainingen. We creëren dit traject omdat we houden van ons vak en omdat we onze cliënten het allerbeste succes gunnen.

OPTIMIZER.CO en OPTIMIZER CONSULTANCY is een innovatief bedrijfsconcept dat met zijn DNA consumenten en bedrijven ondersteunt binnen het segment van hoogwaardige audiovisuele elektronica, ICT technologie en (glasvezel) netwerk installatie en integratie processen.

OPTIMIZER.CO is gediplomeerd en realiseert indrukwekkende besturingssystemen, ontwikkelt en produceert de mooiste design en bedieningselementen en doet interim-, mediator-, en bemiddelingen voor al zijn opdrachtgevers. Wij zijn daardoor niet afhankelijk van welk merk- of marktsegment dan ook.

Wij concentreren ons op het gebied van service nauwkeurigheid en het leveren van loyale product- en diensten welke toekomstgericht ingericht zijn. Onze ondersteuning en consultancy duurzaamheid is terug te herleiden in de geschreven excellence reviewportfolio van onze ambassadeurs.

OPTIMIZER.CO heeft voor u één persoonlijk aanspreekpunt zodat de communicatie altijd accuraat, snel en helder verloopt.

Wij waarborgen nieuw geïntegreerde systemen met 24 maanden OPTIMUM aan-huis servicegarantie. En we bieden een 60 maanden VIP serviceplan contract om u nog beter te helpen op tijden als dat nodig is. Onze uitgebreide services verzorgt o.a. een 24/7 bereikbaarheidsdienst en een uitgebreide omruiling, storingsdienst en fabriek- en integratiegarantie zekerheid.

Zoals u leest bieden we een uitgebreid programma aan ondersteuning oplossingen en integratie mogelijkheden.

Bent u een particulier, bedrijf en/of organisatie en wilt u meer weten of zaken met ons doen? Contact ons dan gerust voor alle informatie of een vrijblijvende offerte bij u op locatie.

Customer care & ondersteuning:

OPTIMIZER.CO.NL
” Verbinder in techniek & comfort ”
Mobiel: +31624884510
E-Mail: info@optimizer.co.nl

Cliëntbemiddeling & consultancy: 

OPTIMIZER CONSULTANCY
” More technology services for you ”
Molenweer 37
2291 NP Wateringen – The Netherlands
Tel Nr. 0174-768333

KvK Nr: 27358007 (2009)
BTW Nr: NL179796914B01