Klantenreviews & ervaringen

 

Lees hier de klant recensies en ervaar hoe OPTIMIZER.CO zijn producten en service oplevert bij zijn klanten.

Elke review bijdrage helpt mijn persoonlijke service hoog te houden en de reclamekosten laag. Mede hierdoor kan ik ook in de toekomst scherpe prijzen en kwaliteitsoplossingen blijven bieden.

Heb je een ervaring met OPTIMIZER.CO en wil je ambassadeur worden door een recensie te schrijven? Klik dan hier

Avatar
woensdag 17 januari 2018 21:53
THNX KANJER!

Na jaren ergernis over digitenne, na een hond die ongeveer iedere elektriciteitskabel had doorgebeten die hij kon vinden en dus ook de TV en digitenne onklaar had gekregen, na een aanbeveling van Caiway en daarna maanden verbouwing en piekeren, heb ik Jaco gebeld.
Dat heb ik geweten!
Binnen een week een afspraak buiten mijn werkuren, een perfecte intake van mijn wensen, duidelijke en zeer redelijke offerte, realisatie van mijn wensen 8 dagen later.
Ik heb Jaco de huissleutel toevertrouwd, en binnen 2 dagen (en dat was dus binnen die 8 dagen na wenseninventarisatie) was alles gerealiseerd.
TV's geleverd en geplaatst en geinstalleerd, internet, geen draden, geen rommel, stofzuigervrij, moedig mijn 4 honden getrotseerd, directe communicatie bij iedere stap in het plan, alles brandschoon en perfect functionerend opgeleverd, de oplossing voor de werkende vrouw.
Optimizer, je bent de grandioze verbinding tussen comfort en techniek voor mij!

Moet ik nog meer zeggen? Ja natuurlijk.
Na een stroomonderbreking 5 maanden later, werkte wifi gewoon maar maakte geen verbinding meer met Caiway.
Mailtje naar Jaco, 10 minuten later antwoord voor een afspraak volgende dag (kerstvakantie!).
Probleem opgelost, geen kosten, geen haast en even bijpraten.

Jaco, OPTIMIZER, verbinder tussen comfort en techniek: jou inschakelen is een van de beste beslissingen van 2017 geweest.
Je bent stipt en perfectionist, je beheerst communicatie en luisteren tot in de puntjes, je werkt met alle puntjes op de i zonder rommel, je levert nazorg.
Prijs- / kwaliteitsverhouding: 10 van mij!

Dank je wel kanjer, ik hoop dat je meer mensen zo mag en kunt ontzorgen als je mij hebt gedaan.
Eerstvolgende klus elektrisch / technisch is voor jou.

Avatar
dinsdag 9 januari 2018 21:46
Instellen Smart TV

Heb een smart TV (LG) gekocht maar kreeg de zenderkeuzelijst niet te zien. Ook de radiozenders kreeg ik niet te zien. Ik was al bang dat ik de installatie verkeerd had gedaan en dat alles opnieuw geinstalleerd moest worden. Via Caiway nummer gekregen van Optimizer.co gevonden. Deze hebben mij fantastisch geholpen op afstand en binnen 15 min was alles zoals het hoorde te zijn. De truc zat hem erin dat ik de Caiway afstandsbediening niet goed geprogrammeerd kreeg. Met de juiste code werkt nu alles zoals het moet werken. Hartelijk dank voor deze geweldige ondersteuning.

Bram Eijsenring
zaterdag 18 november 2017 14:10
Problemen oplossen voor anderen

Eigenlijk had ik niet eens rechtstreeks iets met Jaco te maken, puur op goed geluk appte ik hem 's avonds laat omdat ik dat al geprobeerd had met Caiway en met name door de aanleg van Guidion. Door iedereen tot dan toe van het kastje naar de muur gestuurd. Maar Jaco nam de verantwoordelijkheid op zich alsof hij zelf de problemen had veroorzaakt en heeft voor mij bemiddeld bij Caiway waardoor ik nu een werkende bekabelde internetaansluiting heb zonder dat ik er extra voor heb moeten betalen, sterker nog in het geval van Jaco helemaal niets voor heb moeten betalen. Dat is service, ongelooflijk. Bedankt Jaco !

Jeroen de Boer
woensdag 15 november 2017 15:25
Ook de nazorg is in goede handen bij Jaco Hage

Bijna twee jaar geleden vroeg ik Jaco om advies over een nieuw aan te schaffen TV. Als verstokte Sony-fan uiteindelijk op zijn advies verder gekeken naar andere merken en via Jaco tenslotte gekozen voor LG. En geen seconde spijt van gehad.
In het eerste jaar van gebruik van de nieuwe LG verschenen er heel soms verticale strepen in beeld. TV uitzetten en weer aanzetten loste dit op. Jaco hiervan op de hoogte gesteld en die raadde aan het even in de gaten te houden hoe vaak het gebeurde. Niet vaak, dus prima. Afgelopen paar maanden verschenen de strepen echter zeker eens per maand en twee weken geleden toch Jaco maar weer op de hoogte gesteld. Zelfde dag nog deed Jaco melding van de storing bij het reparatiebedrijf van LG. Hiervan kreeg ik een bevestiging. Nog even wat gegevens invullen in de website van het bedrijf en telefonisch contact.
Afgelopen dinsdag kwam de monteur met een nieuw beeldscherm. Was binnen een uurtje geïnstalleerd en alles is weer als nieuw. Letterlijk, want eigenlijk hebben we nu weer een nieuwe TV.
Wederom een superervaring met Jaco. Geen verrassing, maar toch weer een fijne bevestiging van de geweldige service van Optimizer.co!
Jaco, dank. Wederom!!

Avatar
dinsdag 7 november 2017 21:25
Heel, heel bijzonder

Vanmorgen is Jaco geweest om bekabeling aan te leggen en glasvezelnetwerk van Caiway aan te sluiten.
Heel prettig en naar volledige tevrdenheid heeft hij ons geholpen, en alles werkte uitstekend toen hij weg ging.
Later toen ik terug kwam uit mijn werk bleek helaas het modem etc uitstekend te werken, maar geen verbinding met internet. In mijn hulpeloosheid Jaco gebeld (was inmiddels 17 uur, einde werktijd normaal gesproken) die direct langskwam.
Maar het heel bijzondere aan Jaco was/is dat hij mijn ongerustheid direct weg nam door te verklaren dat hij er nu was en niet eerder weg zou gaan voordat alles weer naar volle tevredenheid werkte.
En hoewel na heel lang zoeken bleek dat het probleem niet door hem veroorzaakt was maar dat Caiway instellingen had veranderd , heeft Jaco er voor gezorgt dat 's-avonds vrij laat alles weer uitstekend werkte.
Hij had toegezegd niet weg te gaan voordat alles werkte; en dat is hij ook nagekomen.
Ik ben zeer aangenaam verrast door zo'n uitstekende service, hij had me ook kunnen verwijzen naar Caiway, uiteindelijk had hij het werkend opgeleverd. Maar hij voelde zich verantwoordelijk om mij te helpen.
Ik vind dit heel, heel erg bijzonder.
Dank daarvoor en een grote pluim!
Uiteraard heb ik zijn telefoonnummer heel zorgvuldig bewaard?

1 2 ... 35 Volgende